A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #327822 Gyerekek, igaza lehet Foxinak abban, hogy napról napra rosszabb a helyzet. Mikor még legutóbb huzamosabban játszottam T7-ben (néhány hónapja), kifejezetten megérte elszakadni időnként a top tier vasaktól, hogy az ember kicsit kikapcsolódjon a kistesókkal. De most valami botrány. Élvezhetetlen. IS-2-t húzom, de naponta 2-3 csatánál nem bírok vele többet menni, mert lassan ég tőle a gyomrom. Hihetetlen retardált barom állatok gyülekezete, a legtöbb meccsben már az is csoda, ha felbukkan egy-egy sárga játékos, mindenki a lehető legértelmetlenebb, legrosszabb irányokba megy, heavyk suicide scoutolnak, ha megindulnak is chokepointokra még véletlenségből sem jutnak el, vagy épp a zászló mellett kempelik végig a meccset egy bokorból. A medek 2 percig sem élnek, vagy szintén TD üzemmódban nyomják, az artyk össze-vissza lövöldöznek, lehetőleg saját tankot eltalálva, a csaták rendszerint nem tartanak 3-4 percnél tovább, mert addigra az egész csapat rekordidőket döntögetve leöleti magát... És én még azt hittem, hogy T10-ben sok a hülye.
A másik a goldspam. Szintén hihetetlen méreteket öltött. A legtöbb csatában már meg vagyok lepve, ha a bekapott lövések 40%-a nem gold. Piroskák, narancsok, sárgák (zöldek nem, mert olyanok nincsenek) mind szemrebbenés nélkül okádják a goldot mindenre, ami mozog.
Összefoglalva gyakorlatilag élvezhetetlen. Ez nem a WG kritikája, erről kivételesen nem ők tehetnek, de sajnos kezdem belátni, hogy ez a játék hajszálra került a játszhatatlanság határához, az emberi hülyeség hihetetlen, számomra eddig ismeretlen dimenzióinak hála. Csak azt tudnám, honnan a búsból termel ki az emberiség ekkora mennyiségű degenerált barmot. Állítom, egy 10 éves gyerek minimális gyakorlattal, és 1000 csatával képes legalább sárga szintre feljönni, és azt hosszú távon tartani. Hogy akkor a játékosok 90%-a mégis milyen sötét pokolbugyrából mászhatott elő, az rejtély a számomra. Folyamatosan hármas szakaszban játszani meg nem mindenkinek van lehetősége, köztük például nekem sem.
De majd az ilyen Paradoxon-féle Gandhik mindjárt megmondják, hogy én szégyelljem magam, amiért nem élvezem a 29 baromarcú hülye közötti óvóbácsiskodást.