A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #301547 Jelentkezem én is.
Sajnálom, hogy a WT miatt elindult a szépségverseny, mert én kezdetek óta teljesen minimális beállításokon játszom, alap grafikával a WoT-ban és én így szeretem. Egyszer bekapcsoltam a fejlesztettet, de azonnal vissza. Szinte szúrta a szemem a nagyon erős kontrasztos megoldás. Nekem így tökéletes a WoT grafikája, ahogy most van, ugyanis letojom a grafikát. Egy ilyen játékban zavar valakit, hogy a lánctalp néha elveszik a homokban? Mert engem egy hangyányit sem, itt a játék a lényeg, nem a szépség. Nekem egyáltalán nem kellenének rombolható épületek, még ha így realisztikusabb is lesz.
A gyenge játékosok meg a másik dolog, ami nagyon fontos. Ha nem lennének, akkor nem virítana itt még a lila játékos se kolobanovokat, meg top gunokat.
Sőt még durvábbat írok, engem az RNG sem zavar, elfogadom azt is, 25%-os tényleg nagy arányával együtt is.
Én összesen két dolgot változtatnék csak a WoT-ban, csak két dolgot, semmi mást. Az artykat kivenném teljesen, emiatt ha játékegyensúlynak muszáj, még egy nagy TD nerfet is elfogadnék cserében, illetve az aranylőszert visszatenném csak goldért vehetőnek. De még ez utóbbiról is lemondanék igazából, mert úgyis inkább papírtankokkal játszom, azoknál meg mindegy mivel lőnek rájuk. Szóval, ha nem lennének artyk akkor én tökéletes játéknak tartanám a WoT-ot, most szimplán csak nagyon jónak tartom és még mindig nem untam rá, pedig lassan 2 éve játszom vele.