418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #331685 az viccesebb a hirbe h 100 dodert akarjak vesztegetni azt az stbv bigyot :) -
Ne írj baromságokat. A Móriczka magazin mindig is független volt. -
ASIA a többi szeróhoz képest annyira friss, hogy náluk még sosem volt kapható a Type 59. Szerintem így ez tök érthető.
Javítsatok ki, ha tévednék... -
Milyen szép is az amikor életed első Radley-Walters medálját cappeléssel elveszik tőled a saját csapattársaid...
wot paradicsom platoon, én így szeretlek...
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.10.20. 20:59:16 -
Mert a 120-as a borsigon sokkal biztosabban lövi a 9,41mp-nként a 490 dmg-et (nagyobb pen, gyorsabb lőszer, ráadásul APCR goldammo, ha kellene), mint a 150-es 16mp-nként a 750 dmg-eket alacsony pennel, lassú lőszerrel, és megbízhatatlan goldammoval.
Ráadásul pont a borsig az, aminek nem kell a gyakori lövések miatti camocsökkenéstől tartania, mert kicsi a profilja, így ha nem a szabad közepén áll vele az ember, még spotolódni sem igen fog... Ellenben az itteni híresztelésekkel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.20. 20:56:36 -
Plata #331680 Győzelem!
Csata: Westfield
Jármű: T37
Szerzett tapasztalat: 416
Szerzett kredit: 16 237 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 480)
2480 kredit kárpótlás amiért csapattárs agyonlő?
Naneee, -
Faboo #331679 "Látom nem hiszed, pedig tényleg létezik ám, egy olyan nemzetközi sajtó, amely az itthoni gyakorlattal szemben nem gazdasági, politikai érdekcsoportok mozgatnak, és inkább ő van hatással az európai, és világpolitikára... Ezeket olvasva, sok érdekes dolgot tud meg az ember, amit itthon soha. :)"
Már ne haragudj, de ez röhejes. Te most vagy agymosott vagy, vagy te akarsz agyat mosni.
Talán a 80-90-es évek előtt ez így volt. Talán. -
http://ftr.wot-news.com/2014/10/20/bt-sv-and-type-59-to-be-sold-in-gift-shop/ -
Angelus1991ster #331677 Duplapluszjó.
Náci / nazi.
Orwell se találhatta volna ki jobban ezt a böfögéssel egyenlő szót.
Kancsal látom mennyire imádod az antant-ot. -
Plata #331676 Bazz,most voltam mountain pass-on.Fél banda a híd felé másik fele meg középen.Azt hittem rosszul látok,két oldalt senki.Rohadt gyorsan vége lett a csatának. -
lexlutor #331675 agyfasz mar h himmelsdorfon mindenki ki kell mennie a vasutra. nem tudom elkepzelni ezt honnan a faszbol tanultak?! -
Gyuszopapa #331674 Én elmentem mindig de ezek a fogyatékosok vagy egyedül hagytak vagy hagyták hogy beszivárogjon mögém az ellenség. -
Toweliee #331673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd, azok a kultúrországok egy ideig azt is mondták, hogy Katyn-t a németek csinálták, valamint jelen pillanatban több zsidót ölnek meg, mint ahányra Magyarországon akár csak rosszul néz valaki (franciaországi merényletek). Vagy az egyik kultúrországban faji alapon van vezetve a bűnözési statisztika, Magyarországon meg még arról se lehet beszélni, hogy itt mi a helyzet. Ugyanaz az ország éppen fegyelmezi Magyarországot, Szaud-Arábiával meg testvéri kapcsolatokat ápol. Kettős mérce.
Hogy lehet valami független, ami abból él, hogy mástól kapja pénzt? Minden médiatermék célcsoportnak készül. És mindegyik a pénzből él. Ha Oszama bin Laden által kiadott újságokat olvasok, akkor az USA az én szemembe is a sátán lenne. Szóval az, hogy a rokonod meg az ismerősöd miket kérdez, nem releváns, olvasson mást is aminek más a véleménye. (De azért visszakérdezhetnél a francia ismerősödnek, hogy nem tartja-e érdekesnek azt, hogy az országuk himnuszához, a szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjéhez milyen mocskos terror és nagyságrendekkel több halott, mint a többszázévig fent álló inkvízíció alatt megölt ember kapcsolódik?) Kettős mérce. A náci kérdésre: attól, hogy te meg páran elnevezitek a mákos tésztát rántott húsnak, attól az még nem lesz az.
