418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DasIsFuck
    Pont a t29,t32-k azok amiknek a tornyát úgyis csak gyenge ponton lehet belőni ha 280mm-es átütésed van vagy ha 200.

• Tono34
    Este megveszem a 9es pattont. Javaslatok a használatához?
  • Paradoxon61
    Az E-25 szemből simán átlövi a T-29-et arannyal. Ezt már én is tapasztaltam mint T-29-ben, mint E-25-ben ülve. A tornyot nem, de a testet átüti vele.
  • András77
    A fun szó és egy gyötrelmes ágyú nekem nem fér meg egy mondatban, de te szerencsés alkat lehetsz, ha ilyen minimális dolgok is kielégítenek, hogy belelősz messziről egy ellenfélbe és jé, sebeztem, még ezzel az ágyúval is, micsoda szórakozás :)

Mivel borzalmasan nehéz leadni vele egy célzott és sebző lövést, ezért arra számítottam, hogy például ha megkerülöm az ellenfelet komoly kockázatok árán, akkor a seggébe leadott lövés kiszedi. Nyilván nem full hp-s maus-ra gondoltam, de 6-700 hp-ról is óriási szerencse kell hozzá, akármilyen gyenge pontot találsz, hogy kiszedd. Rámentem arty-ra és nem szedte ki, azt hittem ott kapok agyfrászt, mit csinálja, hova menjek? Az artyt ki kéne szednem, de 22 másodperc alatt már betölthet és közben meg spotol folyamatosan. Érted, lövöldözni közép távolságról meg messziről, már bocsánat, de ki az a hülye, aki ezzel a tankkal megy azért, hogy messziről lövöldözzön? Kapásból van legalább 100 tank a játékban ami sokkal alkalmasabb erre a célra.

A T49 derp ágyú a közelharcra született, egyszerűen ezt így kell használni, mert ha nem, akkor nem is ezzel megyek, mert minek. Itt kezdődnek a problémáim, hogy minél többet játszom vele, annál inkább az az érzésem, hogy ezzel az elbaszott tankkal nem lehet megtámadni az ellenfelet, mert a legtöbb esetben bármit ügyeskedhetek, nem fogja kiszedni és utána meg én mit csinálok 22 másodpercig főleg ha a csapatom kérődzik valahol és még véletlenül sem fognak segíteni?

Nem akarom én ezt tovább ragozni, de mindig jön valaki aki mondja a frankót egy adott tankról. Elfogadom a véleményed, de akkor te meg fogadd el az enyémet, hogy nem jól használod azt a tankot. Menjél és közelről lődd az ellenfelet, ez a tank arra alkalmas. Ha ez így nem tetszik, akkor távolról lövöldözni sokkal jobb tankokat találsz a játékban.
  • Master91
    jó gyenge ha úgy szaggatott hogy pocakomat nem látta....
  • DasIsFuck
    van különbség arany és arany lőszer között.

Engem nem különösebben dühít az mikor olyan lő aranyat aminek még az aranylőszere is gyenge a tierhez képest.
  • Master91
    leszarom mekkora az átütése, aranyat lő --> meg fulladhat

a grille a 600+dmg-vel külön öröm volt
  • Malarki
    A Grille golddal lőtt? Na ez a legalja mindennek...
  • DasIsFuck
    Pont az e-25 aranylőszere lófasz átütéssel rendelkezik, olyan mintha akkor sírnál mikor egy német 88-as ágyúból megkapod a kemény 171mm-es átütésű aranyat...

