banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Ja ez a hivatalos csalás, amit úgy hívnak RNG. Az utóbbi napokban engem többször is lőtt ki arty TD módban 100-200 méterről 800-1000 hpról nem 30-al vánszorogva, én persze alig találom el őket menet közben orosz meddel vagy leoval. Ráadásul nem is feléjük mentem, hanem direkt úgy csináltam, h mozgatniuk kelljen a testet. A célkörük akkora kellett legyen, mint egy ház ennek ellenére láss csodát telibe vertek. Elvileg nerfelve lett a pontosságuk, de tuti visszabuffolták őket titokban. És nem csak ennyiből indulok ki. Mostanában én is mentem pár kört a T10 artyjaimmal. Ugyanolyan pontosak és halálosak, mint régen. Obj 261-el 5k dmg-t csináltam vmelyik nap, a lőszerem is majdnem elfogyott:) Nem tudom már mennyi volt a telitalálat, de meglepően sok. Splasekből nem tudtam volna ennyit csinálni. Egyébként a papíron legpontatlanabb GC is sztem 70%-ban simán telibe talál. CW-n tanúja is vagyok ennek.