418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Jó de nincs mindenkinek tele a garázsa prémium tankokkal meg tolja a goldot ezerrel az accountba, hogy a játék úgy működjön mint ahogy az le van írva. Egyébként az rhm-en sincs olyan jó camo mint régen volt, ami azt jelenti hogy akiket eddig sem kedvelt az mm azok kb jobb ha 410 méteren kívül maradnak mert kapják a spotot meg a lámpa előtt a maxos kapáslövéseket aztán go to garage van...
  • Maala
    Nekem ISU-val 1800, RHM-el 2700 az avg dmg-em. De még ha a te ISU-s 2200-adat is vesszük alapul, akkor is van egy lövésnyi előnyöm.

Tényleg két féle stílus van, az ilyen papírtankoknál, mint az ISU, vagy az RHM. Kevésszer nagyobbat, vagy többször, de kevesebbet durrantasz oda.

Ez legtöbbször meg van fejelve még pen-beli különbséggel, hogy tényleg csak a profibbak lehessenek eredményesebbek a nagyobb dpm-ű, jobb rof-ú ágyukkal, lásd Type 61, Cent 7/1, Leo PTA. (Bár ha ezeket az ágyúkat megnézed, ezekben a 105ösökben mind rendre HEAT van. Pföjj) Vagy akár az ISU is.

Az RHM esetében azonban épeszű embernek nincs választása. A 128as átütése nagyobb, dpm-je is jobb nagyobb természetesen (ahogy az megszokott), minden egyéb tulajdonsága is jobb. Egyszer pattansz 150-essel, és kiesik 750 dmg. Egyszer pattansz 128-assal, és bár kiesik 490 dmg, de próbálkozhatsz még egyszer, míg a 150-es még mindig csak tölti a 2-at. Akár cornerfightban, akár 400m-ről. Mivel pontosabb, jobban szűkül, ezzel is lehet ugyanúgy 400m-ről lövöldözni, RÁADÁSUL a kisebb kaliber miatt a lövés utáni camoesés is kisebb, azaz kisebb eséllyel vesznek észre is.

Cornerfightban meg egy Nesu-hoz hasonló idiótát úgy szedsz ki a HT-jéből 128assal, hogy nem is tud rádlőni, mert nincs javítás skillje egy T8-as tankban. Mire felrakná a láncot (10-12mp), újra lősz, és kezdheti elölről. Aztán megint. És megint. És már meg is halt.

Kortesbeszéd off.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.21. 09:46:22
  • Roger6
    Na kivel futottam össze?

• Maala
    5 csata alatt megvolt. :)
  • Tono34
    Mostanában "többet" megyek M10-el (részint 2. legénység képzés miatt), de ami T5-ben van ...... 5-600 wn8 már szinte zseni..
  • Master91
    Bezzeg mikor én vagyon online sosincs stonkhold :DD pedig ez volt az 1. indok amiért beléptem :D
    na nem baj, egyszer csak jókor leszek fent
  • JeffDunham
    De de. Csinálják a srácok ÖNKÉNT! Ilyet még nem láttál. :))))
  • Master91
    Kocka nem csak stronghold csatából jön ??
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.21. 08:49:36
  • Mardel
    Én nem görcsölök rá, mire a kb. 12 tankomon megcsinálom a napi szorzót addigra mindig megvan.

Tegnap pl typeommal mentem vagy 20 csatát a legények miatt meg kellett volna a stab is, de 21 csata hiányzott mikor elkezdtem, mikor aludni mentem maradt még 13.

Ebben volt vereség is meg mikor úgy nyertünk, hogy alig tudtam valakibe bele lőni.

