A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #296229 Igaza volt annak aki letiltatta magát 3 hónapra a játékban. Én is kipróbáltam, kilőttem egy artit, megkaptam a napos eltiltást és nincs idegeskedés, ráadásul még jót is tett a lelkiállapotomnak, hogy valami gyökérnek tönkretettem a pálya széli kempelését. Ajánlom én is mindenkinek ezt.
Ha megszaporodnak a TK-k meg a döglött artista férgek, akkor a wg majd tényleg tenni fog valamit a vörös ikonos barmok ellen és tényleg lenerfeli őket vagy beteszik a checkboxot, hogy csak azok játszanak velük akik akarnak a többieket meg hagyják, had menjenek tankcsatába, ne pedig egy ocsmány állóháborúba, ahol lézerágyúkkal lövik őket 2km-ről.
Kár, hogy a sok ember akiket szintén idegesítenek ezek a dolgok, nem tesznek semmi ilyesmit. Inkább mérgelődnek, aztán meg ugyanúgy megnyomják a fizet gombot a wg vásárlás oldalán... pedig a wg úgysem bannolná ki a userei nagy részét, szóval még félniük sem kellene hosszú távon.