A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"WG-nek ez a jó, fogyjon a kredit."
Jah, a tegnapi kis FTR-es cikk érdekes volt a játék pénzrendszeréről. Tényleg nem sok dologra lehet költeni ebben a játékban a kreditet, az meg csak gyűlik, és gyűlik...
Én pl. a 2 küldivel naponta 500k-t szoktam keresni, 25 alkalommal megcsinálva 2 küldit az ugye máris 12,5 milla. Persze nálam elmegy még a már kifejlesztett T10 tankok megvételére (asszem még 10-et kell megvenni), de amint meglesznek, kb Jeff-módban nem tudom majd mire költeni a kreditemet... Marad a régi tankok visszavétele? És utána? Megint nem tudom mire költeni...
Az ő szemszögükből nézve tényleg szükséges a goldammo kreditessé tétele. Vagy ez, vagy a felszerelések / fogyócikkek / javítási költség / (sima) lőszerárak / tankok árának drasztikus emelése. És ezzel a játék P2Winné tétele. Meg persze, ha emelkednének az alap lőszerárak, akkor vérpistike meg HE-t lőne... Mert az olcsóbb.
No meg a kezdő játékosoknak az emelt árak miatt nem lenne lehetőségük hozzájutni a fogyócikkekhez pl...
Vagy csak a kredithozamot kellene a sárga földig lenerfelni, persze, de akkor a noobok megint csak szívnának. Jobban, mint aki sebez is, a játékostábor meg elpártolna.
Ez kb. a szükséges rossz kategória. Tényleg csak a goldammo játékmechanikájának változtatásával lehetne változtatni valamicskét. Úgy, hogy még vonzó maradjon, de ne legyen túl OP. Lásd HEAT. De az APCR egy vicc.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.19. 08:12:11