Végén inkább megvettem a stabot, az árát már úgyis kifarmoltam.
  • Toweliee
    Én is a KV-1-el csinálom.
  • VanDaal
    Másnak is baromira laggol?
    Most kezdte csak a legutóbbi csatában, előtte nem csinálta. EU1-en vagyok.
  • Kubukli
    Korábban már írta valaki, hogy érdemes a TOGtober event-tel STUGtober módon haladni.
    Többnyire többnyire T5/T6 csatákba rakja.Tegnap 6 csatából volt meg az 5 győzelem úgy, hogy az egyikben elemcsere volt az egérben (2-3 perc AFK/top gun/top sebzés,Mastertanker), a másikba nem vittem elég lőszert kláncsevegés miatt (2. legtöbb sebzés 4 kill).
    Igaz minden csatában észnél kell lenni mert rengeteg a T5/6 heavy retardált (pl. 17k csatás T1 Heavy 87 eff értékkel).
  • VanDaal
    Tegnap a 9. csatában jött az első győzelmem, és akkor voltam először top tier is...
    Ha ma is ezt csinálja, tuti felrúgom az egészet :D
  • mijki
    A HOAX tele van jó játékosokkal, így nem nehéz kockákat gyűjteni. :)
  • Jadis
    Azt meg tudná valaki mondani,hogy egy aránylag jó camojú ellenfelet aki teszem azt 300 méterre van, hamarabb kispottolom e ha nagyobb a max view rangem? Legyen mondjuk 400m a jelenlegi view range, 500m view range-l könnyebben spottolnám?
  • bornofakone
    Elfelejted/elfelejtik páran, hogy a gun választásban a játékos adott stílusa is dönthet. Aki cornerfighter v legalábbis úgy van vele h inkább beáldoz x hp-t h lőhessen 1-t, annak a véges hp-ja miatt a nagy gun a jobb (pl. 3 lövést bír ki a borsig, de cserébe ő is 3-t lő, 750x3 már ott van 2k+ avg dmg.), ilyen játékstílus mellett a kisebb alfával rendelkező gun "ráfizetés", ki akar avg. 1470-t lőni, mikor tud 2250-t is? (városi mapokon pl. himmels-en csiki-csukinál lehet a nagyobb alfa jobb választás)
    Aki viszont inkább távolsági harcos és sokszor nyílt mezőn tudja elkapni az ellenfelet, v esetleg több célpont ellen harcol ha közelharcra kerül a sor, nos oda meg az alap gun sokkal jobb, pontosabb gyorsabb, a shell (főleg a gold apcr) gyorsabb mint a heat, pl. campinovkán nyílt mapon szépen szedegetheti a népet, mozgó light-okat stb.
    Én is most veszem meg nemsokára a borsigot, és hát igencsak gondolkodóba estem, h míg stock addig a 128-st kell használnom, de utána lehet a 150-st fogom használni, mert az én játékstílusom inkább az első típusú :) (isuval játszottam így, ilyen assault gunként, rárohantam az enemy-re kaptam 1 lövést de ő nagyobb puszit kapott, majd retreat. Így isu-val az avg. dmg-m 2220 asszem, szval igazoltam az első játékstílust mondhatni).

Inkább ilyen lövegválasztások legyenek, minthogy ST-I d25t-vel flangáljon v tigris/panther a bébi 10,5-s gunnal, de patton se rossz 10,5-sel....:)
  • Akitlosz
    16,87 másodperc alatt tölt. Mondom, kb. mint az E-100, csak ezzel nem kell az első vonalba menni.
    Úgyhogy a töltési idő 400 méteres távolságból lövöldözve jóval kevésbé fontos, mint test a test ellen küzdelemben. Többször kell a lövési lehetőségre várni, mint arra, hogy újratöltsön.
  • Akitlosz
    Azt a "sokkal rosszabb átütést" 8-as szinten célszerű nézni. Oda elég. X-esek ellen meg úgysem sima lőszerrel lövöldöz az ember, még jobb átütésű löveggel sem 8-as járgánnyal.

• JeffDunham
    300 kocka és a főépületet felhúztátok hármasra. Nem semmi gyerekek!