Az más mikor mondjuk egy ELC-ből bekapod a 254mm-es aranyat.
  • Paradoxon61
    Ne viccelj a végén még lenne értelme a páncélnak is, ha jóval kevesebb lenne az arany lőszer, az meg nem buli.
  • Paradoxon61
    Nem hát, annak idején az Armored Fist sorozattal se tudtam mit kezdeni, már ha ez a név még mond Neked valamit. :)
    Igaz annak valamivel több köze volt a "szimulációhoz". :)
  • Master91
    Nem kell csinálni semmit az aranylőszerrel, jó ez így !
  • WR104
    Akkor pont ugy vagy a wot-tal mint legtobb ember a pinaval. Lattal mar "olyant" csak nem tudsz vele mit kezdeni
  • shbg
    A fun úgy értetem, hogy szórakozol. Engem szórakoztat, ha az E-100 kap tőlem 300-as pofonokat, ~250 méterről, ha húsz másodpercenként akkor akkor stb stb.. Statot húzni a troll löveggel nem biztos, hogy lehet, bár azért lila statot el lehet érni könnyen. (mondom funból nyomom,feltéve ha nem bugos a WIN 8 számítás). Nyugodt egy gép szerintem nem érdemes vele kapkodni.. Tegnap azon kaptam magam, hogy szórakoztat és nyomtam vele pár kört. Nem volt semmi ász kör vagy hasonló, de az új német TD-knek franciáknak adni pár százast az számomra fun. Nem értem miért fontos ennyire neked ez az egylövéses dolog. Az "egy lövéssel kapcsolatban két mozzanatra emlékszem. Amikor M103 meg valamit franciát szedtem ki oldalról egy lövéssel de nekik is kb 800 hp-juk volt. Nekem meg nagy mákom. :) vagy szerettek az oroszok ki ki döntse el melyik verzió szimpatikusabb.
  • foxbat88fx
    pont az iménti csatámban írták HAC-L-esek :D
  • Paradoxon61
    Nem bizony, sőt még tankot se láttam életemben, azt se tudom milyen fán teremnek.
  • yossarianHUN
    Nosza. Én az amcsikra fogok rámenni, de csak mert a verseny event miatt csöffibe kapásból lesz százas legénységem.
  • WR104
    Ne foglalkozz vele Szoszi es legfokepp tanacsokat ne olvass tole. Nem nagyon erti ennek a jateknak a lenyeget igy hulyesegeket szokott irni legtobbszor. De azt nagyon magabiztosan
  • WR104
    A RU-251 nagyon jo...papiron, de a 2.1-es aim valami oknal fogva sokkal rosszabb mint a medek 2.1-es aimje raadasul ossze-vissza lovoldoz(5 skilles legenyekkel es stabbal).
    A mozgekonysaga lighthoz kepest szar. Lomhabb mint nemelyik med. A camoja is papiron jo, de a valosagban neha ugy spottolnak fel, hogy lapulok egy bokorban es mar kapom is a lovest pedig 472m az allando latotav. En nagyot csalodtam benne. En alternativakent hasznalom az Indian helyett mivel pont azzal kezdtem volna huzni a leo protot.
  • András77
    Büdös rohadt vörös idióták. Levadászom a su-nak az ellenfelet, ez a barom végig lapul, de amikor már egy lövés lenne neki, előjön és persze azonnal meghal. Egy dolga lett volna, életben maradni és foglalni, El Hallufon. Ha ketten foglalunk, megnyerjük, de egyedül nem álltam neki, mert az ellenfélnek két tankja ment a másik oldalon a foglaló kör felé. Utána persze vereség, mert két top tier nehéz tankot nem tudtam az E25-el kiszedni, csak az egyiket, a másik kilőtt.

Az ilyen játékosokat utálom a legjobban. Semmit nem segít, de a frag-et ellopná, még olyan áron is, hogy elveszítjük a csatát.

• R3nton
    akarsz látni? Este hozom platoonba :P Amúgy nem egy nagy szám az a RU. Én a T-54lighttól se várok sokat, és itt már a T49et is lehordták. Ergo a 2 7-es lett a lejobb. Bulldog meg az LTTB baromi jók!
  • Master91
    ilyen Hajrá Felcsút csata kiáltással nem rég találkoztam én is
  • JeffDunham

• Mardel
    Én ezzel kezdtem mondhatni.

Le a lejtőn és egy nagyobb bokor mőgé passzìv spotolni.

Napi dupla is kínszenvedés volt vele.
  • Paradoxon61
    Volt, de hamar túlléptem rajta. Igazad van, figyelmetlen voltam, kevertem az ELC-el. Azzal valóban nem.
  • Paradoxon61
    Yossarian ne fáraszd magad, megint futod a felesleges köröket.

1. A válaszom András77-nek szólt.
    2. Igen, nekem ez a véleményem a dologról, még akkor is, ha szerinted ez baromság.
    3. Ennek ellenére én nem mondom a Te véleményedre hogy baromság, mivel a Te dolgod, hogy vélekedsz róla.
    4. "De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:" Lapozz vissza, rengeteg példát találsz rá, ergo nem hazudtam.
    5. Az a provokatív amit annak veszünk. Vagyis akinek nem inge nem veszi magára. Aki pedig mégis az öltözködjön fel vele.
    6. Szenvedő áldozat? LooooL. Figyelj! Eddig is csak nevettem az egészen, ezután is azt fogok. SEMMI nincs sem a játékban, sem itt a fórumon amit okom lenne komolyan venni. Megsérteni csak olyanok tudnak akiket ismerek és akiktől komolyan is veszem amit mondanak.
    7. A parlamentet meghagyom Nektek, mivel én rühellem a politikus fajtát.

