418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
seriousthreat #327197 pedig annyira nem vészes legyűrni őket: prémammo és lődd a tornyát. egyszerű. -
Hát igen nagyon meg kell fontolni merre megy vele az ember, elég pálya és helyzetfüggő hogy ki lehet e használni az erényeit, viszont rettentő mókás ahogy a sok noob lövöldözi a hasát:D -
Kotomicuki #327195 Viszont, a még megmaradt, nyíltabb pályákon sok esélye nincs a VK-nak a túlélésre - akármilyen jó is a frontja - , legfeljebb az újabb, "átdolgozott", cső-pályákon érvényesülhet, ahol nem lehet az oldalába-, hátába kerülni... -
DantesHUN #327194 Persze van ilyen kör is, de nagyon sokszor láttam, hogy még viszonylag pontatlanabb ágyúkkal is, messzebbről is, kupolán lövik és csak úgy hullik a hp. A másik, hátsó tornyos, iszonyat lassú, lassan fordul, az oldala nagyon gyenge. Vannak helyzetek amikben ez óriási hátrány. Ja, és igazi arty mágnes.
Volt idő amikor a Maus is ilyen volt, szinte szemből alig akadt ami átlőtte volna, nagyon sok HP, de minden arty-nak elsődleges célpontja lett, Ha meg nem a lassú tohonya tankot tuti hogy tizen kerítik be. -
FosTalicskaa #327193 A mostani vk-k nem sok vizet zavarnak. Kevés van belőlük és az a kevés is szépen elpárolog a pálya valamelyik részén.
"Egy atomtank lett túlbuffolták." Ezt hogy érted? Valami tesztszerveres tapasztalatokról beszélsz? Mert ha igen akkor lehet igazad van, azt nem próbáltam... -
R3nton #327192 nem láttam rá az aljára, rejtve volt. Jól állt be egyébként :D -
Gyuszopapa #327191 Elmondom neked már ha látom 9-es csatában hogy van 9-es VK az ellennél és minimum zöld akkor bukta a csata.Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele a playerek hiába tudom én hogy hol kell lőnni 300 méterről a büdös életben nem lövi ki senki a kupolát én se tudom nagy szerencse kell hozzá.Ha rámegyek az esetek 90 százalékában vesztek ellene.Miért? Mert nehéztankkal játszom és mire odajutok hogy fel tudom venni ellene a harcot a csapat fele oda van és én már csak artycsemege vagyok mert mire a másodikat löném a kupolába már nem kell megnyomon az egér gombot.Sőt volt mire becéloztam az elsőt rá már akkor sem kellett.
Egy atomtank lett túlbuffolták.Nem beszélve általában a hozzámcsapott artyjátékosok full nyomorékok fingjuk nincs nem csak arról hogy hogy kellene játszani arty-val de fogalmuk sincs hogy kit kéne zaklatniuk hogy legyen is érteleme a játékuknak.Ahányszor közelharcoltam VK ellen soha egy arty nem lőtt rá hogy segítsen. -
FosTalicskaa #327190 Ja, sok tank effektív páncélja is eléri ezt az értéket mégis boldog boldogtalan át tudja őket lőni, ha nagyon nyernie kell az ellenfélnek vagy a csapatodnak veszítenie... Jól tudom mennyire fontosak ezek az effektív páncélvastagások meg dőlésszögek... mintha egy csimpánz a másik oldalon dobálná a 6 oldalú cinkelt kockát aztán ömlik a bullshit visssza kliens oldalra... -
AlucardHuN #327189 R3nton benned sosem lehet csalódni, luxus gyengepontot lőni?::D -
Pedig elmebeteg dolgokat lehet művelni azzal a VK val, tegnap is volt olyan köröm vagy 10k dmg et benyelt az orra, kopogott rajtam a lőszer mint a jégeső folyamatosan:D Ha kicsit riszálja az ember az orrát, csak annyira hogy az oldalát véletlenül se lőjék, TD ken kivül nem lövi be azt semmi a nem a kupolát találják el véletlen:) -
