A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szia Stuki! :)
Hogy te miért támadsz....
Nos,a WTGF még véletlenül sem kempelés!!Ez a legnagyobb tévedés és úgy baromság ahogy itt le van írva!
Egy stugIII-on kívül nincs ott TD-m,T34,PZIIIM,Tiger,a kedvenc tankjaim.A játék sokkal akciódúsabb mint a wot.Sok játékmód van,hol van respawn,hol nincs szinte minden módban.Mivel kísérleteznek és folyamatosan változik,ezért nem tudom hogy pontosan hogy lesz ha végre kijön az open.
Minden esetre pont a játékmenet miatt nem lehet kempelni.Nincsenek láthatatlan tankok a bokrokban.A 3 bázisos módban az a csapat amelyik esetleg kempelne,percek alatt ki fog kapni.Vannak egy hites killek de nagyobb távolságból ez elég ritka.Van sebzés,bár nem életereje van egy tanknak de a modulok sebződnek és arra ad xp-t.A javítás nagyon jól van megoldva.
Tudod,az bosszant hogy nem is próbáltad a játékot és máris az alapján minősíted hogy az én wotos accomon mennyi TD van.(azért ha megnézed van ott E75 1000 csatával,amx13/90 750-el stb)
A wot meg nem bántotta meg a pici lelkemet,mivel tette volna?????? Egyszerűen csak élvezhetetlen lett a rengeteg lag és idiota játékos meg a kredites gold miatt.
A WT-ben sokkal kevésbé számít a csapat(legalább is a jelen állapotában),sokkal jobban érvényesül az egyéni teljesítmény.Emiatt tizedét sem idegeskedek miatta ha kikapok.(gyakorlatilag egyetlen egyszer sem anyáztam senkit,pedig ez nálam nem semmi.:D ismersz :))
Szóval Stuki,próbáld ki!!! Szívesen megyek veled szakaszban majd a régi szép idők emlékére. :)Aztán ha mentünk pár kört,kíváncsi leszek a véleményedre.