418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    " Ruineberg on Fire will be completely removed. It will be replaced by a winter Ruinberg version."

Elég lenne belőle 1 is, mint ahogyan prokhorovkából is elég lenne......
  • Tono34
    Még 8 nap kell a medes küldihez .... nagyon várom a végét már.

Tegnap hála az égnek végére értem a Leo protonak ...... ma még használom a medes küldihez, majd kilépés előtt eladom, holnap meg akciósan megveszem a Leo1-et :) Ha sikerülne még pár kreditet összeszedni akkor a FV4202 is megvásárlásra fog kerülni.

7/1 majdem kedvenc lett, élvezem a játékot vele, de egy kis sebesség az nem ártana neki..
  • JeffDunham
    Nem megy a ZWACK ts vagy változott az ip?
  • Nazarov77
    8 vereség 3 győzelem, ennyi elég is volt egyelőre most, majd később befejezem a medes kületést...
  • JeffDunham
    Király ez a med-es küldetés. Még esélyem sincs sebezni, mert vagy elbukunk 2 perc alatt, vagy lerohanunk mindenkit.

• Lunki88
    Az ilyeneket gyűjteni kell egy albumba. :D Amúgy érdemes lenne jelenteni a kis csírát a klánjának, mert normális helyeken ez már elég indok arra hogy kidobják onnan.

Hoppá, most nézem hogy ő a "Deputy Commander"...
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.19. 09:22:09
  • Rivanka
    Múltkor úgyis lecsesztek, hogy miért mindig a csúcs replayek kerülnek fel. Jogos. Nos nálam 60%-ban ilyen csaták vannak: Teljesen felesleges ezt neten játszani, érdemes megfigyelni az ellenfél játékosait is, csupa bot az összes, az sem izgatja őket, ha hátulról lövöm, semmi reakció. Csak akkor veszek egy single play játékot valamit, és játszok gép ellen, nem kell ez a kamuzás ami itt megy.
  • Nazarov77
    Egyszer fent egyszer lent.. tegnap szinte csak győztes csatáim voltak Centurion 7/1el és most van a kompenzálás ideje, egyhuzamban 5 vereség vele.
  • lexlutor
    nem, ez tapasztalat.
  • stork13
    Milyen az FV4202?
  • Roger6
    Ez most konteó?
  • lexlutor
    a szakasz sem megoldas hidd el. kicsit jobb, de ugye magasabb sulyal kezeli az mm a szakaszokat, es ha elkezd tartosan megis jol menni, mentek a sor vegere szigoruan.
  • Maala
    "WG-nek ez a jó, fogyjon a kredit."

Jah, a tegnapi kis FTR-es cikk érdekes volt a játék pénzrendszeréről. Tényleg nem sok dologra lehet költeni ebben a játékban a kreditet, az meg csak gyűlik, és gyűlik...
    Én pl. a 2 küldivel naponta 500k-t szoktam keresni, 25 alkalommal megcsinálva 2 küldit az ugye máris 12,5 milla. Persze nálam elmegy még a már kifejlesztett T10 tankok megvételére (asszem még 10-et kell megvenni), de amint meglesznek, kb Jeff-módban nem tudom majd mire költeni a kreditemet... Marad a régi tankok visszavétele? És utána? Megint nem tudom mire költeni...

Az ő szemszögükből nézve tényleg szükséges a goldammo kreditessé tétele. Vagy ez, vagy a felszerelések / fogyócikkek / javítási költség / (sima) lőszerárak / tankok árának drasztikus emelése. És ezzel a játék P2Winné tétele. Meg persze, ha emelkednének az alap lőszerárak, akkor vérpistike meg HE-t lőne... Mert az olcsóbb.

No meg a kezdő játékosoknak az emelt árak miatt nem lenne lehetőségük hozzájutni a fogyócikkekhez pl...

Vagy csak a kredithozamot kellene a sárga földig lenerfelni, persze, de akkor a noobok megint csak szívnának. Jobban, mint aki sebez is, a játékostábor meg elpártolna.