FosTalicskaa #327187 Nekem nincs ilyen tankom, csak a csapattárs vagy ellenfél tankjain szoktam röhögni amikor látom ,hogy pl lőnek egyet egy t71-be, és nincs sebzés mert könnyűtankok első randomvédelmi faktora hogy 10 lövésből 8 csak a láncot visszi le sebzés nélkül. Majd a lomha full páncél vk-ból utána csak úgy repülnek ki a 130-170 hp-k.... Némelyik szerencsétlen még mozgatni is próbálja az elejét mintha az bármit is védene a gold ammo ellen.. :P
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.12. 13:25:33 -
R3nton #327186 Nem tudom miről beszélsz. Többszöri próbálkozásra se vitte be T34 apcr lőszerével szemből 0 fokos szögben az alját, úgy hogy még dombon felfelé is állt. Nagyon brutál lett a cucc. Csak a kupola a gyengepont. Vaddisznó tank lett. Tudjuk neked lightfóbiád van ;) -
FosTalicskaa #327185 Tényleg az. Mindig látom, hogy ilyen scout tankok kapáslövésekkel bontják le az egész tankot szemből... Vicces. -
R3nton #327184 Fizetős xd Múltkor telespammeltem a ferdi felépítményét VK45A apcrrel. Kicsit kivolt a gyerek, hogy minden bement :D Hát nekem fontosabb, az XP, mint a pénz. Amúgy ha célírányosan választasz ammot és csak azt lövöd golddal, amit nem tudsz beverni AP-val, simán jön a pénz.
-
R3nton #327183 Remélem hétvégén lesz egy kis időm játszani, karnyújtásnyira van a VK45P. Elmebeteg frontpáncél F@ck yeah! :D -
Egy újabb díszpéldány, lehengerlő teljesítménnyel persze, 8 lövés, 2 talált, 105 sebzés. Szóval HE-vel lövöldözött netán? Ja.
Deeeee... Nem értem. Azért vagyok fizetős gyökér, mert T34-el mentem? Az SP az mi? Az nem fizetős? Vagy ingyen szerezte? És én nem szerezhettem ingyen a T34-et még anno? Nem értem a logikát...
-
Oddball29 #327181 A hőskorszakban lőttem ki Maust T23-al alaplőszerrel... Mines-on felülről, amikor még le lehetett "lógatni" a tankot a domb oldalán. -
Lebowski #327180 Sziasztok!
Esetleg egy ilyen szituban mást kellett volna csinálnom? Azért kérdezem, mert még csak most barátkozom a med játékkal (több kevesebb sikerrel), és hátha valamit alapból rosszul gondolok :) Az elmúlt időszakban kicsit jobban odafigyelek a játékra, és nem csak ész nélkül gurulgatok, (noobmeter ezt tökéletesen tükrözi is), így ezért kérdezem ezt. Lehet hogy jobb lett volna ha erdőbe megyek scoutolni?
véleményeket előre is köszönöm (fikázni ér :D)
És itt az ominózus csata. -
Igaz ez Churchill III, de elkérem majd tőle a TOG-II*-set is :)
-
9989BUSZ, ő tényleg megcsinálta....GUARDER meg csak hab. -
Chaffee #327177 Legendary Pictures -
R3nton #327176 Jól van már tudjuk :D Donald mi? Pz2vel ammo racekli szemből a T110e5-t :D Randomban vagy akár CW-n is :D -
Haverom ölt vele MAUS-t. -
Toweliee #327174 Max T7-ig megy. -
Ok5 #327173 valaki mondja meg legyen szíves hogy a TOG kedvező tierbesorolású vagy normál? -
lexlutor #327172 szerintem cask tierlimites less mint a tobbi kisebb atutesu prem. -
Lichtmaschin #327171 Tegnap volt este 8 fele egy pár olyan köröm, hogy habzott a szám...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hummellel mentem egy tank ász kört, de előtte is egész jókat mentem kb 4-5-t. Utána nem volt olyan meccsem, ami említésre méltó lett volna.
totál beszűkült célkeresztnél (távolságra 1 másodpercet írt) mellélőtt... azon a meccsen 5 ilyen lövésem volt ami mellé ment és nem voltak sokkal távolabb. Mentem még egyet dettó ugyan ez. Gondoltam átülök a Tiger 1-be kv-1s-t nem találtam el, ha eltaláltam pattant vagy nem sebzett semmit rajta pedig nem volt messzebb 80 méternél (egy domb volt köztünk) természetesen a fedezékem hamar elhalt és egy chiri a semmiből szépen lecsipegette a hp-m, mikor már sikerült volna kilőnöm a kv1s-t chiri még egyett belém lőtt a semmiből és kakukk...
