A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #349093 Grat, akkor neked nemsokára meg lesz. Nekem van még a med utolsó, HT14-15, TD14-15, viszont lighttal meg artyval sehogy se állok. Te melyiket csináltad, a lightot? LT-7-nél mi a búbánatot kell csinálni? Volt, hogy én spotoltam fel elsőre mind a 3-t ki is lőttem 2-t, de nem adta be. Mondjuk azt is hallottam ez is bugos és 9-est kell kilőni a 10-es nem jó, ha 8-as tankkal mész. Köszi, majd lehet igénybe venném a segítséget platoon formájában, Oddball is felajánlotta már. Egyébként én is segítek, akinek kell valami platoonos. Ha online vagyok írjon rám!
Yossarian1984 ingame
Ja igen TD-15-t gondolom WT-vel csináltad meg?!! Azért pörgök most a TD-s küldin, hogy még addig meg tudjam próbálni a TD-15-t ameddig nem szedik ki a WT-t. A többivel szerintem jóval nehezebb lesz. Pláne, hogy van egy T110e4-em azon kívül. Igaz nem sokára lesz 263, meg a 2 angoltól se járok már olyan nagyon messze. A 183hoz nagy reményeket fűzök ^^
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.03.11. 10:44:07