banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• shbg
    A fun úgy értetem, hogy szórakozol. Engem szórakoztat, ha az E-100 kap tőlem 300-as pofonokat, ~250 méterről, ha húsz másodpercenként akkor akkor stb stb.. Statot húzni a troll löveggel nem biztos, hogy lehet, bár azért lila statot el lehet érni könnyen. (mondom funból nyomom,feltéve ha nem bugos a WIN 8 számítás). Nyugodt egy gép szerintem nem érdemes vele kapkodni.. Tegnap azon kaptam magam, hogy szórakoztat és nyomtam vele pár kört. Nem volt semmi ász kör vagy hasonló, de az új német TD-knek franciáknak adni pár százast az számomra fun. Nem értem miért fontos ennyire neked ez az egylövéses dolog. Az "egy lövéssel kapcsolatban két mozzanatra emlékszem. Amikor M103 meg valamit franciát szedtem ki oldalról egy lövéssel de nekik is kb 800 hp-juk volt. Nekem meg nagy mákom. :) vagy szerettek az oroszok ki ki döntse el melyik verzió szimpatikusabb.