banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Közvetlen a pálya szélén elosonva eddig még nem vettek észre, pedig jött arra direkt egy type59 egyszer. Szinte közvetlenül felmegyek a pálya széléig és ott megyek a bokor felé. Az egy más kérdés, hogy teljesen használhatatlan lett az a hely, az ellenség vakon is odalő minden létező űrmérettel.

Azt szoktam csinálni, hogy fordítva állok a bokorba, de ez a szokásos passzív felderítése taktika. Így ha felfedeznek teljes sebességgel lehet onnan spurizni. Az egy más kérdés, ha a fél ellenséges csapat engem lő, akkor cikázhatok én ahogy akarok, kiszednek. Elég egy lánctalp leszedés és kész is. Ezen nem lepődőm meg, de mikor arty szed ki, na akkor vakarom a fejem én is. Teljes sebességgel, mondjuk egy ru szempillantás alatt 60-70-n van dombon lefelé, fűrészfogas mozgás és még úgy sem egy irányba, hanem hajlítottan megyek, de van, hogy kiszed a skycancer. Na az azért már durva.