418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Emlékszem, amikor Szakesszel, meg Marchizorral nyomtunk tier9es médium szakaszt, 27/0/0 lett a vége :D
  • JeffDunham
    Persze itt is számít a random faktor. De hosszú idő után azért szépen beáll.

Ha egyedül megyek akkor kb fele-fele az arány. Ha Poival akkor simán felmegy 75-80% winre is. Ennyit számít.

Csak nálam a sok csata miatt nem számottevő a vele eltöltött csaták száma és az a kis winrate emelkedés.
  • Simulacrum
    Meddel bármikor visszaérek bázist védeni, ezért imádom őket.
    Soha nem kérem arty segítségét, mindent meg lehet oldani nélkülük, ha esetleg mégis be tudja ásni magát egy JPZE100 valahova, ahol megkerülni se lehet, akkor foglalok, de rettentő ritka az ilyen.
  • Roger6
    Ezzel nem értek egyet. Sokszor vagyok szakaszban, de abszolút random az egész. Vagy csak balfasz vagyok, az is lehet.
  • Ry0K3N
    Hát inkább ők mint én. A 400 effis noob nem fog leadni 3k damaget és lehozni a meccset de golyófogónak tökéletesek és lefoglalja az ellenfelet míg a másik tud dolgozni a csapatért.
  • JeffDunham
    Amíg teszi a dolgát mindenki addig nincs is gond. Csak randomban a játékosok 80%-a nem tudja mi is. Ezért csak magadra számíthatsz.

Azért megnéznék egy olyan összehasonlítást, hogy winrate-ben mennyit számít akkor, ha valaki csak egyedül, vagy csak szakaszban tolja. Az 5-6% eltérés tuti. De meg merem kockáztatni a 8-at is...
  • stoppos
    Csak legyen aki spottol. :)
  • 400V
    Igen mert egyre nagyobb divat lett kihasználni a csapatod randomban hogy ők spotoljanak meg dögöljenek meg neked míg te szeded a dmg et meg a killt. Randomba működik igaz is, sok xp jár érte. De mikor támadni kéne vele akkor jön a gyereksírás.
  • AlucardHuN
    Amúgy az a vicces hogy a pro-k leírása szerint is sniper/support. De én csak az esetek kisebb hányadában használom így, t8-ban az első vonalban a helye. A 150mm-es frontot inkább csak td-k ütik át, igaz torony hagy kívánnivalót maga után. De elég masszív tank ez.
  • Ry0K3N
    Az LOL. Ezeken a pályákon nem nagyon lehet azt kihasználni, távcsövet még csak csak de coatedet....
  • Ry0K3N
    Az bizony egy lövés volt.
  • stoppos
    Akkor ez lehet az ok. Ha más spottol, fél xp.
  • Okmyx
    Ehhez hozzáteszem, hogy a Wargaming az official tutorial videók között a Tiger II-höz a coated opticsot ajánlja... (390m a view range a 2. turreten alapból).
  • Gyuszopapa
    Mert szerinted most ki teszi,senki.Senki nem vergődik a többivel főleg nem a TD-sek és az artyk.A többség a saját statját fényezi és nem vergődik azzal hogy most épen 4 tankot tartok fel egymagam.3 artyból egy sem lőtt oda segíteni pedig 2 percig biztos világítottak és fel voltak spottolva.
    Az éjszaka is KV-4-ben ülök 10-es 9-es tankok ellen.Ruinberg,a lista alján helyezkedek el tehát nem megyek előre mert biztos halál tehát supportolok.1 zászlós természetesen a zászló az F1-ben.J2-ből lövöm a zászló foglalókat(Fosh 155,és egy másik táras medet) sikerrel.5 top tankunk(T95,WT,IS8 stb.) a mezőn G-H-J zónában.Mondom legalább a seggem védve van.Egyszer csak megjelenik egy ST-1-es a hátam mögött,hát ez hogy kerül ide.Két tűz közé kerülök és kivégez a táras francia.
    Ugyanis az 5 top tank szépen elvonult a E-F 0-ba és a bokrokból végignézte hogy minket kivégeznek és befoglalják a bázist.
  • Ry0K3N
    Haha Chieftain (aka :Nicholas Moran)
  • haflac
    Vegyes volt,kb 1600 sebzést közelről nyomattam.
  • Ry0K3N
    Most mi a gond ezzel a kommentel? Így is lehet használni egy tigát :)
    Nem a legeffektívebb de lehet vele menni így is.
  • Stuko
    Még egyszer akkor. Van WT:GF fórum, akit érdekel olvassa, tehát amikor Te átlibegsz ide, h. leírd a véleményedet egy teljesen más játék fórumába az vajon mi? Nem tájékoztatás, mert akit érdekel a játék az olvassa a fórumát, így marad a másik verzió...
    Képzeld Én is várom a GF-t, remélem jó lesz, és még próbáltam is. Haver befizette magát mentem pár kört Én is, hát félkész jó szó rá. 3 csata 9 kill, és ennek ellenére semmi bizsergést nem éreztem, grafika amit Én lesz.rok, respawn az baromság, camp-style van, lökdösödő csapattársak, vmelyik még seggbe is lőtt...és még open-béta nincs is...amikor lesz ajajj, lesznek "kellemes" csapattársak. Szóval fogok vele játszani, sőt vszleg tetszeni is fog, de a wot "borzalmak" egy része ott is meglesz, ezért nem várok csodát, csak egy újabb jó tankos játékot.
    A wot-ban anyáztál 100 v. 1000 v. épp 3000 csata után? Csak félannyi időt fektess bele a GF-be, és majd utána meglátjuk, h.még mindig ilyen toleráns vagy-e...
    Nem azt írtam, h. csak td-vel játszottál, hanem h. elsősorban azokkal, és az inkább campelős stílus, szerintem.
    Idejössz, beszólsz vmit, pedig tudod, h. lesz aki rávetődik, utána meg kicsit sértetten értetlenkedsz, h. miért támadnak...hát szerintem pont ezt akartad...gondolom meglepődtél, h. pont Én, ritkán írok ide, v. épp oda, de ami odavaló, az maradjon is ott, ami meg ide az itt, nem nagy dolog ez.

