banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Stuko
    Még egyszer akkor. Van WT:GF fórum, akit érdekel olvassa, tehát amikor Te átlibegsz ide, h. leírd a véleményedet egy teljesen más játék fórumába az vajon mi? Nem tájékoztatás, mert akit érdekel a játék az olvassa a fórumát, így marad a másik verzió...
    Képzeld Én is várom a GF-t, remélem jó lesz, és még próbáltam is. Haver befizette magát mentem pár kört Én is, hát félkész jó szó rá. 3 csata 9 kill, és ennek ellenére semmi bizsergést nem éreztem, grafika amit Én lesz.rok, respawn az baromság, camp-style van, lökdösödő csapattársak, vmelyik még seggbe is lőtt...és még open-béta nincs is...amikor lesz ajajj, lesznek "kellemes" csapattársak. Szóval fogok vele játszani, sőt vszleg tetszeni is fog, de a wot "borzalmak" egy része ott is meglesz, ezért nem várok csodát, csak egy újabb jó tankos játékot.
    A wot-ban anyáztál 100 v. 1000 v. épp 3000 csata után? Csak félannyi időt fektess bele a GF-be, és majd utána meglátjuk, h.még mindig ilyen toleráns vagy-e...
    Nem azt írtam, h. csak td-vel játszottál, hanem h. elsősorban azokkal, és az inkább campelős stílus, szerintem.
    Idejössz, beszólsz vmit, pedig tudod, h. lesz aki rávetődik, utána meg kicsit sértetten értetlenkedsz, h. miért támadnak...hát szerintem pont ezt akartad...gondolom meglepődtél, h. pont Én, ritkán írok ide, v. épp oda, de ami odavaló, az maradjon is ott, ami meg ide az itt, nem nagy dolog ez.