• OnkleTonto
    Előfordul?
    Mnden csatában 4-5 ször?
  • Akitlosz
    Cromwell jó, azt érdemes kifejleszteni, de nem érdemes végigvinni azt az ágat.
    Angol X-es közepes tank nem jó, az egyetlen X-es közepes talán, ami nem jó.
    Szerintem.
  • Mr.Kitten
    Nem bug. Ricochet majd pen. Előfordul pl. tornyon lepattan de utána beüti a kupolát stb.
  • mittomén1
    a csapat csata eredményeket nem számolja a statisztikába?
  • OnkleTonto
    egyetlen egyet lőtt belém a centurion, nem kettőt, mégis kettőnek számolta, de miért is?
  • OnkleTonto
    Na ez meg már milyen bug már megint?:

egy nullás critical, aztán ugyanaz mégis sebez?
  • András77
    "A Rheinmetall-Borsig nagy lövege lényegében olyan, mint az E-100 tank nagy lövege. Csak mindezt már 8-as szinten tudja!"

Ez ugye az alfa sebzésre igaz, meg talán a pontosságra, de annak most nem néztem utána. Az átütése viszont sokkal rosszabb, mint az E100-nak és már az E100 is szenved gyakran a keményebb ellenfelek ellen, vagy jön az aranylövés varázs. Egy TD-n, amelyiknek minden lövése találni kell, mert lehet, hogy nem lesz következő ez ugye nagyon nem mindegy.

A kisebb ágyú pontosabb, nagyon komoly átütése van és persze lényegesen gyorsabban tölt be. Az, hogy talán sebzel nagyobbat, szemben a sokkal biztosabban megsebzed a kb 2/3-t és gyorsabban is újra töltesz, hát nem tudom milyen agyszerkezetű játékos az, aki az elsőt választja, de logikusan nem tud gondolkodni, az biztos.

Tényleg furcsa, hogy ennyi noob használja a nagy ágyút, amikor ott a kisebb sokkal jobb paraméterekkel.
  • xotyi
    Sand Riveren valahogy csak le kéne zárni azt a hegyet hogy még véletlenül se tudjanak felmenni, csak ma 3 meccs ment el azzal hogy a kedves top tier nehéztankok jellemzően IS3,T34,IS,Löwe,IS6 (már csak egy KV4 vagy KV5 hiányzik) végig sniperkodja támadás módban az első cirka 7 percet utána meg jön a hero run, sokszor még 10-12 ezer csatás játékosok is ezt a "taktikát" követik agyam eldobom..
  • Plata
    T9 csata malinovkán,két kis fos scout jön bal oldalt,egyből rámoccan az összes t8-9-es.Arty meg td-k szemből röhögve halomra lövik a 6 top legnagyobb tankunkat egyből.És még le sem szedik csak az egyik kis fost.
  • Master91
    meg kaptam a prémet, 5csatából 5 loose, mind az 5 csatából alulról a 4. voltam maximum....
  • R3nton
    Na a WG ma Nightmare fokozatra állította a játékot, úgy hogy elég is volt ennyi :D
  • Plata
    M41 egyetlen hibája hogy sokat került T10-be,ahol hiába spotolok én akárhány embert ha az arty afk,és a többiek hülyék.
  • Plata
    Eszement jó rally tank ez az M41,Simán repeszt 75-76-al is.Milyen lesz majd ha 100%-os legénysége lesz?
    És nem stock.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.20. 22:21:56
  • Master91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 dolog:

mitől rasszista a Jobbik ???