De most már zárjuk ezt le szerintem is.
  • DasIsFuck
    azért ez nem teljesen igaz, francia vagy olyan tankok amiken nem fedi le teljesen spaced armor az oldalát lánc vagy egyéb formába elég durván lehet osztani.
    Ezeknek még egy szaros 105-ös derpel is simán 4-500-akat tudsz beleverni..de pl amcsi nehéz tankok hátuljába tudsz kerülni azoknál is simán 1k sebzés+gyújtás is összejöhet.

pl egy foch-nak ha elkapod az oldalát...hát az nem túl szép eredményt hoz.(ugye he lövedék nem veszít az átütéséből, szóval egy olyan aminek ekkora átütése van szinte automatice átüti ezeket.)
  • okosszöszi26
    a gyorsaságát???!!!
    tuti nem volt még AMX40-ed

a KV-1-esek úgy húztak el mellettem, mint egy versenyautó!

mire ezzel megkerülsz egy heavyt addigra isa pur és homu marad belőled
    Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.15. 13:21:25
  • DasIsFuck
    semmit, t4-ben én kedveltem az amx40-et jó kis páncélja van ott, de csak akkor tudsz bármi érdemlegeset csinálni, ha tierbe dob, egyébként akár mehetsz úszkálni is...
  • yossarianHUN
    RiisingSun például el volt ájulva tőle, de az ő videóiból is kitűnt, hogy ami ellen tényleg hatékony, az a német papír TD bagázs (rettegj, tróger). Bármi, amin csak akár minimális mennyiségű páncél van, 1-200 sebzéssel benyeli azt a HE-t.

De ha már lightok. RU-251-ből miért van ilyen kevés? Az LT-54-et még megértem, elvégre kevésbé csalogató egy újabb T-54 klón mint egy abszolút új tank, de RU-ból is ha láttam össz hármat a patch óta.
  • Paradoxon61
    Oksa, köszi.
  • R3nton
    T-54 200 penes ágyúval full goldspammel. Na az elég pofozózsák. Egyszóval OP.
  • yossarianHUN
    Ez érdekes, ha jól rémlik ezzel kezdted az egész gondolatmenetet, mielőtt még bárki bármit is szólt volna hozzád:

"András77!
    Az egész játék az orosz mentalitásra épül. Azaz mindent ők határoznak meg előre, amit csak lehet. A győzelmeket is. Nem véletlen, hogy ha veszteni kell, akkor még a legpontosabb ágyúval is mellé lősz 50 m-ről többször is. Ezt hívják ők "véletlen" faktornak.
    De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:
    a.) Te vagy a balfácán.
    b:) Az csak véletlen.
    c:) Ne sírj, tanulj meg játszani.
    d:) Meg a többi nagyképű marhaságuk.
    Nyugodj bele, orosz játékban nincs véletlen, ugyanis az orosz két dolgot nem visel el. Az egyik a véletlen, a másik ha valamit nem ő határoz meg, vagy irányít, beleértve a győzelmeket is."

Ez a hsz, amellett hogy orbitális baromság, még barátok közt szólva is kötekedő, de inkább direktbe provokatív. Ezek után a szenvedő áldozatnak beállítani magad, meg puffogtatni ezeket a fennkölt, totál közhelyes frázisokat, hogy te csak leírtad a véleményed, gyerekes szokás, nem vársz egyetértést meg satöbbi, finoman szólva is visszás. De a Parlamentben biztos el tudnád adni magad.

Téma lezárva.
  • Paradoxon61
    Több mindent, de ez pálya függő is.
    Lövöldözhetsz madarakat is ahogy Count írta, de ez nem kifizetődő.
    Felcsaphatsz spotternek, minél több ellenséget felderíteni a többiek számára. Ez kifizetődő akkor is ha 1 lövést sem adsz le.
    A harmadik lehetőség, hogy kihasználod a gyorsaságát, a nehéz tankok háta mögé, vagy oldalába kerülve lősz rájuk, majd eltűnsz.
    Ott tudsz sebezni vele.
  • Count Adyn
    madarakat lövöldözni:D
  • okosszöszi26
    szeretnék tanácsot kérni, hogy egy teljesen stock AMX40-el mit lehet csinálni egy olyan tierVI csatában, ahol én vagyok az egyetlen tierIV?
    azon kívül, hogy nézelődök, aztán kicsit megkaristolom a festéket egy ellenséges tankon, aztán 1 lövéstől kinyiffanok

nem, nem szakaszban kerültem oda
  • lexlutor
    irtak itt egy paran h avval a derp agyuval ne szamitson senki tul sok mindenre.
    egylovesezesre epiteni, nem nagyon lehet.
  • András77
    Némi használhatóságot és cserébe a rengeteg kompromisszumért azt, hogy sokkal több tankot ki tudjak szedni egy lövéssel. Egyik sem teljesül egy nagy sz.r az a tank.
  • Master91
    How to start playing World of Tanks

• lexlutor
    meg csak most?? :D