banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A fun szó és egy gyötrelmes ágyú nekem nem fér meg egy mondatban, de te szerencsés alkat lehetsz, ha ilyen minimális dolgok is kielégítenek, hogy belelősz messziről egy ellenfélbe és jé, sebeztem, még ezzel az ágyúval is, micsoda szórakozás :)

Mivel borzalmasan nehéz leadni vele egy célzott és sebző lövést, ezért arra számítottam, hogy például ha megkerülöm az ellenfelet komoly kockázatok árán, akkor a seggébe leadott lövés kiszedi. Nyilván nem full hp-s maus-ra gondoltam, de 6-700 hp-ról is óriási szerencse kell hozzá, akármilyen gyenge pontot találsz, hogy kiszedd. Rámentem arty-ra és nem szedte ki, azt hittem ott kapok agyfrászt, mit csinálja, hova menjek? Az artyt ki kéne szednem, de 22 másodperc alatt már betölthet és közben meg spotol folyamatosan. Érted, lövöldözni közép távolságról meg messziről, már bocsánat, de ki az a hülye, aki ezzel a tankkal megy azért, hogy messziről lövöldözzön? Kapásból van legalább 100 tank a játékban ami sokkal alkalmasabb erre a célra.

A T49 derp ágyú a közelharcra született, egyszerűen ezt így kell használni, mert ha nem, akkor nem is ezzel megyek, mert minek. Itt kezdődnek a problémáim, hogy minél többet játszom vele, annál inkább az az érzésem, hogy ezzel az elbaszott tankkal nem lehet megtámadni az ellenfelet, mert a legtöbb esetben bármit ügyeskedhetek, nem fogja kiszedni és utána meg én mit csinálok 22 másodpercig főleg ha a csapatom kérődzik valahol és még véletlenül sem fognak segíteni?

Nem akarom én ezt tovább ragozni, de mindig jön valaki aki mondja a frankót egy adott tankról. Elfogadom a véleményed, de akkor te meg fogadd el az enyémet, hogy nem jól használod azt a tankot. Menjél és közelről lődd az ellenfelet, ez a tank arra alkalmas. Ha ez így nem tetszik, akkor távolról lövöldözni sokkal jobb tankokat találsz a játékban.