418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    A43-al sincs semmi baj, a rossz depressionjén kívül. Ha azt tudod kezelni (és az egész ágon tudnod kell ezt kezelni), akkor nagyon gyilkos. Nálam simán 2. legjobb T6 med.
  • András77
    A chi-ri nagyon gyenge nagyobb tier ellen és itt azokkal kell ugye valamit kezdened, szóval flank, mert gyenge pontot tárassal elég nagy művészet többször meglőni. Esetleg a papír tankokat tudja megbízhatóan sebezni, de egyébként ezekre a küldetésekre gyengének érzem. Mellé nem túl mozgékony, mert egy at8-t nem bírtam vele körbefutni szóval a TD küldetés is érdekes lenne vele.

Az a44 ágyúja jó nagyon üt, de borzalmasan pontatlan. Képes 10m-ről mellé lőni vele és nagyon lassan tölt, iszonyat lassan céloz, de ami igazán fáj, hogy nincs gun dep, szóval távolról kéne vele lőni (nem lehet) vagy sík terepen nagyon megközelíteni az ellenfelet, de nagyobb tier szétszedi. A páncél csalóka, az elején van autobounce és a sok tomato azt lövi, de tier8 ellen vagy keményebb tier7 pl t29 már mit sem ér. Mint tank szerettem, lehetett vele jókat sebezni, csak nem megbízható, volt csata, amikor nagyon ment vele, de volt, amikor semmit nem tudtam kezdeni. Küldetésre nem vinném, túl pontatlan ez az ágyú ahhoz, hogy célokat teljesítsen vele az ember. Arra jó, hogy bármi kerül eléd, beleb.sszál egy nagyot, szóval van fun faktora, szerethető tank, de komoly gyengeségei vannak.

Eddig a T-25-el csináltam meg a legtöbb ilyen medes küldetést, ahol nagyobb tier-el kell valamit kezdeni, de neked ugye tier6+ kell. Pont erről beszéltünk pár napja és a cromwell-t ajánlja mindenki. Igaz, hogy kicsi alfa, szóval nagyon szemfülesnek kell lenni vele, cserébe legalább gyorsan lő és mozgékony, ott lehetsz vele, ahol alacsony hp-s ellenfél felbukkan. Mindenképpen a cromwellel próbálnám először.

Még a japán chi-to-t tudom, hogy nagyon jó ágyúja van a tierjében (ua. mint a chi-ri csak nem táras, de egy tier-el lejjebb és gyorsan tölt). Messze vagy tőle, de egy obj416 is jó lehet, a 330 pen arany lőszer bever mindent.
  • R3nton
    Én ezt a T69-el csináltam meg, egy T62-t lőttem ki.
  • yossarianHUN
    A többség rühelli, én nagyon szerettem. A keményen páncélozott az túlzás, de igen, olykor-olykor tud pattintani szemből, és sidescrapelni is egész jól lehet vele. A 107-es irtó pontatlan, és lassan szűkül, de én mégis imádtam, mert az alaptaktikám az volt a tankkal, hogy berongyoltam az első sorba, ahol már kezdett kialakulni egy kis közelharc, majd beálltam szikla vagy egyéb fedezék mögé, és amikor az ellenség nem rám figyelt, vagy töltött, seggel kitolattam, puff, vissza. A hátsótornyos kialakítás ilyenkor pont előny, mert alig kell kijönnöd a fedezékből hogy lőhess. Nekem nagyon bejött az a gép, 1500 átlagsebzésem volt vele, aztán az Obj. kihúzása előtt beütött egy több napos masszív szopóág, és így leromlott 1410 körülire. A T-34-1 mellett a kedvenc T7 medem.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.11. 15:04:10
  • Lunki88
    Ez a VK Béla tényleg jól tud pattintani. :)
  • bekescsaba
    Rentonnak....

Idézem magamat:

"Sziasztok!

Na miután végig hisztiztem a fórumot a T55/a LT7-es küldetés teljesítésének lehetetlenségével, tegnap beadta. Klasszik volt, na még egy csata, és megyek aludni, s lőn csoda, Tundra, 4 arty, széthúzódó frontvonal, középen rés, 60-al átt a vasúti hídon.

A lényeg. Annyit csináltam, hogy felspotoltam a 4 artyt , 3-at kilőttem, a negyediket sebeztem. Nem trakkeltem, más se lőtte meg őket, csak két direktivát tartottam be.

- én spotoltam elsőnek
    - meglőttem őket.

Ha valaki utánam telesírná a fórumot az LT7 küldi miatti kudarcával, íme a megoldás."
  • bekescsaba
    Kellenne egy kis segítség.

Mivel nálam bénább medes nincsen a játékban, így nem is értek hozzá, ezért kérdezek.

Csak neki kell menjek a medes küldinek, mert képtelenség megcsinálni artyval a láncolj 3-at, aztán dögöljön meg de mán azonnal a az ellenfeled küldetést, pedig nem tartom magam rossza artysnak, van is hozzá 8 artym, amivel mehetnék, de nem megy. Sem kis tierben, sem nagyban, sem Batchattal, sem szakaszban. Pedig csak ez van hátra már, meg a 15-ös.

