banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Kellenne egy kis segítség.

Mivel nálam bénább medes nincsen a játékban, így nem is értek hozzá, ezért kérdezek.

Csak neki kell menjek a medes küldinek, mert képtelenség megcsinálni artyval a láncolj 3-at, aztán dögöljön meg de mán azonnal a az ellenfeled küldetést, pedig nem tartom magam rossza artysnak, van is hozzá 8 artym, amivel mehetnék, de nem megy. Sem kis tierben, sem nagyban, sem Batchattal, sem szakaszban. Pedig csak ez van hátra már, meg a 15-ös.

Szóval, a T55-ért folyó ámokfutásban már csak 4 küldi hiányzik (az artyt maradék 2 darabját nem számítva), 3 med küldi, azaz az ölj meg 2 nagyobb medet, (+ 1 tier), ölj meg 1 heavyit, ami két szinttel magasabb nálad, plusz az MT 15, ahol szintén 2 magasabb tier osztályú td-t kell kinyírni.
    Meg az Lt15, de az meg lesz hamar.

A kérdésem, a fenti küldetések figyelembe vételével az, hogy mely medeket ajánljátok ezekhez. Mivel killről van szó, gondolom táras, vagy nagy alfás med kéne, s én ezeket tudnám most prezentálni a garázsomba:

Chi Ri vs A44?

Cromwel vs T34-85 vs A43

Van még egy Panther M10-em, de az tier limites.

Igazából az A44 és a Chi Ri érdekelne, abból is az A44 kicsit jobban. Láttam, sőt tapasztaltam, hogy keményen páncélozott. A 107-est jól ismerem a T150-ről. Mennyire használható az ezen a meden? Menetből milyen? A hátsótornyos kialakítás nagyon nagy hátrány? Tényleg annyira jól páncélozott?

A Chi-Rin mennyira használható az autoloader? Stabilan sebzi a 3 x 135-ket, vagy szereti ez is elsumákolni táranként az 1-2 lövést?