A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #331686 Azért vicces, hogy ez a téma még estig kitartott. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak neked mondom bár erre válaszoltam, de látom egész nap páran erről beszéltetek. Na akkor én is belepofázok egy hosszú költeményt: Jó, abban igazat adok, azoknak, hogy ne nevezzük a Jobbikot náci pártnak, mármint abban adok igazat, hogy nem nácik, Nem is fasiszták. De radikális szélsőjobboldaliak, és rasszisták. Az előző két fogalom kissé mást jelent. Nyilasnak se lehetne őket hívni, elvégre nem Szálasi hungarisata ideológiáját vallják. A nácizmus is szélsőjobb, és ez a párt is az, de vannak különbségek. De részben abban is van igazság amikor lenácizzák a Jobbikot, mert a náci=minden-ami szélső-jobb, a köznyelvben. Lehet ez helytelen , de a köznyelv így használja. De nem hinném, hogy akik kikérik, a Jobbik lenácizását, azért kérik ki, mert ők annyira érzékenyek a pontos fogalom használatra. Ez csak szerecsenmosdatás részükről. Az meg, hogy ez a párt és a Gárdájuk egy számítógépes játékban is toboroz...ez volt ügye reggel a kiinduló hozzászólás, hát basszák meg! Engem nem érdekel, ki milyen amíg nem cseszi el a csatát. Játsszon jól, más nem érdekel, és az életben is így vagyok vele. Nem érdekel, amíg normális, amíg dolgozik, stb, stb. Erre bepofátlankodnak egy játékba ez Párt és teszik amit szoktak. Igaz, ehhez persze nem kell a Jobbik, annyi gyűlölködő rasszista náci alakot mint a WOt-ban ritkán látni. Csak a chat-et kell figyelni, hogy a sok 10 éves kis hülyegyerek miket ír. Bár lehet nem is nácik ők, csak fiatalok és túl ostobák. Na de a politika akkor se másszon bele a játékba. Nem mondom hogy a nácizmus terjed nálunj: inkább a mérhetetlen sötétség. Persze ennek is megvan a maga oka, például a magyar elit tehetetlensége és inkompetenciája. Végszó: Legalább már a WoT-ban is van Jobbikos klán. Milyen szép lesz, ha majd lesz MSZP-s, Fidesz-es, klán is, és nem azért lő seggbe a drágalátos csapattárad, mert magyar vagy, hanem mert másik párthoz tartozol...juhé. Hogy ez milyen kurva jó lesz.