86
  • fade2black
    sztem én átlagnéző vagyok és míg aliceban csak a macska élt addig az avatarban úgy minden.

Eddig nem tudtam mért... most már igen. Majd köv mozi elött ránézek, hogy sws e vagy rendes kétkamerás.
  • kalapos01
    Hát, igen, ki is merne vitatkozni az általad leírtakkal? Cameron nem ért hozzá. Lucas sem.

Mégis, ha nem gond, azért én hajlanék arra, hogy Cameron jobban ért a témához. Másik topikban egyébként leírtam, hogy az Alice 3D-je kábé nulla volt. Az Avataré (meg pár másik filmé, mondjuk a Beowulfé vagy a Brenan Fraseres fimé) jó. Attól, hogy te ben látod a különbséget (viccen kívül, ez lehet fizikai dolog is, hiszen senki nem tudja, hogy azt látja-e, amit látnia kell, senki nem tudja, hogy nincs-e valami a szemével. Én sem.), még hallgasd meg mások véleményét is, hátha jobban tzdják.
  • chase
    Semmi különbség nincs a konvertált Alice és az original Avart közt a 3D-sség szempontjából. 3D mindkettő. Én az Avatar-ban csalódtam és nem csak a harmatgyenge sztorija miatt, hanem azért mert valami agyszétbaszóan 3D-t vártam, de csak sima hétköznapi 3D volt. Ellenben az Alice-ban nem csalódtam, a minőségi, Burton-ös képi világot kaptam, az már csak hab a tortán, hogy 3D volt.
    Cameronnak az fáj, hogy kifejleszti a hiperszuper kameráját meg a saját 3D koncepcióját, de a kutyának nem kell, mert a normál kamera+szoftveres 3D is tudja ugyanazt a látványt produkálni.
  • fu89
    "Te akarod rendezni a filmet? Akkor 3D-ben fogod, te faszszopó!"
  • gombabácsi
    az átlag néző nem tud különbséget tenni az igazi és fake 3d között, sőt nem is nagyon érdeli, úgyhogy Cameron ezt megszívta :)
  • Picizöldfül
    Soha életemben nem szóltam hozzá elsőnek semmihez itt az esgén ..olyan izgatott vagyok..főleg ilyen nagy horderejű témához épp én..átadom a stafétabotot nektek!!