banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Elmondom neked már ha látom 9-es csatában hogy van 9-es VK az ellennél és minimum zöld akkor bukta a csata.Egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele a playerek hiába tudom én hogy hol kell lőnni 300 méterről a büdös életben nem lövi ki senki a kupolát én se tudom nagy szerencse kell hozzá.Ha rámegyek az esetek 90 százalékában vesztek ellene.Miért? Mert nehéztankkal játszom és mire odajutok hogy fel tudom venni ellene a harcot a csapat fele oda van és én már csak artycsemege vagyok mert mire a másodikat löném a kupolába már nem kell megnyomon az egér gombot.Sőt volt mire becéloztam az elsőt rá már akkor sem kellett.
    Egy atomtank lett túlbuffolták.Nem beszélve általában a hozzámcsapott artyjátékosok full nyomorékok fingjuk nincs nem csak arról hogy hogy kellene játszani arty-val de fogalmuk sincs hogy kit kéne zaklatniuk hogy legyen is érteleme a játékuknak.Ahányszor közelharcoltam VK ellen soha egy arty nem lőtt rá hogy segítsen.