A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #349121 A chi-ri nagyon gyenge nagyobb tier ellen és itt azokkal kell ugye valamit kezdened, szóval flank, mert gyenge pontot tárassal elég nagy művészet többször meglőni. Esetleg a papír tankokat tudja megbízhatóan sebezni, de egyébként ezekre a küldetésekre gyengének érzem. Mellé nem túl mozgékony, mert egy at8-t nem bírtam vele körbefutni
szóval a TD küldetés is érdekes lenne vele.
Az a44 ágyúja jó nagyon üt, de borzalmasan pontatlan. Képes 10m-ről mellé lőni vele és nagyon lassan tölt, iszonyat lassan céloz, de ami igazán fáj, hogy nincs gun dep, szóval távolról kéne vele lőni (nem lehet) vagy sík terepen nagyon megközelíteni az ellenfelet, de nagyobb tier szétszedi. A páncél csalóka, az elején van autobounce és a sok tomato azt lövi, de tier8 ellen vagy keményebb tier7 pl t29 már mit sem ér. Mint tank szerettem, lehetett vele jókat sebezni, csak nem megbízható, volt csata, amikor nagyon ment vele, de volt, amikor semmit nem tudtam kezdeni. Küldetésre nem vinném, túl pontatlan ez az ágyú ahhoz, hogy célokat teljesítsen vele az ember. Arra jó, hogy bármi kerül eléd, beleb.sszál egy nagyot, szóval van fun faktora, szerethető tank, de komoly gyengeségei vannak.
Eddig a T-25-el csináltam meg a legtöbb ilyen medes küldetést, ahol nagyobb tier-el kell valamit kezdeni, de neked ugye tier6+ kell. Pont erről beszéltünk pár napja és a cromwell-t ajánlja mindenki. Igaz, hogy kicsi alfa, szóval nagyon szemfülesnek kell lenni vele, cserébe legalább gyorsan lő és mozgékony, ott lehetsz vele, ahol alacsony hp-s ellenfél felbukkan. Mindenképpen a cromwellel próbálnám először.
Még a japán chi-to-t tudom, hogy nagyon jó ágyúja van a tierjében (ua. mint a chi-ri csak nem táras, de egy tier-el lejjebb és gyorsan tölt). Messze vagy tőle, de egy obj416 is jó lehet, a 330 pen arany lőszer bever mindent.