Mondok mégegy példát a kettős mércére: amikor Orbán kimondta, hogy "tiszteletet Magyarországnak", napokig zengett a honi média "demokrata" része, hogy mit képzel ez az ember, a tiszteletet nem lehet követelni, azt ki kell érdemelni. Vasárnap Ferenc pápa azt nyilatkozta, hogy a melegeket tisztelni kell. Hétfő este van, de én még nem olvastam olyan cikket, hogy mit képzel a pápa. Kettős mérce.
De mindegy mondom. Te így látod, én meg úgy. Engem nem bántottál meg, remélem én se téged! Köszönöm, hogy ilyen hosszan írtál, de részemről itt megakadt a beszélgetés, csak ismételni tudnám magam. Fogadjuk el egymás véleményét és wot-ozzunk. -
Plata #331672 Győzelem!
Csata: Abbey
Jármű: T37
Szerzett tapasztalat: 1 914
Szerzett kredit: 27 438
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
Még 4k xp és megvan a Bulldog.Vicc hogy ez a vacak 76 milis táras ágyú még a ST-I tornyát is átvitte.
1493 sebzés 1830 spot sebzés. -
lexlutor #331671 es hany amsodperc alatt tolt ujraa borsigon? es hanyszor engedheted meg maagdnak evvel a toltesidovel h pattanjon? -
Akitlosz #331670 Ez csak egy tankos akciójáték, nem szimulátor.
A játék célja a függőség kialakítása a játékosokban. -
lexlutor #331669 mi a budos faszert nem menneke el a szajbabaszott agyhalott idiotak heavyvel a hosszuutcara???? -
Akitlosz #331668 Mert miért ne keverjük ide az E-100-at?
A Rheinmetall-Borsig nagy lövege lényegében olyan, mint az E-100 tank nagy lövege. Csak mindezt már 8-as szinten tudja!
Akkor ugyan miért is játékos hiba azt a nagy löveget használni? Sok 6-os tank egy lövéstől is megpusztul, a 8-asok pedig 1 lövés után már csak kivégzésre várnak és biztosan lehet vele sebezni 10-es tankokat is, ha más nem hát akkor repesszel.
Csak állítotok valamit itt többen is, de érv az nincsen a véleményetek mellett a világon semmi. -
técsé2 #331667 Ja, hát rációt ne keress a játékban mert az nincs. Ez a srác úgy játszott a t49-el, hogy közvetlen közelről táncolta körbe az ellenfelét, kitárazott rá az autoloaderrel, majd elszelelt, vagyis tipikus medként nyomta.
Egy másik gondolat: Azt hiszem abban mindenki egyet ért, hogy kb3 patch óta a lepattanók száma a többszörösére növekedett, ez nem csak saját tapasztalat, de itt a fórumon is sírtak miatta páran-jogosan. Ha ez valóban így van, akkor most vagy a patch előtt nem volt az RNG +-25% amit nehezen hiszek,vagy utána tornázták fel, mert az nem lehet hogy a lepattanók száma nőtt, az RNG értéke pedig ugyanannyi maradt, ugye? -
Kancsalborz #331666 [spoiler]
Na akkor számítógépről végre... Utálok mobilról írni...XD
Jó ötlet ez a spoiler, mert látom kínos a téma, és azért sokaknak igaza van hogy ez nem ide való, ezt tiszteletben tartva:
Én máshogyan látom ezt a dolgot. Ha a náci szó pontos jelentése szerint néznénk hogy ki az, egynéhány Német, vagy magát Német nemzetiségűnek tartott emberkén kívül aligha lehetne más, hisz a "lebenstraum" , a nagy Német élettér növelése, és a germán felsőbbrendűség tudatos hirdetése is az ideológiájuk része... XD
Na ez, a maszatolás, mert a valóságban ez teljesen máshogyan működik. Még nálunk is itthon, ha 100 embert megkérdezel a Jobbikról, és azok támogatóiról, azt mondja 30-40 ember, ez bizony egy náci párt, és a támogatóik náci eszméket vallanak. Ha külföldön kérdezed mindezt, az eredmény kb. 80-90 fő lesz...Unokaöcsém tavaly, aki kint született Németországban, mikor választások után hazajött, - 2 éve nem találkoztunk - az volt az egyik első kérdése, hogy hogyan erősödtek meg a nácik ennyire nálunk. :)... Francia ismerőseim szintén konzekvensen náci pártként említik a Jobbikot...
Az a helyzet, hogy az általam kultúrországoknak tartott ( Így írom hogy másnak is megfeleljen...XD ) helyeken, ez az általánosan elfogadott vélemény. Még egyszer leírom, hogy nemhogy a Francia, de más nyugati országok "szélsőjobb retorikát" folytató pártjai köszönőviszonyban sincsenek a Jobbik retorikájával, az amit ez a párt folytat, az máshol már régen a büntetendő "náci eszmék hirdetése" kategóriába esik.
