418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mnemomic
    én most segítettem egy srácnak aki 13 90-ben volt a 6000dmg elérésében Sand Riveren voltunk védők. Az elején beírta, ha lehet, lőjük a spotjait. Mázlija volt, mert a t49-el kivételesen mindent eltaláltam, sebeztem 2800 körül, a végén az utolsó ellenfelet leláncolta, azt megvártam, és akkor lőttem bele. Rám is írt utána, hogy azzal lett meg neki és köszöni :) Néztem 6350 damage jött neki össze spotban.
  • patchaou
    Szerintem T32, vagy a 110.
    Szerk: Ja és az 50-100 még nagyon jó, de ahhoz illik előre gondolkodni 2 percet.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.03. 17:51:09
  • Gyuszopapa
    Az IS-3-at mondanám ha nem löné át boldog boldogtalan a frontját.Nagy csalódás volt nekem.Talán a Királytigris.
  • besti
    Aránytalanul nehéz a light 15. küldetés a többihez képes, szvsz olyan 2000-el kellene csökkenteni a szinteket az egyes tankoknál. Kb. 3 napja próbálom megcsinálni, de 3100 volt a legtöbb (mondjuk Prokhorovkára nem nagyon kerültem és Malinovkán is csak a rosszabb oldalra). Viszont ezen csaták közben 1-2 újabb light küldi ötlete merült fel bennem.
    Pl. szerezz acélfalat light tankoddal:

Vagy akár:
    Elsődleges: sebezz a legtöbbet csapatodban, de legalább ötezret és pusztíts el minden artit, legalább 3-at
    Másodlagos: ölj legalább 6 tankot.

Egyébként engem nem a tankok érdekelnek, hanem elég szép summát lehet kapni a küldikért, illetve a legénység is nagyon hasznos. Brit TD ágra szánom őket. Rengeteget jelent már alacsony szinten egy ilyen legénység, eddig 4 fő van az Alectoban, 2 kört mentem vele az mind a 2 ász lett...
  • Hassel74
    Szerintetek melyik a legkezelhetőbb, "legélhetőbb" T8 nem prémium HT? Tudom, ez elég szubjektív vélemény lehet, de kíváncsi vagyok a nálam többet, jobban játszók véleményére.
  • András77
    Közvetlen a pálya szélén elosonva eddig még nem vettek észre, pedig jött arra direkt egy type59 egyszer. Szinte közvetlenül felmegyek a pálya széléig és ott megyek a bokor felé. Az egy más kérdés, hogy teljesen használhatatlan lett az a hely, az ellenség vakon is odalő minden létező űrmérettel.

Azt szoktam csinálni, hogy fordítva állok a bokorba, de ez a szokásos passzív felderítése taktika. Így ha felfedeznek teljes sebességgel lehet onnan spurizni. Az egy más kérdés, ha a fél ellenséges csapat engem lő, akkor cikázhatok én ahogy akarok, kiszednek. Elég egy lánctalp leszedés és kész is. Ezen nem lepődőm meg, de mikor arty szed ki, na akkor vakarom a fejem én is. Teljes sebességgel, mondjuk egy ru szempillantás alatt 60-70-n van dombon lefelé, fűrészfogas mozgás és még úgy sem egy irányba, hanem hajlítottan megyek, de van, hogy kiszed a skycancer. Na az azért már durva.
  • Master91
    néztem pár replayt + ellenfélnél is találkoztam vele, szerintem nem olyan combos
  • foxbat88fx
    pedig a T28 concept nagyon jó kis tank :)
    eddig még nem hallottam senkit aki szidta volna, vagy azt mondják, hogy jó, vagy hogy kurva jó vagy hogy OP :D
    és még jól is néz ki :) 8 misszió van vissza érte.... egyáltalán nem nehezek már ezek, csak szopatósak :S
  • lammaer
    Én majd csak játszok azt ha adja akkor adja, ha nem akkor nem.
    Amióta kiderült hogy nem prémtank a cucc, annyira nem érdekel, legénységet fejleszteni ÉS creditet szedni van prémtankom, tehát valszeg semmire sem használnám ezeket az ajándékokat amúgy se.

