A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na akkor ehhez mesélek valamit ...
Tegnap kianyáztam miatta magam, de most akkor megint ...
Tehát, Dummy bújik a bokorban - Normal battle, Komarin, én igazi terminátorként az előkelő 11-ik helyen a listában Su85-el ... Védem a bázist.
Egyszer csak látom hogy hopp ... valami kis müttö tank ott sunnyog előttem bokorról - bokorra ... olyan 2-300 méterre ... Óvatosan, még a levelek sem rezzennek, hiszen a Minimaus a maga 72-74 tonnájával és 7-800 lóerős mocijával pont erre van kitalálva ...
Szóval sunnyog a minimaus - sunnyog ... sikerült detrackolni. Erre eltűnik ... Hiába no - a német technika nem kispályás, már ekkor jobb álcázórendszerük volt mint a Klingon vészmadaraknak ...
Nembaj, ha megmozdul kap megint ... Egyszercsak megjelenik megint ... hmm ... ez nagyobb lett o.O ... nembaj, detrack.
Nos a német álcaháló automatikája rá van kötve a sebességmérőre, amint megállt megint cloacking device activated ...
Megint megjelent ... 50 méterrel előttem ... Gondoltam lövök még egyet dezintegrálódás előtt ... lőttem, megint track, eltűnt!!!! majd megint megjelent és jobblétre szenderültem.
Szóval hogy a felfeszített, rongybatekert, kóchengeres, hónaljmankós, kalapbaimátkozó ... faszba van ez kitalálva?
Esküszöm jobban idegesít mint a warp ...