banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    CW-ről van szó, nyilván gold. Egy 130 mm APCR egy IS-7/E5 homlokpáncélja ellen legfeljebb 50%-os, de ha kis extra szöget kap függőleges síkban bármelyik, már kilőheted rá a teljes készletet, pattanni fog az összes. 268 HEAT-el és majdnem 25% extra átütéssel viszont csak arra kell figyelnem, hogy ne a lándzsaorr rossz felét találjam el, ha szögben van, és a tornyot is nagyobb felületen üthetem át, ha véletlen azt találja el. egy 263-nak viszont hasra kell céloznia, ami mozgó célnál nem is olyan egyszerű, és esélyes, hogy alámegy.

Nyilván könnyebb betalálni egy gyors APCR lövedékkel, mint egy lassú HEAT-el, de szerintem ez gyakorlat kérdése.

Én úgy látom, egy teknő-rejtett 263 inkább területmegtagadó fegyver (amíg arti ki nem csapja), de stoppolóerőben azért vannak nála jobbak. Főleg nagy távolságra.