A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #331673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nézd, azok a kultúrországok egy ideig azt is mondták, hogy Katyn-t a németek csinálták, valamint jelen pillanatban több zsidót ölnek meg, mint ahányra Magyarországon akár csak rosszul néz valaki (franciaországi merényletek). Vagy az egyik kultúrországban faji alapon van vezetve a bűnözési statisztika, Magyarországon meg még arról se lehet beszélni, hogy itt mi a helyzet. Ugyanaz az ország éppen fegyelmezi Magyarországot, Szaud-Arábiával meg testvéri kapcsolatokat ápol. Kettős mérce.
Hogy lehet valami független, ami abból él, hogy mástól kapja pénzt? Minden médiatermék célcsoportnak készül. És mindegyik a pénzből él. Ha Oszama bin Laden által kiadott újságokat olvasok, akkor az USA az én szemembe is a sátán lenne. Szóval az, hogy a rokonod meg az ismerősöd miket kérdez, nem releváns, olvasson mást is aminek más a véleménye. (De azért visszakérdezhetnél a francia ismerősödnek, hogy nem tartja-e érdekesnek azt, hogy az országuk himnuszához, a szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjéhez milyen mocskos terror és nagyságrendekkel több halott, mint a többszázévig fent álló inkvízíció alatt megölt ember kapcsolódik?) Kettős mérce. A náci kérdésre: attól, hogy te meg páran elnevezitek a mákos tésztát rántott húsnak, attól az még nem lesz az.
Mondok mégegy példát a kettős mércére: amikor Orbán kimondta, hogy "tiszteletet Magyarországnak", napokig zengett a honi média "demokrata" része, hogy mit képzel ez az ember, a tiszteletet nem lehet követelni, azt ki kell érdemelni. Vasárnap Ferenc pápa azt nyilatkozta, hogy a melegeket tisztelni kell. Hétfő este van, de én még nem olvastam olyan cikket, hogy mit képzel a pápa. Kettős mérce.
De mindegy mondom. Te így látod, én meg úgy. Engem nem bántottál meg, remélem én se téged! Köszönöm, hogy ilyen hosszan írtál, de részemről itt megakadt a beszélgetés, csak ismételni tudnám magam. Fogadjuk el egymás véleményét és wot-ozzunk.