A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #320889 Mert az előtte lévő TD-k ócskák és emiatt feladják azt az ágat. Elég jó gép, én is szeretem. Körülményes a használata mert a lövegkitéríthetősége gyenge, sokat kell vele mocorogni. A lövegpajzs viszonylag gyenge csak 290-300 mm védelemet ad, de a legtöbb esetben elég. A nyitott volta miatt csak 116%-os legénységet lehet elérni vele, mert nincs rá ventillátor.
Kár hogy ennyire ronda és agyonbuffolt lövege van a valós S-70A-hoz képest. Amúgy tervbe volt egy igazi IS-7 alvázas páncélvadász ami feltehetően így nézett volna ki, de más löveggel (egy iszonyatosan brutális 152 mm-essel). Szerintem ez az S-70A löveggel szerelt gép még mindig tüzérségi löveg, nem páncélvadász.