418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
koszonjuk, ezt ebben a topicban be is fejezheted -
Aki túl sokat ült iskola padba, az olyan lesz mint aki túl keveset....tisztelet a kivételeknek. -
Bee #320921 Te jó ég! Inkább koncentrálj a kilégzés-belégzés bonyolult folyamatára ahelyett, hogy ordas nagy baromságokkal szennyezed a fórumokat... Mars vissza az iskolapadba! -
bocs, de sírnom kell
mai tapasztalat:
nekem hit ratio 20%,
minden megy mindenfele, csak a cél felé nem, nem is tudom minek van a célzási idő, ha azt kivárva sem lehet eltalálni az ellent
ellenség kapáslövés ratio 100% ilyen IS-6 meg KV-1S amiknek a célzási ideje fél óra, kapáslövéssel találnak el érdekes módon egyszer sem megy nekik mellé
de a legjobb az M51-es amcsi arti kapáslövésből kiszed
mikor meglátott a csövét rám fordította, BUMM , és nekem annyi
egy arti!!!
én kis naív meg várom, hogy beszűküljek, mert nekem kapáslövésből vagy a földbe megy az orrom előtt, vagy az égbe száll
-
Pares #320919 Első csata, T-34-85, az első ellenség, amit meglátok egy vörös noob KV-1S, rámlő és full HP-ről ammor rack. ZANYÁD. -
Jó, de lövés után ha mozog, meg forgatja a tornyát valami, akkor nem olyan könnyű belőni semmit sem, szóval ez kb. nem érv. (Persze a nagyobb kiindulása vastagság miatt jobban nő a védettsége a többi tankhoz képest, ha azonos módon viselkednek, de alapból minden tankkal így kell viselkedni) -
Angelus1991ster #320917 Nem szokott valaki a WoT tank modelleket 3d-s modellező programmal "csinosítgatni"? -
A vastagsága ugyanannyi, mint a többi résznek, de a döntöttsége kisebb. Ezért gyengébb. -
Ha ott lövöd, a Maust is átütöd. Szóval ez pont nem cáfol semmit. :D -
DantesHUN #320914 No azért ez nem igaz. Nagyon sok adó és egyéb teher volt .
Tized
Kilenced
Ez már 20%
Állami adók: éppen mikor mi:kapu-füst-rendkívülihadiadó.
Füldesúri szolgáltatások: ajándék.
Ingyen munka: Robot. Igaz ez a középkor után lett egyre nagyobb,
Porció és forspont.
Egyébterhek: mint mondjuk az italmérési jog az füldesúri előjog, és még néhány hasonló. -
Angelus1991ster #320913 :D én már Óceániát vízionálom. lesz itt HUNSZOC/ANGSZOC
ez is , mint sok más ahol a kisember pénzei forognak "szabadon" az pénzforrás az állam korruptjainak. Úgy se jó helyre menne a beszedhető pénz. vagy a meglévő hiány fedezésére megy el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csoda, hogy nincs még wot adó, befizetsz 10ezer forintot abból -16-27%, és a wg-seknek csak 7300-8400 ft-ot fizettél. Ehhez képest a középkorba alig szenvedett az adóterhektől a nép, volt a tized és egypár hülyeség, igaz akkor jórészt az időjárás volt a mezőgazdaság "ura". -
Userx2 #320912 Tegnap leteszteltem a menet közbeni pontosságot. Mentem előre a mocsárba jobbra balra tűntek fel az ellenségek 4 lövésből 4 talált menet közben, pedig még célzást segítő skillem nincs a legénységnek, csak egy vert. stabilizátort tettem rá. Nagy előnye a briteknek, hogy oda lőnek ahova célzol. :-D
Eventnek vége lesz, leo felé is folytatom a grindet. -
EmR3 #320911 Feltettem a legnagyobb motort, hát nem sokkal lett jobb.