Nem szoktam sűrűn fórumokon politizálni, ennek ellenére mikor ilyenbe "keveredem", a nézeteim elhangzása után, kevésbé "kifinomult" emberkéktől a : "libsi," "zsidóbérenc buzi liberális" jelzőket is megkaptam néhányszor... A vicces ebben az, hogy ha a hagyományos európai értelemben vett "pártállásomat" nézzük, a jobboldalhoz állnék a legközelebb....XD. Mivel (szerintem felvilágosult európaiként) én így gondolkodom, még vitatkozhatnék hogy mi is a liberális szó pontos jelentése, vagy elfogadom, hogy ezek az emberek ezzel a "névvel" fejezik ki, hogy mit gondolnak rólam. :) Én ezt mondjuk a magam részéről nem szoktam sértésnek venni, és jót röhögök rajta.
Na ilyen a náci szó is, egy gyűjtőszóként van használatban, lehet hogy történelmileg, nyelvtanilag, "szótárilag" nem helyesen, de elmondja hogy mit gondol az adott emberről, -nálunk kevesebben, Európa nagy részén- a túlnyomó többség... Sok mindenben nem, de ebben én is egyetértek a töbséggel.
Aki erre a pártra szavaz, ezeket az eszméket vallja, az hisztizhet ezen, megsértődhet, meg mondhatja, hogy : "A nyugatiaknak fingjuk sincs hogy mi megy nálunk", stb, stb, de a helyzet ez.
A lehetőség adott a Jobbik előtt, ott a hazai, és nemzetközi nyilvánosság, lehet cáfolni. Pim Fortuynnak, Marie Le Pennek nem sikerült, ezerszer "konformabbak" voltak, mégis jelentős közvélemény náciknak tartotta őket, öt sörbe, hogy nem fog sikerülni... XD
A külföldi sajtóról meg : Megint az a fránya hazai "szűrő"... Az hogy a választás utáni hazai "ellenzék" miként értelmezte a német és amerikai újságokban megjelent igen kemény kritikákat, az az ő problémájuk. :) Ha az eredeti cikkeket olvastad volna, abban szó sem volt "polgárháborúról, államcsődről, éhséglázadásról" szimpla kritikák voltak, az szintén már a mi szégyenünk, hogy az ellenzék kompletten sötét mint a csizma szára...Arról hogy "kormányközeli" lapjaink mindezeket hogyan értelmezték, azt már röhögés nélkül nem is tudnám elmondani...
Látom nem hiszed, pedig tényleg létezik ám, egy olyan nemzetközi sajtó, amely az itthoni gyakorlattal szemben nem gazdasági, politikai érdekcsoportok mozgatnak, és inkább ő van hatással az európai, és világpolitikára... Ezeket olvasva, sok érdekes dolgot tud meg az ember, amit itthon soha. :)
A konstruktív párbeszédről meg annyit : Szerintem ez az, hogy kertelés nélkül leírom a véleményem, még ha ezzel megsértek is valakit. Lehet vele vitatkozni, érvelni ellene, durván, finoman habitustól függetlenül.
Ez nem a kék, meg lila közti különbség, nem ízlésbeli, különbség. Aminek van neve, azon kell hívni.[spoiler]
-
Rivanka #331665 Még 1 master cromwellel, ahhoz képest egész jól belejöttem már:)
Mondjuk nagyjából egész csata alatt azt éreztem, tök1-edül vagyok 15 ellen.
-
Angelus1991ster #331664 Győzelem!
Csata: Fiery Salient
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 850 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 19 966 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 586)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
5kill, de oda se figyeltem, hogy meglesz-e Pascucci. -
campernoob #331663 Néha nem akarja könnyen adni az 5. győzelmet, úgy kell kifacsarni belőlük: Map: Mines
T67
2 852 (x2 minden nap az első csatáért) 24 382
(kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 556)
Csatában
elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész,
Radley-Walters medál, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék
(x1), Nagyméretű szerszám készlet (x1)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![URL=http://kepkezelo.com/images/ua6m4emh5afxp3pvipvj.jpg][/URL] -
Plata #331662 Gondolom az hogy nem kellett neki csinálnia semmit és nyertetek.Báár fogalmam sincs akkor miért ment csatába ha csak afkolni akart.
-
Én az utána lévőt várom T2-5 prémiumok féláron. T3 francia TD, gyere a papához! :D -
Angelus1991ster #331660 Elnézést , hogy folytatom:
concsitát jobb elfelejteni, hisz nem is létezik, egy szélhámos játszmája bejött és győzőtt. Reméljük a 2013-ban megszakadt verseny újra indul.
