A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #327171 Tegnap volt este 8 fele egy pár olyan köröm, hogy habzott a szám...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hummellel mentem egy tank ász kört, de előtte is egész jókat mentem kb 4-5-t. Utána nem volt olyan meccsem, ami említésre méltó lett volna.
totál beszűkült célkeresztnél (távolságra 1 másodpercet írt) mellélőtt... azon a meccsen 5 ilyen lövésem volt ami mellé ment és nem voltak sokkal távolabb. Mentem még egyet dettó ugyan ez. Gondoltam átülök a Tiger 1-be kv-1s-t nem találtam el, ha eltaláltam pattant vagy nem sebzett semmit rajta pedig nem volt messzebb 80 méternél (egy domb volt köztünk) természetesen a fedezékem hamar elhalt és egy chiri a semmiből szépen lecsipegette a hp-m, mikor már sikerült volna kilőnöm a kv1s-t chiri még egyett belém lőtt a semmiből és kakukk...
Szóval a random faktor tuti benne én ezen az állásponton vagyok, az egyik csapat mindig handicappelve van.