Egyáltalán nem bánom, hogy előzőleg kihagytam, de a 9-es gépet nem akarom teljesen nulláról kezdeni. Még 45k a top gun, aztán adom el ezt a vackot a fenébe. Persze majd az akció után hogy kevesebbet bukjak rajta. -
A modern tankokon az infrasugár vető besugárzását éjszakai harcban, érzékeli egy védelmi rendszer, és ez kicsit hasonlít a majré lámpára a játékban :) -
DantesHUN #320909 http://www.pcguru.hu/hirek/az-adohatosag-mar-a-steamet-is-ellenorzi/28400
A NAV rászállt a steam-re. Jó, kissé felfújt hír, de elég rossz jövőt suggall ez. Amikor az első hír volt a NAV-ról és hogy rászállnak a netes dolgokra, mondtam, majd a WoT is sorra kerül egyszer. Figyeljétek meg, egyszer tényleg. Majd csak pislogunk, hopp a netszolgáltató letiltja a NAV miatt a hozzáférést.
Isten hozott benneteket, a XXI. század Magyarországán! -
Oddball29 #320908 Ha lövés után mozog, akkor nem olyan könnyű belőni a pajzsnál. -
Én is a Caernarvont nyúzom most, de mióta megvan a középső ágyú azóta nagyon megszerettem, alvázon szinte nincs páncél, alját midig tessék elrejteni ha mód van rá, a legjobb ha a troll toronypáncélt és a lövegsüllyedést használod ki meg hogy sokan lenézik a 220as alfa dmg-t , mozgékonysága nagyon nincs, a 2. motor után legalább már nem mérgelődve mész A pontból B pontba. Távolról érdemes használni,pontos és gyors a löveg relatíve jó átütéssel. Erlenberg, Sand River , Siegfried Line ezek a pályák kedveznek ennek a tanknak tapasztalatom szerint:) -
DantesHUN #320906 Pár napja beszéltünk erről. 200 mm-es ott is, de a géppuskánál ügye nem döntött. IS3 belövi ha szerencséje van, bár sokkal nagyobb ágyú is pattant már onnan, de szerencsével egy t8-as tank belövi. A kupolát t7-es is. -
Nem azt mondták hogy a géppuska része már nem gyenge pont? -
DantesHUN #320904 Semennyire se szabad forgatni hogy rá lássanak az oldalára. Fordulj úgy hogy csak a frontodat lőhessék. Persze gold-al, meg szerencsével ,eg a géppuska fészeknél meg a kupolánál így is átlőnek. -
Userx2 #320903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Témáztátok a VK4502B OP front páncélját. Oldala semmit nem fog. Ezen képek alapján nem nevezném mini mausnak. Innen illett volna pattannia a szög miatt. Még egyet kapott a hátsó görgőnél is számomra jobb szögben. -
Nazarov77 #320902 Gyengébb ágyú ide vagy oda, szerintem picit jobb mint a KT, sebességben mindenképp és védettségben is. (ha nincs ami kitakarja a tank alját, mivel a VKnak az alja 140mm ezért nem érdemes azt lőni, míg a KTnak mindenki a 100mmes alját lövi és még ki is gyulladhat) -
Úgy érzem kezdek ráérezni hogyan kell az Aladárral játszani. :) Bár az ellenfél bénázása is kellett hozzá.
Replay is van, ha valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.08.07. 10:38:27 -
foxbat88fx #320900 mi? -
Ja csak gondolom a "besugárzás jelző"
akkor 5 secenként felvillan :)
-
foxbat88fx #320898 su-100m1 63% winrate 
levitték a töltésidejét 5 sec alá.... wow, durva lett :D -
Mert ennyi eszed van. Mind a kettő használhatatlan retek. -
foxbat88fx #320896 ócskák? :D
szerintem jó kezekben a Su-100M1 és a Su-101 iszonyat gyilokgép....
főleg így, hogy mind a kettő buffolva lett!!!! -
Régi perverzióm valóra vált hétvégén. Visszavettem a SU-122-54et. Ha húzod akkor utálod, de így nagyon fun tank. :) -
Userx2 #320894 Nekem második vonalban van a helyem, azért nem zavar, hogy papír.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.07. 09:30:11 -
EmR3 #320893 A hétvégén húztam ki vele a 9-est. és hát ha nem muszáj egyedül ne használd.