• JeffDunham
    Ha valaki gyűlöli az artykat akkor az én vagyok. Tegnap kétszer kapott ki egy-egy 9-es arty 2000HP-ról. Végig mentem a családfájukon, és szexuális tartalmú dolgokra biztattam őket. De mégis azt mondom hogy szükség van rá. Sajnos.

A TD-kkel nincs probléma, kivéve a két csillagrombolóval. Az a két tank tényleg eltúlzott.
  • 400V
    Szerintem én nem kezdek bele vitatkozni. Pont azért ilyen a random mert a játékosok döntik el mit csinálnak nem az amire való a tankjuk.

You Tube szösszenet.....

• stoppos
    Nem hátulról lövöldöztél véletlenül?
  • Ry0K3N
    Ez.
  • 400V
    Ez miért lenne jó hogy csak heavyk meg medek lennének a mapon? Mi védené a bázist? Mi segítené a heavyk és a medek támadását?
  • haflac
    Csak én érzem úgy,mintha lentebb vettek volna az xp szorzóból?

Győzelem!
    Csata: Ruinberg 2014.04.02. 8:54:01
    Jármű: T-34-1
    Szerzett tapasztalat: 1 354
    Szerzett kredit: 36 218
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

3600 dmg,4 kill,500 spot dmg és csak 1354 xp prém nélkül.A múlt héten ettől kevesebb sebzésre kaptam simán 1-1100 xpket.
  • JeffDunham
    Szintén nem érdekel a grafika, nVidia GeForce 9800GT-m van full minimumon használom és így van 70-80 fps-em.

Jobb grafika, nagyobb méret. Teljesen felesleges. Eleve semmit nem lát az ember a sok füsttől. Már alapból zavaró.

Vannak olyan játékok ahol már 25-30 sőt 40Gb terjedelműek. Sajnos a WoT is ezt az irányt célozta be. :/
  • 400V
    Ja és mellesleg játékban a hangerő beállításoknál az 50 es érték a 0 azaz normál 89 db es hangerő. Ez felett ha 100 ra húzzátok 200% os erősítés van amit maga a játék erősít fel.

