banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Sehogy. Rengeteg a scout aki rohangászik középen, ha NAGYON NAGYON NAGYON gyors vagy odaérhetsz de esélyes hogy vagy középről kiszúrnak vagy pont az odaérkező ellenséges scout.

Tegnap egy velem egy kaliberű ellenséges scouttal szopatuk egymást annál a bokornál. Sikerült bevetődnöm és spottolni, de a csávó 2 perc után rájött hogy van ott valaki és vakon elkezdte lőni (meg tán szólhatott a csapatnak is mert több skuló is becsapódott). Kénytelem voltam megmozdulni, akkor villant a majrélámpa (tehát addig nem láttak csak tippeltek, jól).

Irta is chaten a gyerek hogy na végre, megvagyok :) Aztán pár perccel később ő próbált bebújni oda, viszont elkaptam a grabancát - irtam vissza hogyha én nem mehetek oda akkor ő se fog :)
    Igy elröhögcséltünk a chaten, aztán maradt a rohangálós scoutolás. Szerecsére a bulldog abban is nagyon jó...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.03. 16:54:53