A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #320893 A hétvégén húztam ki vele a 9-est. és hát ha nem muszáj egyedül ne használd.
A középső motorral már haladni is lehet, addig türelemjáték. A toronypáncél néha elképesztő miket pattint, néha meg minden szar belövi. Üzemanyagtank oldalt, viszonylag könnyen gyújtható, az eleje meg ammorack érzékeny. Látótáv szerintem csak papíron jó, igazából olyan átlag t8 heavy-ket jellemző. De T9-10-ben van hogy neked kell menni előre spotolni.....Mivel a hétvégén még 2x szorzó volt a győztes csatákra én inkább a kilencest fejlesztettem, és a nagy motort, meg a nagy löveget kihagytam, mert ezzel spóroltam 70k xp-t, amit most igyekszek bepótolni. Nekem az az érzésem ezzel a géppel, hogy igazából csak passzív játékra jó. Pl. sand riveren beállsz a bucka mögé védeni, és aki szembe jön simán kifilézed, de amint mozogni kell hulla vagy. itt egy replay erről De túl sok sikerélményem nincs a géppel. És más szituációban nem is tudtam vele értelmeset alkotni. 103 csata után 58%-on állok vele, mindössze 1500 körüli átlagsebzéssel.