A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #296237 Akkora baromságot írsz, már ne haragudj.
Azzal nem változik semmi, ha elkezdi mindenki kilődözni a saját artyjait, csak megszaporodik a TK, és ezt látva a WG csak szigorít az egészen :)
1 kilőtt tankért cserébe 1 hét bann v ilyesmi. WG leszarja h meddig lesznek bannolva az emberek, a megvásárolt prém attól még ketyeg, utána meg ha már lejár a prém, a delikvensek 90% ugyan úgy fog venni. Rengeteg ember számára ez a játék olyan mint a rossz drog. Bármennyiszer röhögi pofán Serb a userek nagy részét, attól még ömlik be a pénz. Amúgy meg, tényleg ha jól esett ez az 1 napos bann, tudod h mit kell tenned, saját csapatodból lődd ki az összes noobot ma, és hátha kapsz 3 hónap bannt. De úgy se teszed meg, mert te is szereted ezt a game-t, te is imádsz vele játszani, "függő" vagy te is. Ahogy anno Renton is mondta h többet nem fog ide írni, v h Foxi is abbahagyja a game-t (ha jól emlékszem), és láss csodát, még mindig itt van mindenki :D
Én is utálom az artykat, (TD buzi vagyok), de kellett most h felcsavarják megint őket sunyiba, confrontation-n kívül már alig v nem is látok ilyen sok td-s csatákat, megcsappant a számuk a nerf miatt is. Engem is mocskosul zavar, mikor vörösjózsi a 600 eff-jével 1 jó kis f2f harc kellős közepén elbassza az esélyeim, és kilő/eldönti a kis harcom kimenetelét. Majd boldogan konstatálva a vergődésem (természetesen ilyenkor 1-2 sort azért whine-olok neki) túrja tovább az orrát.
2-3 artyval együtt tudok még élni, de h újra 4-5 van és 8-10-s tierű csodák rettentően buta játékosok kezében, kitűnő kombó.
Ettől függetlenül kaptam 1 hét prémet (vmilyen küldetés miatt), nagyon jól ki tudtam használni, több mint 300k xp-t nyomtam bele a játékba (csak ha 3 tankot számolok, amúgy több mint 400k xp jött össze mivel 21k free xp-vel lett több :D)
Most elképzelheted mások is h tudnak haladni a prémmel, és akk miért ne venné meg? Leszarja h Serb megszopatta őket, vállat vonnak, és mivel játszani akarnak, haladni akarnak, fejlődni akarnak és kreditet akarnak, ezért kell nekik a prém. Főleg 1 szaros nyugati embernek, aki röhögve elszór pár eurót a játékért. (nem olyan sóher mint én aki még 1 forintot nem költött a játékra :D) BTW, az 1 hetes grind alatt, nekem is szar volt a WR-m pl, tele voltam paradicsom csapatokkal, sok noob artyval megfűszerezve stb. Hiába voltak jók a többi mutatóim (eff, avg. dmg, wn8, wn7 stb.) a WR csak csökkent....sírtam is miatta 1 pár hsz-t. De most h lejárt a prémem, konkrétan ott vagyok...h jaj de jó lenne megint 1 hét, v milyen durva lenne 1 hónap.
Természetesen ennél "erősebb" vagyok, és tartom a jó szokásomhoz/elvemhez magam, játékért, 1 forintot se :)