banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Nem fog előnyt adni.(ha csak nem a szélsőségeket nézzük)
    Nincsenek 30x-os zoomok,sniper módban egy lépésben tudsz zoomolni és nem lesz túl nagy a célpont.
    A lőszerek átütése drasztikusan csökken a távolsággal.500m felett különösen.RB-ben,ami szerintem a legjobb mód,nincs célkereszt.A távoli célpontok eltalálásához is kell némi tapasztalat mert ha nem jól becsülöd meg a távolságot,bizony nem egy lövés lesz rövid vagy hosszú.Nem lehet így leírni minden részletet hogy miért jó,ki kell próbálni.
    Nyilván nem is fog mindenkinek tetszeni.Nekem van bőven összehasonlítási alapom és annak alapján egyelőre nagyon tetszik.
    Természetesen vannak benne bőven hibák.Vannak bugok,van ami nem tetszik a grafikában sem és volt ami nem tetszett a játékmenetben sem.Ezekről azért nem írok mert szinte hetente javítanak,változtatnak mindent így nem érdemes fikázni.Ha majd kijön és hónapokig(évekig) szar lesz benne valami (ahogy pl a wot láthatósági rendszere vagy a 0dmg kritikusok)akkor annak is hangot fogok adni.
    Na megyek én is aludni,elég volt mára. Jó éjt mindenkinek és sorry ha valakit feidegesítettem! :)