A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #330979 Yossarian ne fáraszd magad, megint futod a felesleges köröket.
1. A válaszom András77-nek szólt.
2. Igen, nekem ez a véleményem a dologról, még akkor is, ha szerinted ez baromság.
3. Ennek ellenére én nem mondom a Te véleményedre hogy baromság, mivel a Te dolgod, hogy vélekedsz róla.
4. "De erről itt kár társalogni, mert mindjárt jön pár nagyokos és elmagyarázza neked hogy:" Lapozz vissza, rengeteg példát találsz rá, ergo nem hazudtam.
5. Az a provokatív amit annak veszünk. Vagyis akinek nem inge nem veszi magára. Aki pedig mégis az öltözködjön fel vele.
6. Szenvedő áldozat? LooooL. Figyelj! Eddig is csak nevettem az egészen, ezután is azt fogok. SEMMI nincs sem a játékban, sem itt a fórumon amit okom lenne komolyan venni. Megsérteni csak olyanok tudnak akiket ismerek és akiktől komolyan is veszem amit mondanak.
7. A parlamentet meghagyom Nektek, mivel én rühellem a politikus fajtát.
De most már zárjuk ezt le szerintem is.