Szóval, a T55-ért folyó ámokfutásban már csak 4 küldi hiányzik (az artyt maradék 2 darabját nem számítva), 3 med küldi, azaz az ölj meg 2 nagyobb medet, (+ 1 tier), ölj meg 1 heavyit, ami két szinttel magasabb nálad, plusz az MT 15, ahol szintén 2 magasabb tier osztályú td-t kell kinyírni.
    Meg az Lt15, de az meg lesz hamar.

A kérdésem, a fenti küldetések figyelembe vételével az, hogy mely medeket ajánljátok ezekhez. Mivel killről van szó, gondolom táras, vagy nagy alfás med kéne, s én ezeket tudnám most prezentálni a garázsomba:

Chi Ri vs A44?

Cromwel vs T34-85 vs A43

Van még egy Panther M10-em, de az tier limites.

Igazából az A44 és a Chi Ri érdekelne, abból is az A44 kicsit jobban. Láttam, sőt tapasztaltam, hogy keményen páncélozott. A 107-est jól ismerem a T150-ről. Mennyire használható az ezen a meden? Menetből milyen? A hátsótornyos kialakítás nagyon nagy hátrány? Tényleg annyira jól páncélozott?

A Chi-Rin mennyira használható az autoloader? Stabilan sebzi a 3 x 135-ket, vagy szereti ez is elsumákolni táranként az 1-2 lövést?

• DasIsFuck
    T30-nak überhigh átütése van:D

Szerintem sem jobb mint az E75, bár nálam még stock és úgy igazi kínszenvedés minden csata vele.

Szerintem hasonló szinten van a 2 tank.
  • Lunki88
    Ez az ST-I nekem eddig csalódás picit. Az E75 ennél sokkal jobb szerintem. Az előző csatában sidescrapeben belőtte az oldalam egy sima IS páncéltörő lőszerrel. Visszanéztem a replayt és látszik a lövedék ahogy a lánctalpam oldalába csapódik és mégis sebez. Meg a tornya szemből közel sem olyan kemény mint gondoltam. T30 pl. sima ap-val belőtte közvetlen a lövegpajzs mellett.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen :D A 183 nekem most annyira nem tetszik, mert eléggé lomha. Az FV 4005 mozgékonyabb jóval, pontosabb is, igaz álcája kb nincs is neki, de jobban szeretek vele menni :)
  • Negritis
    nekem GW Tiger és E75 esetében is kb 43% a WR pedig a win8am 1k felett van velük (ami tudom hogy kevés de nem is tartom pronak magam)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.11. 13:07:41
  • Frankie69
    Nem semmi. Mondjuk az látszik, hogy a WR mennyire szerencse kérdése, még ilyen teljesítmény mellett is egy csomó tankjával simán 50% felett van. Én meg a SU 122-54-gyel 89 csata után is nyomorult 37%!!!!!!-on állok. Egyszerűen el vagyok átkozva azzal a vadásszal.
  • R3nton
    Lol a papírsárkánnyal? :D Az lesz meg előbb, amúgy nem a 183. De valahogy engem a 183 jobban meggyőz a páncélja miatt.
  • Negritis
    csigazabálók gyöngye
    és 1 ilyen platoonnal hozott össze a szerencsém ...
  • Zegi Norbi HUN
    Igazat beszélsz XD Lehet hagyom a ht15öt és artyzok tovább :D
  • Zegi Norbi HUN
    Thx :) Az lt-7 nekem nem volt bugos szerencsére, úgy csináltam ahogy le volt írva és meglett, de tuti van vele valami gebasz :/ WT-vel is próbálkoztam, de aztán inkább csak FV-vel, mert ezzel a TD-vel sebzem a legtöbbet. De mindig hiányzott egy kicsi plusz, Gabe tanácsára előkaptam az FV 4005öt is és bejött :D Sikerült egy 9400 sebzéses kör vele :D
  • Maala
    Cliens bug. Majd javitjak. Egyszer. Biztosan.
  • Negritis
    5k csata és 1 azaz EGY win8
    bíztató :D
  • Maala
    Akkor mar inkabb arty. Egy gep rngjeben jobban bizom, mint 29 retardalt rngjeben. XD
  • Lunki88
    Nem tudjátok az aslain mod packben mi lehet az amitől kidob a játék csata után?
  • Zegi Norbi HUN
    Kell hozzá türelem és kitartás egy raklappal, no meg kötél idegek :D
  • Tono34
    Nem baj, egyszer mindenki meggyógyul :D
  • R3nton
    Viszont ma este lehet mégse tudok lenni, elfeljtettem, hogy játszik a Bayern
  • voivod32
    Na! Ez már döfi!
  • R3nton
    jó leszarom már, megcsinálom a lightot is meg az artyt is és kapják be, köcsög m40/43, nem is gondoltam volna, hogy még spot alatt vagyok, meg, hogy a domboldalba ki tud vágni. Ez derült égből jött...ejj :/
  • Maala
    En latvanyosan iszkolni szoktam a csataterrol, miutan kilottem a tdket hozza. XD
  • R3nton
    bazzeg meg lett volna az mt15 de kibaszott az arty a végén, ezt nem hiszem el, vagyis az elsődleges meg is van...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 10:58:27
  • técs
    Azért a cap számláló elég érdekesen számolta össze-vissza a hátra lévő időt. Egyedül voltál bent, mégis 3 foglalót jelzett, 26 30, 26 21 sec így egymás után. Pár csata ment már el azon ,hogy 3an voltunk a cap körön belül, de csak 1nek számolt kb 20 sec késéssel.
  • madmanic
    fasz kivan... TOP GUN, patkányirtó medál, sebzek 3 ezret heavyvel, befoglalunk, 35 cappoint is megvan és a foglalás utáni 6 másodpercben kilövik az utolsót és NEM ADTA MEG...
  • R3nton
    Grat, akkor neked nemsokára meg lesz. Nekem van még a med utolsó, HT14-15, TD14-15, viszont lighttal meg artyval sehogy se állok. Te melyiket csináltad, a lightot? LT-7-nél mi a búbánatot kell csinálni? Volt, hogy én spotoltam fel elsőre mind a 3-t ki is lőttem 2-t, de nem adta be. Mondjuk azt is hallottam ez is bugos és 9-est kell kilőni a 10-es nem jó, ha 8-as tankkal mész. Köszi, majd lehet igénybe venném a segítséget platoon formájában, Oddball is felajánlotta már. Egyébként én is segítek, akinek kell valami platoonos. Ha online vagyok írjon rám!