A középső motorral már haladni is lehet, addig türelemjáték. A toronypáncél néha elképesztő miket pattint, néha meg minden szar belövi. Üzemanyagtank oldalt, viszonylag könnyen gyújtható, az eleje meg ammorack érzékeny. Látótáv szerintem csak papíron jó, igazából olyan átlag t8 heavy-ket jellemző. De T9-10-ben van hogy neked kell menni előre spotolni.....Mivel a hétvégén még 2x szorzó volt a győztes csatákra én inkább a kilencest fejlesztettem, és a nagy motort, meg a nagy löveget kihagytam, mert ezzel spóroltam 70k xp-t, amit most igyekszek bepótolni. Nekem az az érzésem ezzel a géppel, hogy igazából csak passzív játékra jó. Pl. sand riveren beállsz a bucka mögé védeni, és aki szembe jön simán kifilézed, de amint mozogni kell hulla vagy. itt egy replay erről De túl sok sikerélményem nincs a géppel. És más szituációban nem is tudtam vele értelmeset alkotni. 103 csata után 58%-on állok vele, mindössze 1500 körüli átlagsebzéssel. -
Megint? -
Userx2 #320891 Tegnap megvettem a Caernarvont és látom, hogy megint 110 k XP kell a 9-es Conquerorhoz is. Ennyire rossz gép lenne? -
Teknőrejtett? Váát? Golddal ott lövöd át a löveg mellett, ahol nem szégyelled. Sajnos. -
davidbog #320889 Mert az előtte lévő TD-k ócskák és emiatt feladják azt az ágat. Elég jó gép, én is szeretem. Körülményes a használata mert a lövegkitéríthetősége gyenge, sokat kell vele mocorogni. A lövegpajzs viszonylag gyenge csak 290-300 mm védelemet ad, de a legtöbb esetben elég. A nyitott volta miatt csak 116%-os legénységet lehet elérni vele, mert nincs rá ventillátor.
Kár hogy ennyire ronda és agyonbuffolt lövege van a valós S-70A-hoz képest. Amúgy tervbe volt egy igazi IS-7 alvázas páncélvadász ami feltehetően így nézett volna ki, de más löveggel (egy iszonyatosan brutális 152 mm-essel). Szerintem ez az S-70A löveggel szerelt gép még mindig tüzérségi löveg, nem páncélvadász. -
CW-re igaz és az utolsó mondatoddal is egyetértek, viszont én randomra gondoltam:) -
Oddball29 #320887 CW-ről van szó, nyilván gold. Egy 130 mm APCR egy IS-7/E5 homlokpáncélja ellen legfeljebb 50%-os, de ha kis extra szöget kap függőleges síkban bármelyik, már kilőheted rá a teljes készletet, pattanni fog az összes. 268 HEAT-el és majdnem 25% extra átütéssel viszont csak arra kell figyelnem, hogy ne a lándzsaorr rossz felét találjam el, ha szögben van, és a tornyot is nagyobb felületen üthetem át, ha véletlen azt találja el. egy 263-nak viszont hasra kell céloznia, ami mozgó célnál nem is olyan egyszerű, és esélyes, hogy alámegy.
Nyilván könnyebb betalálni egy gyors APCR lövedékkel, mint egy lassú HEAT-el, de szerintem ez gyakorlat kérdése.
Én úgy látom, egy teknő-rejtett 263 inkább területmegtagadó fegyver (amíg arti ki nem csapja), de stoppolóerőben azért vannak nála jobbak. Főleg nagy távolságra. -
marchizor #320886 úúú azok a superpershingek -
A 263-al még nincs túl sok csatám, de 268-al és E4 se lehet össze-vissza lövöldözni távolra. Elég nagy túlzás, h elég ha csak betalál. Ha nem célzol weak spotra, csak szerencsés esetben sebeznek. Golddal lehet úgy van ahogy mondod, de én szinte sosem használok goldot T10 TD-ben. -
Az új szerzeményeim elég jól muzsikálnak:)