másik: kétlem, hogy ennek a klánnak bármi köze lenne a Jobbikhoz. Fordítva, kétlem hogy a Jobbiknak bármi köze lenne a Wothoz. Lehet, hogy Ő ESETLEG Jobbikos, de biztos nem politikus. Csak nézd meg. Így már ne is keverjük azért bele azt hogy már jönnek a Jobbikosok toborozni szavazókat a wotba vagy ilyesmi azért...
  • stork13
    Olyan fél nincs is a s.w.i.n.e-be. :D
  • Plata
    De végre megvan
    Kifejlesztve:
    M41 Walker Bulldog jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 56300. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
    Megvásárolva:
    'M41 Walker Bulldog' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 370 000.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Airfield
    Jármű: T37
    Szerzett tapasztalat: 1 299
    Szerzett kredit: 22 123 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 023)
    Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
    Ekkora gyökér csapattársat,túlélem sérülés nélkül hogy t6-8 medekkel és td-vel harcolok hogy megvédjem a bázist,kiosztok egy rakás sebzést.A végén meglátom hogy su101 bajban van mert rámászik egy t44,odamegyek és a t44 meg su101 közé állok hogy a t44 engem lőjön ne a td-t.T44 mindkét lövése mellé és pattan,erre a su101 hátulról telibe.
  • Plata
    Hát ebben marhára tévedsz,én a Nemzeti Bagoly Párt tagja vagyok.
  • DantesHUN
    Majd amikor azért lőnek seggbe mert a Nemzeti Nyúl Párt tagja vagy, a Nemzeti Disznó Párt helyett...akkor...majd akkor lesz jó.
  • Plata
    RHM engem azért lőtt seggbe mert prémium tankom van.T34,amit nem is vettem hanem ingyen volt.
  • DantesHUN
    Azért vicces, hogy ez a téma még estig kitartott.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csak neked mondom bár erre válaszoltam, de látom egész nap páran erről beszéltetek. Na akkor én is belepofázok egy hosszú költeményt: Jó, abban igazat adok, azoknak, hogy ne nevezzük a Jobbikot náci pártnak, mármint abban adok igazat, hogy nem nácik, Nem is fasiszták. De radikális szélsőjobboldaliak, és rasszisták. Az előző két fogalom kissé mást jelent. Nyilasnak se lehetne őket hívni, elvégre nem Szálasi hungarisata ideológiáját vallják. A nácizmus is szélsőjobb, és ez a párt is az, de vannak különbségek. De részben abban is van igazság amikor lenácizzák a Jobbikot, mert a náci=minden-ami szélső-jobb, a köznyelvben. Lehet ez helytelen , de a köznyelv így használja. De nem hinném, hogy akik kikérik, a Jobbik lenácizását, azért kérik ki, mert ők annyira érzékenyek a pontos fogalom használatra. Ez csak szerecsenmosdatás részükről. Az meg, hogy ez a párt és a Gárdájuk egy számítógépes játékban is toboroz...ez volt ügye reggel a kiinduló hozzászólás, hát basszák meg! Engem nem érdekel, ki milyen amíg nem cseszi el a csatát. Játsszon jól, más nem érdekel, és az életben is így vagyok vele. Nem érdekel, amíg normális, amíg dolgozik, stb, stb. Erre bepofátlankodnak egy játékba ez Párt és teszik amit szoktak. Igaz, ehhez persze nem kell a Jobbik, annyi gyűlölködő rasszista náci alakot mint a WOt-ban ritkán látni. Csak a chat-et kell figyelni, hogy a sok 10 éves kis hülyegyerek miket ír. Bár lehet nem is nácik ők, csak fiatalok és túl ostobák. Na de a politika akkor se másszon bele a játékba. Nem mondom hogy a nácizmus terjed nálunj: inkább a mérhetetlen sötétség. Persze ennek is megvan a maga oka, például a magyar elit tehetetlensége és inkompetenciája. Végszó: Legalább már a WoT-ban is van Jobbikos klán. Milyen szép lesz, ha majd lesz MSZP-s, Fidesz-es, klán is, és nem azért lő seggbe a drágalátos csapattárad, mert magyar vagy, hanem mert másik párthoz tartozol...juhé. Hogy ez milyen kurva jó lesz.