A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kancsalborz #296220 Így van, én is várom a WT-t, mint a messiást, egy percet sem fogok vele játszani,( nincs vele bajom, tetszik is, de nincs időm több játékra, és nincs kedvem sem előlről kezdeni egy újat...:) ) de hátha vége lesz ezeknek a: " Gratulálunk ! A - Fingj egyet csata közben - feladat teljesítve ! Jutalom : 500 000 kredit. " típusú " kihívásoknak ", és a sok csodaváró is elmegy egy kicsit, ( ha később vissza is kullog majd jó részük, betört orral, szigorúan halkan, és nem a fórumokon ordítva hirdetve mint a távozást...)és hátha jobb lesz megint...XD. De lehet hogy én is a csodavárók közé tartozom szerintem XD...
Gold flame, OP tankozo paradicsomok, High tier zombik, egyből eltünnének, ha a kredithozam visszaálna mondjuk csak az egy évvel ezelőttire.