• lammaer
    Nem, mert akkor nem adod fel ilyen könnyen :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.03. 16:56:46
  • foxbat88fx
    na végre betett malinovkára az MM és egy kurva nehéz csatán meglett 6000 spot dmg!!!!
    sok sikert annak aki rámegy a T-55-re meg az Object-re XDDD nekem már ez elég volt!!! :D
  • madmanic
    gondolod, hogy akkor nem lesz T10 ben 2 perc alatt 1-11...?

• lammaer
    Sehogy. Rengeteg a scout aki rohangászik középen, ha NAGYON NAGYON NAGYON gyors vagy odaérhetsz de esélyes hogy vagy középről kiszúrnak vagy pont az odaérkező ellenséges scout.

Tegnap egy velem egy kaliberű ellenséges scouttal szopatuk egymást annál a bokornál. Sikerült bevetődnöm és spottolni, de a csávó 2 perc után rájött hogy van ott valaki és vakon elkezdte lőni (meg tán szólhatott a csapatnak is mert több skuló is becsapódott). Kénytelem voltam megmozdulni, akkor villant a majrélámpa (tehát addig nem láttak csak tippeltek, jól).

Irta is chaten a gyerek hogy na végre, megvagyok :) Aztán pár perccel később ő próbált bebújni oda, viszont elkaptam a grabancát - irtam vissza hogyha én nem mehetek oda akkor ő se fog :)
    Igy elröhögcséltünk a chaten, aztán maradt a rohangálós scoutolás. Szerecsére a bulldog abban is nagyon jó...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.03. 16:54:53
  • lammaer
    szedd le az XVMet tesó, nem kell az neked....
  • Pares
    Volt egy csata, amiben megpróbáltam az E100-at HE-vel, főleg azért, mert volt két AMX... mondom jó lesz a papírokra. Na persze, sebeztem beléjük 200-300-akat...
  • András77
    ok, a felderítésre gondoltam, nem a spotra, te vedd észre először az ellenfelet.

Hiába nagyobb a ru-nak a látótávja, ha az ellenség a két tank látótávján belül bukkan fel, akkor annak adja, aki akár 1cm-el is előrébb van. Lehet, hogy logikus, de én ezt nem tudtam. Azt hittem a nagyobb látótáv miatt nem lesz gond, aztán mégsem lett meg elsőre. Szóval ennél a küldetésnél tessék tolakodni
  • R3nton
    Nekem fogalmam sincs, szerintem értelmezhetetlen, de vagy legénységi tagot kell kilőni, vagy pirosra rongálni a belső modulokat, a lánc sztem nem számit. KV-1S-el egy trollgunos kör után kv 10-15 modulsérülés van, abból meg már megadja. Sajnos kurva nagy noobnak fognak nézni, de végig HE-vel kell lőni E-100al. KV-2 jó lenne, de már helyem is alig van annyi különböző tankot vettem vissza emiatt a hülye küldetések miatt.
  • Pares
    Legkisebb nehéz tankom a KT... E100-al próbálkoztam, de ha jól értem, akkor nem elég csak három belső modult megrongálni/megsemmisíteni (vörös/narancs), hanem kell egy legénységi tagot is kilőni, tehát: 2M+1L, 2L+1M, és ha jól értem, akkor a legénységi tagot nem egyszerűen meg kell sebesíteni, hanem knock out, tehát megdegleszteni kell (vörös)...
  • Pales27
    ha mindketten spottoljátok akkor megoszlik a spot sebzés, mindegy ki áll előrébb (ha a felspottolásra gondolsz lehet igazad van, azt nem tudom)
    Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.02.03. 16:05:31
  • foxbat88fx
    pont emiatt szopacs, minden csatában van 5-5 light tank......
  • András77
    A prokhorovka spot bokor nektek mennyire működik? Mostanában kapom a zárótüzet oda, aki él és mozog, mind lövi. Mióta megcsináltam az LT-15-t folyamatosan prokhorovkára dob light tankkal.

