418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    A feltett kérdésre nem tudsz vagy nem akarsz válaszolni, az pedig nem érv, hogy valamilyen személyes indíttatástól vezérelve szimplán baromságnak titulálsz egy igaz állítást. Vitakultúra a tetőfokon ;)

A független külföldi sajtós részen pedig jót derültem :)
    De ez már tényleg nem ide tartozik.
  • Toweliee
    Jahát igen, így könnyű. Amúgy talán azért merül fel a szavak tisztázásának szándéka, mert ez kicsit komolyabb annál, minthogy valakit lekreténezünk. Mindegy, részemről téma lezárva, hála Istennek sikerül olyan életet élnem, hogy a pártpolitika nem játszik szerepet. Béke!
  • Mardel
    Nekem is megvan.

Elsőként a top csövét fejlesztettem ki mert az a 110 pen szívás stockal.

Lánctalp után most a motorra hajtok rá.

De iszonyat lomha stock motorral.

Az összes pályát meg megszórják lassító dombokkal. Így tegnap a hummelnek nem volt nehéz dolga hogy kiszedjen full hpról...
  • Maala
    Egyelőre buffot kap, pontosabban fixelik az oldalirányba jelenleg lévő, az előrenézéshez képest csökkentett depressiont.

Szóval decemberig ennyire jó lesz. Valszeg én sem adom el, aztán a 3. parancsnokot meg majd beleültetem egy T71-be. Kár, hogy neki kell még 8% a 6. érzékhez.
  • Maala
    De nekünk nincs, mert elvették tőlünk!
  • Kancsalborz
    Master91: Hogy te milyen általam választott nézetből nem kérsz, értelmezni nem tudom.
    Én arról beszéltem pont, ahogyan ezeket az eszméket jobb, bal, vagy bármilyen beállítottságtól függetlenül hogyan kezelik kultúrhelyeken, nem az én véleményem. Csak egyetértek vele.:)
    Toweliee: Az, hogy ebben a témában mindìg felmerül,ezen szavak pontos jelentésének vitatása, szintén csak maszatolás a témában, meg lehet nézni értelmezőben a pontos jelentésüket, de egyébként pontosan tudja mindenki, hogy kikre gondolunk mikor ezeket használjuk, olyan mint mikor valakire azt írod hogy kretén, majd vitatkozol, hogy az orvosi, vagy a hétköznapi értelemben... Vicces mellébeszélés...
    Van Daal : Javaslom, a témákban valóban független ( mondjuk sok külföldi ) sajtó olvasását, hidd el, létezik ilyen az itthoni tapasztalat, és belénk vert propaganda ellenére is, mert amit az USA beli nácikról írsz dettó baromság, ( Lásd velünk szembeni hozzáállásukat, most is...)Franciaországban pedig a helyzet ennél jóval árnyaltabb... A téma pedig hosszú :)
  • András77
    Jelenleg így állok 242 csata után, full soloban, de ugye ebben benne van a stock tank és gyenge legénység is. Illetve nincs pénzem arany lőszerre sem, úgyhogy eddig kb 5 alkalommal használtam aranyat benne, kétszer azért, mert a sima kifogyott. Ezt csak azért írom, mert látok sok agyas barmot, aki köpi belőle az aranyat és utána meg gondolom marha büszke magára.

1,5 hete próbálgatom, hogy melyik ágyú a jobb, a táras vagy a sima és ezért megnéztem minden nap az átlagot vele, 1500-1700 között szór, a tárassal kevesebb. A kiválóság jel 83%-on pár nap és két csillagos lesz a tankocska. Nagy fun gép jelenleg, addig kell használni, amíg nem nerfelik nyílvánosan vagy rejtetten. Szerintem amúgy is a nerf a táras ágyút érinti majd, pedig a másik nekem jobbnak tűnik, úgyhogy lehet nem is lesz akkor probléma a nerf.