Szóval a random faktor tuti benne én ezen az állásponton vagyok, az egyik csapat mindig handicappelve van. -
Faboo #327170 Ég és föld a kettő, a cent 7/1 már az alap puskával is használható, a nagy ágyúval meg kifejezetten élvezetes. Nem gondoltam volna. A teste ennek is papír de, azért a kisebb tárasokat már meg-megfogja. Jelenleg ez a kedvencem. A látótávja kifejezetten jó. Még most is a lánc és a nagy motor nélkül használom (cél az FV4202), de második vonalból, vagy fedezékben az első vonalból ha van fedezet tűz, nagyon használható. Artyra viszont rettentően érzékeny. Szóval eddig talán az e75-öt vagy az e50-et élveztem ennyire a IX. szinten. -
Szeretek tények alapján dönteni.
Nekem is sikerült most egy 2.400-as sebzést összehoznom, 7-ből 7 találattal, CSAK tier 8-as (tehát semmi 9-es nincs benne, mint nálad), bár nekem nem volt közelharcom, az SP-n kívül mindegyik 200 méter felett volt. Ja, és semmi spot dmg, semmi láncolásos, meg hasonlók, szóval tiszta sebzésről van csak szó. Mégis a keresetem jóval magasabb, mint a tiéd, pedig nekem sincs prémiumom. Neked 29 volt, nekem 46 k. Azért elég szignifikáns különbség. Lehetne szó arról, hogy kilőttek, de az is max. 7.600 kredit különbség lenne a javítás miatt. Szóval nem értem a te verziódat egyáltalán.
Itt a bizonyíték:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ennyi baromságot 3 sorban régen olvastam. -
Angelus1991ster #327167 Ha ezeknek a retardáltaknak törölnék a youtube-fiókjukat, meghalnának?
Továbbá tényleg ilyen kretének a WoT "fejlesztői", hogy egésznap ilyeneket néznek?
-követik a jó játékost? ilyenkor jó , hogy nem vagyok jó játékos, különben ha feltennének kérdéseket , már búcsút mondhatnék a WoT felhasználómnak
-
viper07 #327166 Utálom a Centuriont ! A 226 -os pen csak papíron annyi ez az ágyú egy pattogós szar. Érdekes, hogy az E50 220 penjével semmi bajom, ez több mégis pattog egyfolytában. Teste meg papír, alig várom a nagy tesót a nagy gunnal. Teszten nagyon tetszett. -
Tegnap nem sikerült teljesítenem a medes küldit, kellett volna még 11 kill, 4700xp, de játszhatatlanul magas lett a pingem + lag (sztem a vihar miatt) így inkább lefeküdtem aludni.
7/1-el mentem nagyon jó kört, ha jól emlékszem 5870 körüli sebzéssel, reménykedtem az ace tankerben ....., de csak 1 osztály.... -
darkwraith #327164 neked azzal megvan a tank ász?
egyszerűen annyir a utálom, hogy...
melyik ágyúval toltad? Eddig a trollal mentem, de most felraktam azt a waffe-t. mintha jobb lenne picit így.
amúgy köszi a választ
-
Jó, szóval csak az RNG szívat, rendben.
-
Jah, elírtam a tiert. Szerintem csak egyszerűen alacsonyt dobsz pár napja. Majd elmúlik. Esetleg áldozd fel az egeredet a játéknak, nálam azután meg szokott javulni pár hónapig. :D -
225 effektív, ahhoz nem kell 10-es TD. -
Egy szintről én még sosem ütöttem át a felépítményt nemTD T8 ágyúval (gold nélkül). Csak, ha felette voltam kicsit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.12. 07:47:27 -
59150, úgy emlékszem.
Nem tudom, pedig már megvan rá az XP.
A 7-es pantherre kellett még 300xp a 93700-ból, erre nem megyek egy 4k xp-s kört? :D (2k feletti 25%-al, meg befejeztem a lightos küldit. :D) /me noob. -
Hozzányúltak a JPanther II-höz? Régebben szemből mindig átütöttem az építményt T34-el, most pár napja azt veszem észre, hogy nem megy.