Nem kioktatásnak szántam csak legyen tiszta.
  • Ry0K3N
    Tegnap játszottam egy kicsit wottal. Érdekes állatfajokkal találkozhat az ember ezeket a vidékeket járva. Ki lettem oktatva egy 3k csatás núb által akinek volt 600 csatája caernavaronnal 44% os winrate melett és azzal mentegetőzött hogy mennyire szar volt stockként kigrindelnie a tankot és ezért szar a winrateje. :D
    megnéztem az átlagos játékideje meccsenként 4 perc.... x"D
    Egy T28 proto meg meglőtt mert nem mentem a szarjának spottolni a T21-el. De azért kattintgatni a mapon tud a 48%-os winratejével a retardálja mert csak arra telik neki.
    Ma megpróbálok még játszani párat és felidegesíteni még több embert. :D
    Tök olyan mint az állatkertben piszkálni egy bottal a makimajmokat. x)
  • 400V
    Kérte valaki hogy adjak hangerőt az ARGO modra. Ez így elég igénytelen lett. 105 db a max és durván torzít és +10 db es dinamika tartományban mozog.

Kérés parancs, tessék!

Én használom a normált.

105 db es verzió!

Normal 89 db es mod!

• Simulacrum
    Jelentkezem én is.
    Sajnálom, hogy a WT miatt elindult a szépségverseny, mert én kezdetek óta teljesen minimális beállításokon játszom, alap grafikával a WoT-ban és én így szeretem. Egyszer bekapcsoltam a fejlesztettet, de azonnal vissza. Szinte szúrta a szemem a nagyon erős kontrasztos megoldás. Nekem így tökéletes a WoT grafikája, ahogy most van, ugyanis letojom a grafikát. Egy ilyen játékban zavar valakit, hogy a lánctalp néha elveszik a homokban? Mert engem egy hangyányit sem, itt a játék a lényeg, nem a szépség. Nekem egyáltalán nem kellenének rombolható épületek, még ha így realisztikusabb is lesz.
    A gyenge játékosok meg a másik dolog, ami nagyon fontos. Ha nem lennének, akkor nem virítana itt még a lila játékos se kolobanovokat, meg top gunokat.
    Sőt még durvábbat írok, engem az RNG sem zavar, elfogadom azt is, 25%-os tényleg nagy arányával együtt is.

Én összesen két dolgot változtatnék csak a WoT-ban, csak két dolgot, semmi mást. Az artykat kivenném teljesen, emiatt ha játékegyensúlynak muszáj, még egy nagy TD nerfet is elfogadnék cserében, illetve az aranylőszert visszatenném csak goldért vehetőnek. De még ez utóbbiról is lemondanék igazából, mert úgyis inkább papírtankokkal játszom, azoknál meg mindegy mivel lőnek rájuk. Szóval, ha nem lennének artyk akkor én tökéletes játéknak tartanám a WoT-ot, most szimplán csak nagyon jónak tartom és még mindig nem untam rá, pedig lassan 2 éve játszom vele.
  • Gottfried
    Egy hete még fordítva volt.Szinte naponta változik hogy hol van és hol hányszor lehet visszajönni.Kísérleteznek mindennel de ez egy zárt bétánál nem gond.A fórumukon olvastam hogy az utóbbi napokban azért volt még szimulatorban is respawn mert azt akarták tesztelni.Így hogy árkádban nincs,többen játszanak a szimulátorral.Logikus magyarázatnak tűnik.

Ne félj Jeff,most egy darabig nem írok ha nem kérdez senki. :)
  • JeffDunham
    Ne máááár. Végre abba hagyta. :D

Más. Karl meg van még vagy visszavették?
  • AlucardHuN
    Gottfried az hallottam hogy a wt arcade részében nincs respawn (ergó wot szerű játékmenet), de realisticben meg van? Ez kicsit ellentmondásos... Valamiért erről mindig a panzer elite action jut eszembe.:D
  • Gottfried
    Nem fog előnyt adni.(ha csak nem a szélsőségeket nézzük)
    Nincsenek 30x-os zoomok,sniper módban egy lépésben tudsz zoomolni és nem lesz túl nagy a célpont.
    A lőszerek átütése drasztikusan csökken a távolsággal.500m felett különösen.RB-ben,ami szerintem a legjobb mód,nincs célkereszt.A távoli célpontok eltalálásához is kell némi tapasztalat mert ha nem jól becsülöd meg a távolságot,bizony nem egy lövés lesz rövid vagy hosszú.Nem lehet így leírni minden részletet hogy miért jó,ki kell próbálni.
    Nyilván nem is fog mindenkinek tetszeni.Nekem van bőven összehasonlítási alapom és annak alapján egyelőre nagyon tetszik.
    Természetesen vannak benne bőven hibák.Vannak bugok,van ami nem tetszik a grafikában sem és volt ami nem tetszett a játékmenetben sem.Ezekről azért nem írok mert szinte hetente javítanak,változtatnak mindent így nem érdemes fikázni.Ha majd kijön és hónapokig(évekig) szar lesz benne valami (ahogy pl a wot láthatósági rendszere vagy a 0dmg kritikusok)akkor annak is hangot fogok adni.
    Na megyek én is aludni,elég volt mára. Jó éjt mindenkinek és sorry ha valakit feidegesítettem! :)
  • Gottfried
    Szia Stuki! :)

Hogy te miért támadsz....