-
besti #331659 Általában tier 8 esetében 15%. Most lesz hamarosan egy:
24.10.-27.10. “King of Metal”
...
- tier 8 heavies Lowe, IS-6, 112 – 15 percent discount
... -
mennyit jelent aza leárazás vajon?:) -
A négy utolsó meccsem. Kissé unalmasak az eredmények, nem?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lehet majd veszek egy Löwet inkább, az úgyis mostanában lesz leárazva.
Mednek meg marad a type 59, amit szoknom kell mert a talajellenállása és a gyorsulása sem tetszik, ahogy hallottam jelentősen nerfelték korábban.
Inkább csak távolról snipeolgatok vele, legénység első skillje 86%-on.
Flankelni nem lehet vele mert az ilyen kis dombos pályákon lassú, kanyarban meg jócskán veszít a sebességéből. -
http://www.youtube.com/watch?v=nShKM0Za55c&list=PL96624F6912531620&index=5 -
Természetesen, az IS-3-unk meccs végén , beírta , hogy: "GG". Csak azt tudnám, hogy mi a franc tetszett neki ebben a "csatában" ?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.10.20. 15:27:05 -
Ja ez a hivatalos csalás, amit úgy hívnak RNG. Az utóbbi napokban engem többször is lőtt ki arty TD módban 100-200 méterről 800-1000 hpról nem 30-al vánszorogva, én persze alig találom el őket menet közben orosz meddel vagy leoval. Ráadásul nem is feléjük mentem, hanem direkt úgy csináltam, h mozgatniuk kelljen a testet. A célkörük akkora kellett legyen, mint egy ház ennek ellenére láss csodát telibe vertek. Elvileg nerfelve lett a pontosságuk, de tuti visszabuffolták őket titokban. És nem csak ennyiből indulok ki. Mostanában én is mentem pár kört a T10 artyjaimmal. Ugyanolyan pontosak és halálosak, mint régen. Obj 261-el 5k dmg-t csináltam vmelyik nap, a lőszerem is majdnem elfogyott:) Nem tudom már mennyi volt a telitalálat, de meglepően sok. Splasekből nem tudtam volna ennyit csinálni. Egyébként a papíron legpontatlanabb GC is sztem 70%-ban simán telibe talál. CW-n tanúja is vagyok ennek. -
András77 #331652 Lehet, nem vagyok benne biztos. Nem is tudom, hogyan lehetne ezt letesztelni, csak gyakorlóban talán. -
A Második ,de könnyebb Mester ...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.20. 15:10:58 -
Tudtommal a mod prémium nemzeti fogyócikk, bia, rammer, venti (ha lehet) mellett jelzi a töltési időt. -
András77 #331649 Ja, de már nevet váltott.
Most nagyon szemét voltam, g.ci a közbeszédben :) Teljes sebességgel megy a leopard és egy obj261 oldalba veri. Na ezt mégis hogyan? 60km / h és cikk cakkban megyek, de ez eltalál, nem splash, belelőtt az oldalamba, szerencse, hogy srégen voltam, így csak 900-t sebez.
A modom kijelzi, hogy mikor fog betölteni újra, senki nem volt a közelben, úgyhogy mondom akkor játszunk egy kicsit te patkány arty. Kiáltam elé, az oldalamat mutattam és vártam. Próbált menekülni, én meg szép lassan közelítettem, amikor már 10 másodperc volt hátra, akkor gyorsan a hátába kerültem, de még akkor sem lőttem ki, vártam, hogy vergődjön, aztán amikor a társaim megjelentek a horizonton, akkor kiszedtem.
Azért 10 másodpercnél mozdultam mert lehet rajta BiA, venti vagy prémium kaja, nem árt az óvatosság. A mocskos arty vergődött egy csomó időt mielőtt kilőttem. Megérdemelte a mocska. Ja és egy lila játékos volt, gondolom milyen szépeket gondolhatott rólam, mert a csapatom nagyon durván szidalmazott, de nem érdekelt, ez kijárt az artynak.
Amiért főleg feldühített, mert az arty persze eltalál, de én kettő mellét is lövök teljes beszűkülés mellett. Köszönöm WG a szemét véletlenedet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 14:53:39 -
Toweliee #331648 Ne zavarjon, ugyanúgy T8-at lát max, mint a PzIV Sch. Mindenre elég. -
akkor jöhet a sok sok Vörös Bárd a csövekre -
Plata #331646 T49-ről nekem még mindig a T5 td ugrik be.