banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Aránytalanul nehéz a light 15. küldetés a többihez képes, szvsz olyan 2000-el kellene csökkenteni a szinteket az egyes tankoknál. Kb. 3 napja próbálom megcsinálni, de 3100 volt a legtöbb (mondjuk Prokhorovkára nem nagyon kerültem és Malinovkán is csak a rosszabb oldalra). Viszont ezen csaták közben 1-2 újabb light küldi ötlete merült fel bennem.
    Pl. szerezz acélfalat light tankoddal:

Vagy akár:
    Elsődleges: sebezz a legtöbbet csapatodban, de legalább ötezret és pusztíts el minden artit, legalább 3-at
    Másodlagos: ölj legalább 6 tankot.

Egyébként engem nem a tankok érdekelnek, hanem elég szép summát lehet kapni a küldikért, illetve a legénység is nagyon hasznos. Brit TD ágra szánom őket. Rengeteget jelent már alacsony szinten egy ilyen legénység, eddig 4 fő van az Alectoban, 2 kört mentem vele az mind a 2 ász lett...