418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezen a héten lesz PATCH!!!
-
Renegade #14538 jóóóó megtartom, akkor megyek grindelni a stuggal :-) -
Miért, most nem ez van? Ha a lőszertárolót eltalálják, ugyanúgy meghalsz egy lövéstől. Tehát pont e téren nem lenne változás... -
Csak engem nem enged bejelentkezni orosz WoT-ra? -
TDantes #14535 Nem lenne jó, ha reális lenne. Kapsz egy szerencsétlen lövést, és ez nem az van, hogy lemegy valamennyi hp, hanem bummm robbansz a picsába.
Nagyon élvezetes lenne.
-
A következő patchben buffolják a VK4502 toronypáncélzatát. Egyébként meg el ne add még, legalább párat menjünk már VK4502 + JT párosban. :Ð -
Adjunktus #14533 "Valaki mondjon tier 1-6ig jó XP farmoló tankot. Free XPbe kéne gyúrnom ezt a sok aranyat."
az 5-ös tank! :D
Én mintha láttam volna olyan tornyot is hozzá,ami leginkább a JagdTiger felépítményére hasonlít. -
Korábban már írtam, hogy amennyire alapos a játékban a páncélzat és személyzetvizsgálat, simán lehetne reális is.
Az pedig tévhit, hogy egy találattól robban a harckocsi. Minden attól függ, hogy hol találod el. Ha a testet lövöd, kilőheted a sofőrt, a rádióst, ha a végét, kilőheted a motort, stb.
A játékban meglehetősen alaposan van kidolgozva az egész, minden harckocsinak nagyon részletes a páncélzat-vastagsága, megvannak a fő részegységek is (motor, rádió, löveg, lőszer, periszkóp, üzemanyagtartály, lánctalpak). -
Ja, januárban lesz soft-wipe, amikor visszajön az EU szerver.
Gondoltam hogy megint megszívom, nem tudom majd megvenni semmit se. -
davidbog #14530 Erre kiváncsi leszek, elvileg ma éjjel már tudok WoT-ozni.
Lehet hogy hülyeség, hogy nem lesz soft wipe, de legalább nem rohangál azonnal a játékosok fele az új gépekkel. Kétlem hogy olyan nagyon sok embernek hiányozna T-54-, Panther II-, IS-7-hordák. -
Valaki mondjon tier 1-6ig jó XP farmoló tankot. Free XPbe kéne gyúrnom ezt a sok aranyat. -
davidbog #14528 Én is ebben reménykedek. :) A Maus torony szerintem is kegyetlen ronda, egyszerűen undorító.
Véleményem szerint az E-100-ason valószínűleg ilyen torony lesz, az eredeti német terveken ilyen szerepel. Igaz hogy fórumokon és maketteken lehet látni Tiger-toronnyal, de a jelenlegi rendszer szerint a tier 10-es gépeknek fix a felszereltségük, kétlem hogy nem a Maus-tornyot kapja meg. Innentől kezdve számomra felejtős az E-100.
Az E-50-nek a futóműve és a Schmallturm tornya miatt nem tetszik.
Maradt az E-75, számomra ennél lesz nagy kérdés az alap és a fejlesztett torony formája. :) Remélem nem rontják el. -
nagypite #14527 Én kicsit szkeptikus vagyok - ezek az új közepes tankok jópofák, de nem hiszem, hogy sok esélyük lenne egy full is4 vs panther2 meccsen (mert ugye rendezés szerint egy szintre rakja őket) -
Renegade #14526 a fene, én meg minden pénzem minimausra költöttem, lehet grindelni stuggal, mert az xp meg van a párducIIre. Bár lehet eladom a francba, mert fejlesztett toronnyal is szar. -
TDantes #14525 De később lesz soft wipe? Vagy most mi van már megint? -
Hmmm....ma lesz EU patch, az új tankokkal, viszont nem lesz soft-wipe, szóval szívás, lehet grindelni még 120k xp-t a Párduc I-el. Ez így hülyeség. -
exoterm #14523 (Eddig "megkimélte" a heccereket isuval...
