A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #331649 Ja, de már nevet váltott.
Most nagyon szemét voltam, g.ci a közbeszédben :) Teljes sebességgel megy a leopard és egy obj261 oldalba veri. Na ezt mégis hogyan? 60km / h és cikk cakkban megyek, de ez eltalál, nem splash, belelőtt az oldalamba, szerencse, hogy srégen voltam, így csak 900-t sebez.
A modom kijelzi, hogy mikor fog betölteni újra, senki nem volt a közelben, úgyhogy mondom akkor játszunk egy kicsit te patkány arty. Kiáltam elé, az oldalamat mutattam és vártam. Próbált menekülni, én meg szép lassan közelítettem, amikor már 10 másodperc volt hátra, akkor gyorsan a hátába kerültem, de még akkor sem lőttem ki, vártam, hogy vergődjön, aztán amikor a társaim megjelentek a horizonton, akkor kiszedtem.
Azért 10 másodpercnél mozdultam mert lehet rajta BiA, venti vagy prémium kaja, nem árt az óvatosság. A mocskos arty vergődött egy csomó időt mielőtt kilőttem. Megérdemelte a mocska. Ja és egy lila játékos volt, gondolom milyen szépeket gondolhatott rólam, mert a csapatom nagyon durván szidalmazott, de nem érdekelt, ez kijárt az artynak.
Amiért főleg feldühített, mert az arty persze eltalál, de én kettő mellét is lövök teljes beszűkülés mellett. Köszönöm WG a szemét véletlenedet.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 14:53:39