banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Ó bizony, hogy van ám bőven fan által készített skin/mod bőven, én elég sokat használok is, a legénység iconjaim meg saját készítés :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt a panzer IVem:

Viszont kíváncsi lennék már a hivatalos modokra, még ősszel igérték, hogy lesznek.

Angelus1991ster:
    Nagyon jó kis anime a girls und panzer, azoknak akik nem néznek animéket szokatlan lehet, hogy moe "kislányok" tankoznak, jó még animéseknek is az lehet :D
    Ha a sztorival vannak akik nem tudnak megbarátkozni, miszerint felvehető iskolai óra a tankozás akkor ezeket le kell nyelni és a tankos részek miatt nézni.
    A tankok nagyon jól meg vannak benne csinálva kívülről belülről amit nem sok filmben lehet látni ilyen részletesen, a csaták meg izgalmasak.

Idézet egy Chieftainnel (amcsi tankszakértő) készített interjúból:
    "- most accurate tank movie? Girls und Panzer (tanks are very accurately done)"

Én speciel szeretem az animéket szóval hazai pálya és nem zavar a sztori, sőt. 1 év alatt 3x biztos végignéztem már mind a 12 részt + bónuszokat, és nyáron jön az Olasz csapat elleni mérkőzés amit kispóroltak a sorozatból, várós már.