Nos,a WTGF még véletlenül sem kempelés!!Ez a legnagyobb tévedés és úgy baromság ahogy itt le van írva!
    Egy stugIII-on kívül nincs ott TD-m,T34,PZIIIM,Tiger,a kedvenc tankjaim.A játék sokkal akciódúsabb mint a wot.Sok játékmód van,hol van respawn,hol nincs szinte minden módban.Mivel kísérleteznek és folyamatosan változik,ezért nem tudom hogy pontosan hogy lesz ha végre kijön az open.
    Minden esetre pont a játékmenet miatt nem lehet kempelni.Nincsenek láthatatlan tankok a bokrokban.A 3 bázisos módban az a csapat amelyik esetleg kempelne,percek alatt ki fog kapni.Vannak egy hites killek de nagyobb távolságból ez elég ritka.Van sebzés,bár nem életereje van egy tanknak de a modulok sebződnek és arra ad xp-t.A javítás nagyon jól van megoldva.

Tudod,az bosszant hogy nem is próbáltad a játékot és máris az alapján minősíted hogy az én wotos accomon mennyi TD van.(azért ha megnézed van ott E75 1000 csatával,amx13/90 750-el stb)
    A wot meg nem bántotta meg a pici lelkemet,mivel tette volna?????? Egyszerűen csak élvezhetetlen lett a rengeteg lag és idiota játékos meg a kredites gold miatt.
    A WT-ben sokkal kevésbé számít a csapat(legalább is a jelen állapotában),sokkal jobban érvényesül az egyéni teljesítmény.Emiatt tizedét sem idegeskedek miatta ha kikapok.(gyakorlatilag egyetlen egyszer sem anyáztam senkit,pedig ez nálam nem semmi.:D ismersz :))

Szóval Stuki,próbáld ki!!! Szívesen megyek veled szakaszban majd a régi szép idők emlékére. :)Aztán ha mentünk pár kört,kíváncsi leszek a véleményedre.
  • Gyuszopapa
    Abban biztos vagyok hogy ha ott nem lesz valamilyen láthatósági rendszer akkor nagy gond lesz.Ugyanis át fog menni pixelvadászatba,márpedig azt fogja jelenteni hogy minél erősebb gép és nagyobb megjelenítő(monitor,tv)előnyt fog adni.
  • Stuko
    :-)
  • Stuko
    Szóval amit csinálsz Gottfried az bizony semmi más, csak kőkemény trollkodás. Nagyonnagyon megbántotta a pici lelked a wot, és ahol tudsz belerugsz, nem mintha ezzel bármit is elérhetnél.
    Értem én miért csipázod a WT:GF-t, elég megnézni a wot-s accod, amelyen csakúgy burjánzanak a td-k...szeretsz bokorba csücsülni és nyomkodni a bal gombot...
  • atee73
    mielott meg mindenki nekem esne, anno mikor elkezdtem jatszani a GF-el probaltam oda irogatni csak rajottem hogy az emberek kilencvenkilenc szazalekeanak halvany fingaja nem volt mirol beszelek...
  • atee73
    azert irja ide mert a wtgf- forumon levok kilencvenkilenc szazaleka meg soha nem jatszottt a GF-el(mert tudod ...jatekra nem koltunk ) , csak benyalta a reklam videokat....
  • Stuko
    Hát ez tényleg nem idevaló Fritz...

Van itt saját fóruma a WT:GF-nek és akit érdekel kb 2 kattintás és megnézi, h. mi a helyzet ott. Felesleges átszaladgálnod egyik homokozóból a másikba és odafin.ani a véleményedet. Akit érdekel megnézi ott, ne izgulj...
    Én is elolvasgatom az ottani dolgokat, és nem szakad le a karom, nem folyik ki a szemem, nem csomósodik belém a kula mikor átmegyek oda, és gondolom másnak sem...

Tehát akit érdekel, MEGNÉZI OTT, ne izgulj...Fritzike...