banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Tegnap nekem is volt egy jó meccsem Stug-al, Enszk pályán volt majdnem "U" alakban több ház. Az egyik ilyennél bement egy enemy T29, és Tigris. Véletlen arra jártam, és beálltam úgy, hogy kb. 45 fokban lássak be. Kinézett a T29, ellőtt fölöttem, na innentől nem volt több sansza. Mikor ment vissza detrackeltem. A másik irányból ugye a tigris nézegetett, de az is megkapta a detracket. Eljátszadoztam velük, full sakk-matt volt, már csak 5-6% volt a 2 tankból erre egy arty elrontotta a játékomat :(((

A másik, szintén Stug-al Pagorki. Odamentem a hegy oldalához a házaknál, és szurkáltam kifele. Jött egy Leo, lőttek rá többen de nem találták el. Én is csak a másodikra tudtam megállítani, lelőttem a láncát. Na, mondom kb. 2 mp és kilőlek, erre kidurrantam. Nézem, nem a Leo volt. Aztán jött egy hatalmas bocsánatkérés, hát a hátam mögött egy Hetzi volt, és kicsit mellécélzott. :)))
    De jó fej volt a srác, megbeszéltük a dolgokat. Veszélyes ez a 10,5 HE-vel :)