Ez kb. a szükséges rossz kategória. Tényleg csak a goldammo játékmechanikájának változtatásával lehetne változtatni valamicskét. Úgy, hogy még vonzó maradjon, de ne legyen túl OP. Lásd HEAT. De az APCR egy vicc.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.19. 08:12:11
  • enncsibaba
    Jó az a goldspam: WG-nek!
    Boldog-boldogtalan ezt lövi, így nyílván fogy a kredit, de úncsi Tier5-6-ban farmolni=nyelik a prémet, mint a kacsák+prémtank
    WG-nek ez a jó, fogyjon a kredit. Rossz playa istencsászárnak képzeli magát a pár leadott sebzéstől (de mivel rossz játékos, így farmolni sem tud), zöld-kék tolja a statot, nem fog megint csak farmolni. Inkább vesz egy E25-t megint csak full golddal.
    Nekem tankonként 3-5db van, még a perzsában is csak 5 van. Meg is látszik a statomon (na jó, nem, a statom az én gyengécske játékom eredménye). De pl az a 20 körüli tankász medálom mind gold nélkül jött össze.
    Élvezeti faktor: Én is ide engedem a 6 éves lányomat jászani. Az élvezet miatt játszik. De már 6 évesen fel tudja fogni milyen rossz, ha kilövik. Egy éve játszik :D és azóta fejlődött! Már akkor is szomorkás ha nem sikerül kilőnie egy tankot egy csatában. Fejlődik a drága :)
  • Sir Charles
    ".. És én még azt hittem, hogy T10-ben sok a hülye. "
    Tegnap megint hoztam a formámat: Cent 7/1-el 30% winrate 10-ből 3 nyert meccs.
    De volt egy tier 10 meccs ahol konkrétan elgondolkoztam, hogy letörlöm ezt a szart a játékostársak miatt.
    Simán veszítettünk valami 15-4-re és a meccs végi statnál látom, hogy:
    1: én sebeztem a legtöbbet (2500-at) kis ágyúval
    2: az utánam következő kb 1500-at sebzett(valami tier 10 med volt)
    3: 3 IS-7 és egy IS-8 halt meg 0 sebzéssel!!!
    No comment
  • Paradoxon61
    Nem vagyok Gandhi és nincs miért szégyellni magad. :) Az óvóbácsiskodás még talán még stimmelhetne is, hiszen sok közülük ha nem is korban, de agyban olyan körül van...
    Amit írtál az szerintem is igaz, amiben eltér a véleményünk az a következő.
    - Én erre írtam, hogy van uninstall game vagy teljesen máshogy viszonyul az ember a játékhoz. Dönthetsz. Minden nap idegroncs leszel és előbb utóbb infarktust kapsz, törlöd, vagy lex....od és csak azzal foglalkozol hogy szórakoztasson.
    - Goldspam. Én ezt veled ellentétben egyedül és kizárólag a WG hibájának tartom. 2 okból. Az egyik ha gold lőszer akkor kerüljön goldba, a másik, hogy korlátozott számban minimalizálva lehessen a tankra feltenni. Pl. Egy csatában 5 darab.
    - Arty. Ezt Te nem írtad, de szerintem ugyan úgy hozzá járul a játék élvezhetetlenségéhez. Már bocsánat de: Csak egy idióta agyatlan ba...nak támad olyan ötlete, hogy egy tank csatába önjáró tüzéreket rak isteni képességekkel felruházva, ezzel tönkre téve a játékot.

A többiben egyetértünk. :)
  • yossarianHUN
    Gyerekek, igaza lehet Foxinak abban, hogy napról napra rosszabb a helyzet. Mikor még legutóbb huzamosabban játszottam T7-ben (néhány hónapja), kifejezetten megérte elszakadni időnként a top tier vasaktól, hogy az ember kicsit kikapcsolódjon a kistesókkal. De most valami botrány. Élvezhetetlen. IS-2-t húzom, de naponta 2-3 csatánál nem bírok vele többet menni, mert lassan ég tőle a gyomrom. Hihetetlen retardált barom állatok gyülekezete, a legtöbb meccsben már az is csoda, ha felbukkan egy-egy sárga játékos, mindenki a lehető legértelmetlenebb, legrosszabb irányokba megy, heavyk suicide scoutolnak, ha megindulnak is chokepointokra még véletlenségből sem jutnak el, vagy épp a zászló mellett kempelik végig a meccset egy bokorból. A medek 2 percig sem élnek, vagy szintén TD üzemmódban nyomják, az artyk össze-vissza lövöldöznek, lehetőleg saját tankot eltalálva, a csaták rendszerint nem tartanak 3-4 percnél tovább, mert addigra az egész csapat rekordidőket döntögetve leöleti magát... És én még azt hittem, hogy T10-ben sok a hülye.