)
-
malystryx #14522 Tegnap nekem is volt egy jó meccsem Stug-al, Enszk pályán volt majdnem "U" alakban több ház. Az egyik ilyennél bement egy enemy T29, és Tigris. Véletlen arra jártam, és beálltam úgy, hogy kb. 45 fokban lássak be. Kinézett a T29, ellőtt fölöttem, na innentől nem volt több sansza. Mikor ment vissza detrackeltem. A másik irányból ugye a tigris nézegetett, de az is megkapta a detracket. Eljátszadoztam velük, full sakk-matt volt, már csak 5-6% volt a 2 tankból erre egy arty elrontotta a játékomat :(((
A másik, szintén Stug-al Pagorki. Odamentem a hegy oldalához a házaknál, és szurkáltam kifele. Jött egy Leo, lőttek rá többen de nem találták el. Én is csak a másodikra tudtam megállítani, lelőttem a láncát. Na, mondom kb. 2 mp és kilőlek, erre kidurrantam. Nézem, nem a Leo volt. Aztán jött egy hatalmas bocsánatkérés, hát a hátam mögött egy Hetzi volt, és kicsit mellécélzott. :)))
De jó fej volt a srác, megbeszéltük a dolgokat. Veszélyes ez a 10,5 HE-vel :) -
Nem kell hozzájuk 152es, bármivel one shot, mint minden 400 alatti jármű. (Bár az utóbbi időben ezzel az esetében jó tapasztalataim vannak. Néha 3-4 lövést is túlélek vele még nagyoktól is. :D) -
Nem feltétlenül. Lehetne kompenzálni a lepattanások nem random lemodelezésével, pl.
Végül is, most mi van?
Vannak fedezékek? Vannak.
Vannak tereptárgyak? Vannak.
Van one shot kill? Van.
Akkor meg mi lenne a különbség? Semmi.
Ha nem lennének ezek az iszonyatos különbségek a csatákban (az easy killek miatt), ls. #14510!, akkor az egy-két tieres eltérések kihoznák a maximumot játékból. Volna igazi értelme a páncélvastagságnak, volna értelme az ágyúfajtáknak, mert most a nagyobb disznó ágyú azért jó, mert nagyobbat üt a HPn, de igazából egy Panther pl. 75össel is sikeres lehetne, ha nem HP alapú lenne a sebzés.
Nem tudom a(z) (fehér)oroszoknak van-e annyi gógyijuk, hogy megreformálják a dolgot - ha már alapból nem így csinálták -, de hogy lehet merőben újat készíteni egy már elindult MMOnál - mégha az szar is lesz -, arra van példa: SWG. :D -
Renegade #14519 a fő baj még mindig az, hogy ahelyett, hogy a többi nemzet tankját felhozták volna a német tankok szintjére a balance miatt, mondván ez egy játék, nos ehelyett német tankkal csak akkor nyersz, ha ritka béna a másik játékos. -
exoterm #14518 Mióta ennyi heccer fan van, azóta örömmel lövöldözök rájuk a 152-sel.
-
TDantes #14517 Ja, de mégis milyen alapú legyen, ha nem HP alapú? Valósághű? Kapsz egy lövést és kész véged, robbansz? -
Sajnos ez van. Amíg HP alapú a sérülésrendszer, addig nincs mit kezdeni... -
Renegade #14515 fúúú, nagyon ki vagyok a játékra, hogy így lealjasították a német tankokat, még az sem vígasztal, hogy, ebben a videóban agyon fényezik őket, elég mókás hallgatni, hogy a II. vh legjobb páncélvadásza a JP, míg játékon belül még csak felé se fordulok úgy lövöm ki, bezzeg a SU152 - ISU-val, még a minimaus is 3 lövés, áh, menjenek a picsába. -
BASSZSU NEM jó, de tudtam, DE TUTTAM, nem képes, időzítve embeddelni....
JAVÍTOTT LINK: -
Mondjuk én nem tudtam a Hetzerről az alábbi infókat, érdekesch: 
-
Amcsi/eu szerveren mikor lesz pöccs? -
Ja, és 1 percig nem kempeltem ... :D, a kép az ő térfelükről készült, és mindezt a legaljáról! (Úgyhogy ne anyázzatok, ha nincs siker alulról. Menni kell, menni és lesz.)
Úgy szartak le a Hetzerrel, hogy öröm volt nézni (pedig láttak!). Az utolsó minimaus is meglett volna, de sajnos gyorsabban lőtt, mint én, pedig már csak 10%on volt. :( -
-
SZU #14509 Vagy sokkal egyszerűbb lenne, ha mindenki látna mindenkit, akik között egyenes vonalban nincs valami legalább akkora tereptárgy, mint a mögötte lévő tank. -
Sokkal egyszerubb lenne, ha minden tank, a latotavolsaganak megfelelo tavolsagra, csak elore 100-120 fokban latna. Erre mar konnyebb lathatosagot vizsgalni, oszt' kesz :) -
Naugye :) -
Nem akartam oldalspecifikusként vagy "új dologként" feltüntetni a dolgot, csak arra akartam rávilágítani, hogy az oké, hogy a "valósgában" nem volt túl egyszerű egy jól elrejtett tankot felfedezni a bokrok között, de azért ami itt van az vicc, és még távolabb áll a valóságtól, mint ha mindig lehetne látni a tankokat ...
