banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Master91: Hogy te milyen általam választott nézetből nem kérsz, értelmezni nem tudom.
    Én arról beszéltem pont, ahogyan ezeket az eszméket jobb, bal, vagy bármilyen beállítottságtól függetlenül hogyan kezelik kultúrhelyeken, nem az én véleményem. Csak egyetértek vele.:)
    Toweliee: Az, hogy ebben a témában mindìg felmerül,ezen szavak pontos jelentésének vitatása, szintén csak maszatolás a témában, meg lehet nézni értelmezőben a pontos jelentésüket, de egyébként pontosan tudja mindenki, hogy kikre gondolunk mikor ezeket használjuk, olyan mint mikor valakire azt írod hogy kretén, majd vitatkozol, hogy az orvosi, vagy a hétköznapi értelemben... Vicces mellébeszélés...
    Van Daal : Javaslom, a témákban valóban független ( mondjuk sok külföldi ) sajtó olvasását, hidd el, létezik ilyen az itthoni tapasztalat, és belénk vert propaganda ellenére is, mert amit az USA beli nácikról írsz dettó baromság, ( Lásd velünk szembeni hozzáállásukat, most is...)Franciaországban pedig a helyzet ennél jóval árnyaltabb... A téma pedig hosszú :)