banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    A prokhorovka spot bokor nektek mennyire működik? Mostanában kapom a zárótüzet oda, aki él és mozog, mind lövi. Mióta megcsináltam az LT-15-t folyamatosan prokhorovkára dob light tankkal.

Egy érdekes dolgot tanultam a spot rendszerről. Visszamentem javítani azt a a küldetést, hogy spotoljak 2 ellenséget mielőtt ők felfedeznek. Malinovkát kaptam, nyilván nem rohanok előre, hanem oldalt próbálkozom. Jött elc felspotoltam, király. Erre beállt mellém a csapatom elc-je, de úgy, hogy kilógott a bokorból az eleje, durván 1-2m-rel előttem volt. Nem aggódtam, mert a kifejlesztett ru251-nek sokkal jobb a látótávja, gondoltam én.

Csata után nyúlt meg az arcom, mert az elc ellopta a spotot. Azaz, ha konkurrens tankok spotolják, egyszerre, akkor annak adja, aki akár 1 cm-el előrébb van. Ki is használtam ezt a következő csatában.

Azt meg különösen nehéz megszoknom, hogy a spot bokrokban állandóan 2 vagy 3 könnyű tank tolong. Lecsenghetne már ez a PM őrület.