banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bornofakone
    Elfelejted/elfelejtik páran, hogy a gun választásban a játékos adott stílusa is dönthet. Aki cornerfighter v legalábbis úgy van vele h inkább beáldoz x hp-t h lőhessen 1-t, annak a véges hp-ja miatt a nagy gun a jobb (pl. 3 lövést bír ki a borsig, de cserébe ő is 3-t lő, 750x3 már ott van 2k+ avg dmg.), ilyen játékstílus mellett a kisebb alfával rendelkező gun "ráfizetés", ki akar avg. 1470-t lőni, mikor tud 2250-t is? (városi mapokon pl. himmels-en csiki-csukinál lehet a nagyobb alfa jobb választás)
    Aki viszont inkább távolsági harcos és sokszor nyílt mezőn tudja elkapni az ellenfelet, v esetleg több célpont ellen harcol ha közelharcra kerül a sor, nos oda meg az alap gun sokkal jobb, pontosabb gyorsabb, a shell (főleg a gold apcr) gyorsabb mint a heat, pl. campinovkán nyílt mapon szépen szedegetheti a népet, mozgó light-okat stb.
    Én is most veszem meg nemsokára a borsigot, és hát igencsak gondolkodóba estem, h míg stock addig a 128-st kell használnom, de utána lehet a 150-st fogom használni, mert az én játékstílusom inkább az első típusú :) (isuval játszottam így, ilyen assault gunként, rárohantam az enemy-re kaptam 1 lövést de ő nagyobb puszit kapott, majd retreat. Így isu-val az avg. dmg-m 2220 asszem, szval igazoltam az első játékstílust mondhatni).

Inkább ilyen lövegválasztások legyenek, minthogy ST-I d25t-vel flangáljon v tigris/panther a bébi 10,5-s gunnal, de patton se rossz 10,5-sel....:)