Bulldog Stat

Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 10:56:43
  • AlucardHuN
    Olyan gazdasággal, nyersanyagtartalékkal, területtel stb én is elfeljtenék sokmindent:D
  • Maala
    Nesu, megérkezett már nagyfater beszkennelt katonai levele anyutól? :P Trololol.
  • Maala
    Plusz, konteó!
  • Maala
    Ne hasonlíts minket olyan országokhoz, akik a(kár a közeli) múltjuk sötét foltjait (amiket mi szégyenfoltoknak nevezünk még mindig) már rég feldolgozták, legalább nemzeti szinten. (pl USA: Rabszolgaság, KKK -> négerek elnyomása)

Mi még egy lassan 100 éves Trianonnal sem boldogulunk, csak vergődünk alatta, és ha valaki megpróbál továbblépni, visszarántjuk, és lehazaárulózva őt megbélyegezzük.

Mindenki szemében más a szégyen, az enyémben ez az ódivatú hozzáállás az. Az általad említett euvíziós győztes tényleg egy félresikerült vágány volt. De nem fér bele talán? 10 perc hírnév, és eltűnt. Belehalt bárki is? Én tuti nem, hisz nem lett mainstream. Próbálgatni kell, aztán ami tényleg bejön az emberek többségének, az marad.

De ülni a seggeken, és nem csinálni semmit dumán kívül, az a legrosszabb. Szerintem.

És most ülök tovább melóhelyen, és termelem a GDP-t. :) Az egy fokkal jobb a dumánál.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 10:49:00
  • Malarki
    jaja, azóta létezik már mióta Jézus, a nagy szittya hadvezér legyőzte a perzsákat a gettysburgi csatában, i.e. 265-ben. De igazából ott is csak azért nyert, mert a perzsák 150 milis nehézágyúi Nagy Károly vezetésével elakadtak Azincourt-nál, így a csatát teljesen a Napoleon irányítottat lézer vezérelt sorozatlövő parittyák döntötték el. Szóval igen, megint igazad van.
  • FosTalicskaa
    Szerintem inkább szidjátok az artikat, gold ammot, noob teameket bármit, ahhoz legalább értetek...
  • VanDaal
  • VanDaal
    OFF:

Azért kíváncsi lennék, mégis mitől lesz valami/valaki felvilágosult a szemedben?
    Az USA mondjuk elég felvilágosult?
    Csak mert ott például van bejegyzett náci párt, akik szabadon vonulgathatnak horogkeresztes zászlókkal, míg Magyarországon ilyesmiről szó sincs.
    Vagy Franciaország annak számít?
    Ott pedig a 2014-es Európa parlamenti választásokat a Nemzeti Front nyerte.

De ha valaki attól számít felvilágosultnak, hogy szakállas nőket indít az eurovíziós bohózaton, akkor én személy szerint nem szeretnék felvilágosult lenni.

"Az hogy itthon nálunk mi van, az a saját szégyenünk"
    Ezzel viszont 100%-ig egyetértek. Én például nagyon szégyellem, hogy egyesek szemében szégyellni való dolog a hazaszeretet, a magyart pedig szitokszóként használják honfitársaikra, míg ők nyugodt szívvel náciznak le bárkit, aki az övéktől és a mainstream médiától eltérő értékeket vall.
  • Toweliee
    :))))
  • Maala
    Hány csatából kell? :)
  • Nesuten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és még csak nem is Nemzet az amierikai ...
  • Toweliee
    Most akkor náci vagy fasiszta? Mert nagy az ideológiai katyvasz a fejekben. A Jobbik programjában szerepel a zsidók, melegek, kommunisták koncentrációs táborba zárása? A Jobbik a nagytőkések pártja? Vagy mégis a programja alapján az egyik legbalosabb? A Jobbik programjában hirdeti, hogy a fennálló demokratikus rend megdöntését tűzte ki célul? Vagy esetleg gyarmatosítani akar és más népeket rabszolgasorsba dönteni?

