A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
enncsibaba #327825 Jó az a goldspam: WG-nek!
Boldog-boldogtalan ezt lövi, így nyílván fogy a kredit, de úncsi Tier5-6-ban farmolni=nyelik a prémet, mint a kacsák+prémtank
WG-nek ez a jó, fogyjon a kredit. Rossz playa istencsászárnak képzeli magát a pár leadott sebzéstől (de mivel rossz játékos, így farmolni sem tud), zöld-kék tolja a statot, nem fog megint csak farmolni. Inkább vesz egy E25-t megint csak full golddal.
Nekem tankonként 3-5db van, még a perzsában is csak 5 van. Meg is látszik a statomon (na jó, nem, a statom az én gyengécske játékom eredménye). De pl az a 20 körüli tankász medálom mind gold nélkül jött össze.
Élvezeti faktor: Én is ide engedem a 6 éves lányomat jászani. Az élvezet miatt játszik. De már 6 évesen fel tudja fogni milyen rossz, ha kilövik. Egy éve játszik :D és azóta fejlődött! Már akkor is szomorkás ha nem sikerül kilőnie egy tankot egy csatában. Fejlődik a drága :)