banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Jelenleg így állok 242 csata után, full soloban, de ugye ebben benne van a stock tank és gyenge legénység is. Illetve nincs pénzem arany lőszerre sem, úgyhogy eddig kb 5 alkalommal használtam aranyat benne, kétszer azért, mert a sima kifogyott. Ezt csak azért írom, mert látok sok agyas barmot, aki köpi belőle az aranyat és utána meg gondolom marha büszke magára.

1,5 hete próbálgatom, hogy melyik ágyú a jobb, a táras vagy a sima és ezért megnéztem minden nap az átlagot vele, 1500-1700 között szór, a tárassal kevesebb. A kiválóság jel 83%-on pár nap és két csillagos lesz a tankocska. Nagy fun gép jelenleg, addig kell használni, amíg nem nerfelik nyílvánosan vagy rejtetten. Szerintem amúgy is a nerf a táras ágyút érinti majd, pedig a másik nekem jobbnak tűnik, úgyhogy lehet nem is lesz akkor probléma a nerf.

Bulldog Stat

Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 10:56:43