A másik a goldspam. Szintén hihetetlen méreteket öltött. A legtöbb csatában már meg vagyok lepve, ha a bekapott lövések 40%-a nem gold. Piroskák, narancsok, sárgák (zöldek nem, mert olyanok nincsenek) mind szemrebbenés nélkül okádják a goldot mindenre, ami mozog.

Összefoglalva gyakorlatilag élvezhetetlen. Ez nem a WG kritikája, erről kivételesen nem ők tehetnek, de sajnos kezdem belátni, hogy ez a játék hajszálra került a játszhatatlanság határához, az emberi hülyeség hihetetlen, számomra eddig ismeretlen dimenzióinak hála. Csak azt tudnám, honnan a búsból termel ki az emberiség ekkora mennyiségű degenerált barmot. Állítom, egy 10 éves gyerek minimális gyakorlattal, és 1000 csatával képes legalább sárga szintre feljönni, és azt hosszú távon tartani. Hogy akkor a játékosok 90%-a mégis milyen sötét pokolbugyrából mászhatott elő, az rejtély a számomra. Folyamatosan hármas szakaszban játszani meg nem mindenkinek van lehetősége, köztük például nekem sem.

De majd az ilyen Paradoxon-féle Gandhik mindjárt megmondják, hogy én szégyelljem magam, amiért nem élvezem a 29 baromarcú hülye közötti óvóbácsiskodást.
  • messerharcos
    Igazad van és átgondoltam a dolgokat a hozzászólásodnak hála, kösz!
  • TOMSILENT
    .....
  • Lorder
    :D lehet :D Egyébként az E100 pont az egyik legnagyobb gold ammos tank :D ha meglátok 1et alapból arra számítok, na meg arra hogy mivel tudja hogy nagy átütése van sz*rik bele a célzásba, így néha könnyebb pattintani :) persze ha a szerver is úgy akarja :D
  • GabeE3e
    Legközelebb használj "szpojler"-t légyszíves.

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.09.19. 00:31:24
  • NewHewkas
    Lusta voltam átírni, meg különben is nem állhattam meg, hogy le ne csapjam a kínálkozó lehetőséget:P
  • Count Adyn
    Nem fogjuk megérteni ezt mi földi halandók valszeg:)) még e100al is leszoktam róla miután benyelte párszor egy spaced armor a kurva heat et:D
  • TOMSILENT
    sima screenshot...nem gif...
  • NewHewkas
    Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
  • Lorder
    Ha nem a stat javítás a cél akkor aztán tényleg nem tudom mi ez a full gold ammoval való nooboskodás... ha szar az átütése mint pl az amcsi medeknek akkor még viszonylag indokolt, bár láttam már full alaplőszerrel nagyon jól játszó sárga játékost is :) Ha be van töltve valami nagyobb tankra még talán akkor is ok, na de top tankként 1. lövéstől fogva azzal szórni az ellent azt nyem éééééééétem :D
    Egyébként tényleg nem értem, mert nem tartom magam jó játékosnak de ha kb max 5 goldlőszer ellövésével elértem hogy az utolsó 1k csata 2031 legyen akkor másnak miért esik ez nehezére? Persze lehet mondani rá, hogy mit sírok lőjek én is azzal, de nincs rá szükség és szerintem nevetséges :D csak egy kicsit zavaró hogy sokan arra sem méltatják magukat hogy célozzanak... be a gold aztán telibe a tankot majd csak átmegy rajta >,<
    Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.09.18. 23:44:36
  • viper07
    Szerintem azért mert nem is izgatja a tét, fingja nincs mi lenne a feladata. Van olyan ismerősöm, aki kb. 500 csata után jött rá, hogy van belső nézet is, és úgy kicsit könnyebb célozni :). Fel nem tudta fogni, hogy az égből őt hogy lehet kilőni ( arty) . Szóval sokan vannak akik nézegetik a tankjukat, akik nézegetik a tájat, lövöldöznek, mert az olyan jól néz ki stb. Állítom vannak olyanok, akik másod, harmad accal direkt szívatják a jó népet, az elsővel persze kínosan statpadderek. Igazat adok neked, aki kicsit is utána olvas a dolgoknak, megpróbál tudatosan játszani, és mondjuk csak finoman szólva is átlagos képességű, a középsárga szintet hozni tudnák. A játékosok nagy része szerintem 10 év alatti, akik a csapatjátékról még nem nagyon hallottak. Mondom, marad a szakasz,csapat,század, van lehetőség.
  • TOMSILENT
    Esti random ugyebár...seggbe lőttem 566-al...onnan kezdődött a sztori...a szar FV-nek 105mm átütése a sima HE lövedéknek persze mikor megöltem én voltam a fragger

Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.09.18. 23:39:57
  • Count Adyn
    Nah most akkor, pont van egy hasznos statom erre, elmult 1k csatára 1500 a wn8 am, 82,5% penetration-om mindez gold nélkül. Mennyit dobna ezen a goldspam, vagy 200 at jó esetben? ahhoz már tényleg fetisisztának kell lenni, kb 10% javulásért 4xes kreditet fizetni a lőszerért:)

paradox: a pirosak meg a tetrist is ugy játszanák hogy középre rakosgatnak mindent mert nekik az tetszik, nem kell profinak lenni, láttam hogy egy 12 éves gyerek egy hét alatt megtud tanulni emberi szinten játszani a 0-ról, akkor erre a játékosállomány 30% miért nem képes?:D
  • Lorder
    hát ha így vesszük ;) Mondjuk jól megfigyelhető kisebb szinten, hogy amelyik sokat lő arannyal (ami rohadtul nem indokolná) azokból később sok öntözés és gondozás hatására 20k csatás paradicsomok nevelhetők :D
  • lexlutor
    Mindenki nyugodjon el a picsaba!
    a su85B nem lesz nerfelve!! (wtf???)

- T-34-2, AMX M4 1945 and 113 buff or SU-85B nerf are not planned in upcoming patches
  • lexlutor
    mivel kreditert van, igen, gyakorlatilag ingyen van..
  • Lorder
    Lilákon nem lepődök meg, mióta sokat játszom főleg 9-10es szinten akkor csodálkozok csak ha sima lőszerrel jön. De ez a zöld-kék szinten való gold szórás az aztán skill...így nem nehéz jó statot csinálni -.-' Egyébként olyannal én is találkoztam, hogy a JG PzE 100 arannyal lőtt IS7emre szemből. Igazából nem tudtam mire vélni :D De akkor felsírtam mikor szakasztársam mondta, hogy az E50ét is 2x azzal lőtte hátulról :D
  • Rivanka
    6 óra után kiborult az eposzírás képesség?
  • yossarianHUN
    Múltkor láttam egy lila csóvát JP E-100-ban, randomban full goldot lőni. Mikor megkérdőjeleztem az elmeállapotát, közölte, hogy egy jó okot mondjak, amiért ne goldot lőjön. Há nem is tudom. Lassú? Nyeli a lánc és a spaced armor? Kurva drága? Kibaszott 300 a sima AP-d átütése? Ehh...
  • Lorder
    lehet hogy noob vagyok nem érdekel, de ez rohadt undorító ami a prémlőszer használatot illeti. Boldog boldogtalan úgy szórja mintha ingyen lenne alaplőszerként (lassan tier-től függetlenül) ... nyilván egy T110E4nek nagyon kicsi átütése van, hogy 30m-ről 9-es tankokra is azzal kell lőni...
    Utoljára szerkesztette: Lorder, 2014.09.18. 22:38:02
  • yossarianHUN
    Ezért írtam a falu végi pályát. Nem kell profi focistának lenned, hogy beállj valahová rúgni a bőrt, ahogy ahhoz sem, hogy leülj a WoT elé. Ettől függetlenül ugyanúgy a pokolba fog kívánni a csapatod, ha egy autista 5 évesét sem éri el a teljesítményed.
  • Paradoxon61
    Nem írom le ismét az egészet.
    Röviden. ennek annyi köze van a csapathoz random módban, mint amennyi köze itt bárkinek is van a hetente kisorsolt lottó 5-ös milliókhoz. Lehet nevezni csoportnak, bandának, emberhalmaznak, kinek mi szimpatikus, csak egynek nem. Csapatnak.
    A csapattal szemben kritériumok vannak, aki kíváncsi rá nézzen utána.
  • lexlutor
    szerintem a full gold csak lila szintol kotelezo, de akkor mindenben :DDD
  • Lorder
    Szeretem mikor a kék játékosok Tier X-ben full golddal lőnek még TD-kel is. Ennyire pro hogy sima lőszer nincs is a tankban? Gondolom köztetek is van pár jobb játékos, ti is így szórjátok ész nélkül a prém lövedéket? Vagy el kell érni ahhoz egy "kihaénnem" szintet?