banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Most akkor náci vagy fasiszta? Mert nagy az ideológiai katyvasz a fejekben. A Jobbik programjában szerepel a zsidók, melegek, kommunisták koncentrációs táborba zárása? A Jobbik a nagytőkések pártja? Vagy mégis a programja alapján az egyik legbalosabb? A Jobbik programjában hirdeti, hogy a fennálló demokratikus rend megdöntését tűzte ki célul? Vagy esetleg gyarmatosítani akar és más népeket rabszolgasorsba dönteni?

Ezek amiket felsoroltam a német náci és az olasz fasiszta párt főbb jellemzői. Nem vagyok Jobbikos és nem szeretném ha választást nyernének, de ilyet én nem hallok tőlük. Hivatásos (fizetett) rettegőtől persze naponta. Nem szabad ilyen feketén-fehéren látni a világot. A gengszterváltás után Magyarországon csak egy szélsőséges párt volt, az szdsz.