banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sir Charles
    Hihetetlen dolog történt meg velem a játékban.
    JagdPanterral mentem Lakeville pályán és kilőtt egy Stug.
    Ez még nem is lenne hihetetlen, de ahogy kilőtt.
    A meccs elején beosontam a völgybe és vártam az érkezőket a sziklák mögött. Hirtelen átrobog a Stug és pont felém fordult. Bele is lőttem egyet, kb 20%-ot sebződött. Na ezután elkezdtük lőni egymást szemtől szembe. Akkor gondoltam, hogy baj lesz, amikor nekem már csak kb 20% volt az életem, neki még mindig 50%-on volt. Az utolsó lövésem mielőtt meghaltam 20%-ról 18%-ra vitte le az életét. Az volt a vicces, hogy egy lövésem sem pattant le, csak ilyen 5-10%-ot sebeztem.
    Azért azt a játék készítőitől megkérdezném, hogy lehetséges az, hogy a 88 mm ágyú 220-at sebez, a Stugnak meg van talán 400 Hp-ja, tehát legrosszabb esetben is három lövés lenne.(Ja és a Stugon nem a 105-ös HE ágyú volt, hanem a 75 mm-es.)