Egy érdekes dolgot tanultam a spot rendszerről. Visszamentem javítani azt a a küldetést, hogy spotoljak 2 ellenséget mielőtt ők felfedeznek. Malinovkát kaptam, nyilván nem rohanok előre, hanem oldalt próbálkozom. Jött elc felspotoltam, király. Erre beállt mellém a csapatom elc-je, de úgy, hogy kilógott a bokorból az eleje, durván 1-2m-rel előttem volt. Nem aggódtam, mert a kifejlesztett ru251-nek sokkal jobb a látótávja, gondoltam én.

Csata után nyúlt meg az arcom, mert az elc ellopta a spotot. Azaz, ha konkurrens tankok spotolják, egyszerre, akkor annak adja, aki akár 1 cm-el előrébb van. Ki is használtam ezt a következő csatában.

Azt meg különösen nehéz megszoknom, hogy a spot bokrokban állandóan 2 vagy 3 könnyű tank tolong. Lecsenghetne már ez a PM őrület.
  • R3nton
    Amíg engedi a tier5-t, addig kv-1s trollágyú, utána KV-2 trollágyú, sajna nekem kv-2m nincsen ezért a T-55ös küldinél E-100 HE spam lesz belőle.
  • Pares
    Ez a HT-4 is milyen buta egy küldetés: lőjek ki összesen 3 belső modult és/vagy legénységi tagot... Ehhez is aztán annyi skill kell, mint a kigyújtáshoz...
  • Pales27
    tesztelik a hardcore mod-ot olyan lesz végül, mint amikor megnyomod a V-t. kappa
  • yossarianHUN
    Sikerült összehozniuk a WG-seknek, hogy teszt 3-on semmilyen fogyócikk nem működik. Azért mindig tudnak újat mutatni.
  • Simulacrum
    A Stugért menő küldetéseknél szerintem magasan a TD-s a legkönnyebb, utána a med, majd a heavy. Tüzérrel jelenleg nem játszom, de magasan a könnyűtankos a legnehezebb. Egy közepes játékosnak már ez sem lesz könnyű.
    A felgyújtáshoz Sherman troll ágyút ajánlom, elég gyorsan meglett.
  • fsb1000
    PZ4-el csinálom....
  • foxbat88fx
    a sebzéses küldiket leszámítva az összeset low tierben kell csinálni
  • patchaou
    Sokmedes küldire lowtiert ajánlom mindenkinek.
  • fsb1000
    De jó hogy írod! Pont egy ilyen ficsört hiányoltam.
  • Palinko
    nem fog elmenni mert a MM legközelebb olyan csatába rakja őket ahol nyernek
  • joe662
    Ok de én nem vagyok pro
    Sajnos csak 9 medjeim vannak,és lové+nincs
  • foxbat88fx
    2 med??? 3 med kill elsőre meglett :D
    tier 5 vagy tier 6-ban játssz, ne magas tierben
  • madmanic
    Idiótákkal nem játszom. Nem segítek nekik, nem hozom le helyettük a csatát és nem nézem a balfaszságukat.

Ott rohadjon meg az összes esélytelenül, és remélem a sok vereség miatt elmegy a kedvük a wottól.

Ha te éppen köztük voltál, ahogy a svéd mondja: so ist das leben, Frau Babolcsay...
  • joe662
    Ne is mond,én a 2 med legyilkolászásnál elakadtam,vagy nincs 2 vagy nem sikerül.Persze tegnap buldoggal kifiléztem 2 is o140+ batmobilt
  • JeffDunham
    Kivételesen igaza van Yossariannak... Nálam is egyenértékű egy tier 10 és tier 1 kombóval az ilyen... nem is tudom milyen jelzőt írjak hogy ne sértselek meg. :)
  • Pares
    Ne is mond, az a meddel gyújtogatós már negyedik napja nem sikerült, az az egy, ami hiányzik a 14 küldiből, de inkább csináltam a többit...
  • madmanic
    persze persze...
  • foxbat88fx
    ja és artyval megsebezni egyszerre 3 tankot gold ammoval :S
  • foxbat88fx
    kell hozzá egy yo map, meg egy viszonylag jó csapat, meg szerencse, hogy ne legyen a csapatodban 5 spotter hanem te légy az egyetlen....
    nekem meg a hvy 10k-s küldetés lett meg elsőre XDDD
    most szophatok ezzel :) aztán jöhet a szopacs felgyújtani meddel egy nagyobb tankot :D