Azért volt jó ez a példa, mert ez pont tegnap este történt, és a Minimaus tényleg nem pici tank :)
A lényeg, hogy ezt tényleg nagyon elsakkozták ivánék ... -
Tök jó...egy új tankot tudtam kipróbálni, a G-Panther-t.
Remélem ez a 0.6.2-es jön az EU szerverre is, bár nem úgy tűnik, az orosz főoldalon már ki van írva, az EU oldalon meg semmi. (szokás szerint) -
lammaer #14504 Egyszerű és nem német specifikus a történet, két infó:
1. Jelenleg egyedül a mozgás az, ami töri a camót (azaz növeli a távolságot ahonnan az adott tank látszik). Tehát ha vmi megáll (függetlenül a megállás okától) instant csökken a távolság ahonnan látszik.
2. A láthatóság csekk csak minden 5-10. másodpercben történik, távolságtól függően (kivéve úgy tűnik azt az esetet amikor megáll vmi, mert akkor instant eltűnik, nem várja ki a láthatósági csekkelés refresh idejét).
Tehát:
- az 1. pont alapján, amint trackelsz vmit amit éppen megláttál tutira el fog tunni, hiszen mozgáskor már eleve áthatóság határán volt, tehát amint megáll lecsökken a láthatósága és huss....
- amikor újraindul, minimum 5-10 másodperc kell amig a rendszer megnézi hogy látod e őt, ezért van az, hogy közelebb tudott jönni anélkül hogy meglátnád.
Természetesen ez úgy ahogy van szar, csak szerjózsáék a mai napig nem tudják hogy kéne megcsinálni. Azzal takaróznak ugyanis, hogyha a láthatóság csekkelést sűrítik (5-10 másodperc helyett mondjuk másodpercenként) az túl nagy szerverterhelést okoz. -
Na akkor ehhez mesélek valamit ...
Tegnap kianyáztam miatta magam, de most akkor megint ...
Tehát, Dummy bújik a bokorban - Normal battle, Komarin, én igazi terminátorként az előkelő 11-ik helyen a listában Su85-el ... Védem a bázist.
Egyszer csak látom hogy hopp ... valami kis müttö tank ott sunnyog előttem bokorról - bokorra ... olyan 2-300 méterre ... Óvatosan, még a levelek sem rezzennek, hiszen a Minimaus a maga 72-74 tonnájával és 7-800 lóerős mocijával pont erre van kitalálva ...
Szóval sunnyog a minimaus - sunnyog ... sikerült detrackolni. Erre eltűnik ... Hiába no - a német technika nem kispályás, már ekkor jobb álcázórendszerük volt mint a Klingon vészmadaraknak ...
Nembaj, ha megmozdul kap megint ... Egyszercsak megjelenik megint ... hmm ... ez nagyobb lett o.O ... nembaj, detrack.
Nos a német álcaháló automatikája rá van kötve a sebességmérőre, amint megállt megint cloacking device activated ...
Megint megjelent ... 50 méterrel előttem ... Gondoltam lövök még egyet dezintegrálódás előtt ... lőttem, megint track, eltűnt!!!! majd megint megjelent és jobblétre szenderültem.
Szóval hogy a felfeszített, rongybatekert, kóchengeres, hónaljmankós, kalapbaimátkozó ... faszba van ez kitalálva?
Esküszöm jobban idegesít mint a warp ... -
ZelenkaP #14502 Most sehogy, jön ma az új patch, ezért most pihi van. Valószínű, hogy soft reset is lesz, de ez még nem biztos. -
teszt server kliensre hogy lehet feltenni? (kirak loginnál hogy frissítsek) -
Sir Charles #14500 Hihetetlen dolog történt meg velem a játékban.
JagdPanterral mentem Lakeville pályán és kilőtt egy Stug.
Ez még nem is lenne hihetetlen, de ahogy kilőtt.
A meccs elején beosontam a völgybe és vártam az érkezőket a sziklák mögött. Hirtelen átrobog a Stug és pont felém fordult. Bele is lőttem egyet, kb 20%-ot sebződött. Na ezután elkezdtük lőni egymást szemtől szembe. Akkor gondoltam, hogy baj lesz, amikor nekem már csak kb 20% volt az életem, neki még mindig 50%-on volt. Az utolsó lövésem mielőtt meghaltam 20%-ról 18%-ra vitte le az életét. Az volt a vicces, hogy egy lövésem sem pattant le, csak ilyen 5-10%-ot sebeztem.
Azért azt a játék készítőitől megkérdezném, hogy lehetséges az, hogy a 88 mm ágyú 220-at sebez, a Stugnak meg van talán 400 Hp-ja, tehát legrosszabb esetben is három lövés lenne.(Ja és a Stugon nem a 105-ös HE ágyú volt, hanem a 75 mm-es.)