Yossarian1984 ingame

Ja igen TD-15-t gondolom WT-vel csináltad meg?!! Azért pörgök most a TD-s küldin, hogy még addig meg tudjam próbálni a TD-15-t ameddig nem szedik ki a WT-t. A többivel szerintem jóval nehezebb lesz. Pláne, hogy van egy T110e4-em azon kívül. Igaz nem sokára lesz 263, meg a 2 angoltól se járok már olyan nagyon messze. A 183hoz nagy reményeket fűzök ^^

Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 10:44:07
  • voivod32
    Ezt nem hiszem el! Az előbbi meccsemen , a csapattárs nem tudta, hogy mit jelent a foglalás, ezért , a küldetésem másodlagos részét, nem tudom megcsinálni. Végig ott állt a körtől 3 méterre, egyszer be is tévedt, de aztán kiment. A hajamat téptem mérgemben.Itt van a replay, az utolsó 2 perc az érdekes. Döbbenet.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.03.11. 10:33:11
  • Lunki88
    Szép munka! Én Live Oaks-on hoztam össze amx 13-90-el.
  • kisTekila
    van még remény LT-15ben (csak Hadnagyot vigyed arty-val)
    6.733 dmg, 2 kill= 74 (wg meg leszophat a wn8-ért= 148) :)

• Maala
    Ne is mondd, hule geb rabeszelt lt kuldikre... 3napja nem tudok 6ot spotolni ugy, h engem ne vegyenek elobb eszre. Mindig van 1 lt ami szembe jon velem.
  • Maala
    Ha ott talalkoztok, es beszelitek le? Nekem meg nem volt belole gond. Voltam mar segitett es segito is igy, h ellennel kozosben megdumaltuk gyorsan. Meg most, h SS es ftr halott meg annyira leszarja mindenki.
  • Zegi Norbi HUN
    Azok szerintem a legidőigényesebbek :/ Mert nem csak aránylag jó csapattársak is kellenek, de jó pálya is, meg kevés felderítő a csatában, hogy ne vegyék el előled a spotot :/
  • Lunki88
    Azért megüthetem a bokám ha összebeszélek valakivel hogy lerammoljam? :) Heavys küldetésnél itt akadtam el már 3 napja, egyszerűen nem kerülök soha olyan helyzetbe hogy meglegyen...
  • Maala
    Achilles, hellcat. Mi ezekkel csinaltuk meg gabenek. aki persze 2k dmg elott elhalt a su1oo ban... szoval 2v6ban kellett lehoznunk. Mondanom sem kell, hogy ez is highwayen tortent.
  • Zegi Norbi HUN
    Hát a médium 15, meg még meg kell csinálnom a másodlagost a nehéz tank 15-nél és ennyi :) Csak sajnos vagy butácska csapattársakat kapok és oda az egész, vagy az RNG nem adja meg. De akkor is meg fogom csinálni. TD-vel is sokszor voltam 8 ezer közelében, de valahogy az a kis plusz hiányzott mindig (azaz kb 1 sebző lövés vagy 1 kill), de végül csak meglett :D

Ha kell help valamiben, szólhatsz, segítek :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.11. 10:14:53
  • davidbog
    Azt hittem minden gépnél eggyel növekszik. Mondjuk mindegy is mi a 260-nál mert ezeket a kibaszott spottolós könnyűtankos küldetéseket lehetetlen megcsinálni...