Ezek amiket felsoroltam a német náci és az olasz fasiszta párt főbb jellemzői. Nem vagyok Jobbikos és nem szeretném ha választást nyernének, de ilyet én nem hallok tőlük. Hivatásos (fizetett) rettegőtől persze naponta. Nem szabad ilyen feketén-fehéren látni a világot. A gengszterváltás után Magyarországon csak egy szélsőséges párt volt, az szdsz.
  • JeffDunham
    Én hoztam a veszedelmet... de legalább van pörgés a topikban. :D
  • AlucardHuN
    A "radikális" és a náci nem ugyanaz..
  • Master91
    Olvasd már el mire válaszoltam, köszi.
  • DantesHUN
    Azt nem értem, most te direkt álszent vagy, esetleg naív vagy tudatlan, netán szánt szándékkal trollkodsz. Ez nem utálat, vagy nem utálat, vagy politikai nézőpont kérdése. A szóban forgó párt is, és a szóban forgó gárda is, radikális, szélsőjobboldali szeveződés. Nem mondom, hanem ők maguk mondják ki, hogy ők bizony radikálisok. Ennyi. Pont.

Ja meg: ez a nem vagyok rasszista de az ember természetes színe a fehér hozzáállás, röhejesen nagy butaság. Ha valaki ilyen, legalább vállalja. És nem, ezt nem neked mondom konkértan, hanem általánosságban. Vállalja mindenki, és ne játssza el, hogy valójában nem is az. Gerinc basszus, gerinc.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.10.20. 10:07:38
  • Nesuten
    de az ...
  • Master91
    Miért, melyik gárda az?
  • Plata
    Csak az amerikai nemzeti gárda nem egy fasiszta buzikból álló szedett vedett csürhe
  • Mardel
    Wot eu fórumán olvastam egy ilyet, hogy az unicum stathoz vezető út arannyal van kikövezve.

Találó.
  • AlucardHuN
    Mostmár egyszerre többen mondanak jobbnál jobbat, már nem tudom követni...
  • Master91
    Vagy még van az a nézet amit te is választottál, köszi ebből kimaradok.
  • AlucardHuN
    A Soma 40 még mindig tartogat meglepetést: t 46 a géppuskájával lőtte be a kupolát... ennyire azért ne legyen már gyenge...
  • Kancsalborz
    Az bizony :). Lehet hogy nem tetszik, vagy jön a szokásos " jaj szegény nem tudja mit beszél" féle lesajnálás, ( a szokásos forgatókönyv szerint ) De az itthoni jó kis "Magyar ugaron" kívül, ez az elfogadott nézet. :D Hát ez van...
  • Nesuten
    A gárda amierikeából átvett dolog amit itt elbuktattak ott nemzeti gárdának hívják ,annó még Atilla idejében pedig Harcosoknak nevezték őket ,vagy a Királyi lovasságot pedig Hun-Szár -oknak. A Szár jelentése :Királyi amit m´sok Cárnak mondanak
  • AlucardHuN
    Erre én sem tudnék többet mondanixD
  • Master91
    Nem is téged nem értelek, azt aki azt a klánt csinálta, és ahogy hirdeti :D
  • JeffDunham
    Figyelj tesó. Ez csak egy hirdetés amit megosztottam veletek. Semmi közöm hozzá. Amolyan "ilyen is létezik" a nagyvilágban poszt. :)
  • Plata
    Még 5 nap és megvan a Togtóber küldi,mennyiért lehet eladni a Tog-ot?300 ezer?
  • Master91
    mother of god...
  • Plata
    Hát csak akkor csinálok ennyit ha le akarom duplázni,vagy a napi 5 winért vacakolok,egyébként inkább csak rallyzok vele.Mert ezt szeretem a gyors kis tankokban.
  • Plata
    Nah 9 csatából kész,mentem 3 rossz kört Isu-val.
  • Tono34
    "- Storm is aware of the bug on 9.4, where shells fly through tanks, he will investigate"

Van ami nem változik ....