63
-
Klub #63 Ez a hír egy nagy kamu volt -
#62 dehogynem, haver tavaly vett egy újat, borzasztó hangos, másik haver is, mind2 áthozták már, össze tudtam hasonlítani a sima léghűtéses pc-mmel. Mind2 nagyságrendekkel hangosabb, főleg amíg nincs vinyó bennük, mert a lemezmeghajtó hangereje egy régi lg 52x-es cd meghajtóénak felel meg. -
#61 Engem abszolút nem érdekel ez a játék, de ez a mondat megmosolyogtat:
"Vannak játékok, melyekhez passzol a PC intimitása és vannak, melyeket jobb egy kényelmes kanapéból játszani egy hatalmas tévén"
Mintha a 2 kizárná egymást, én pl van amikor dvi-hdmi kábellel tvn játszom a kedvenc játékaimmal ágyban fekve(diablo3at is úgy fogom). Ez nagyon gyenge érv volt. -
#60 M$-t nem érdekli a PC mert PC-s játékok nélkül is viszik a Windowsukat mint a cukrot. Ha nem lesz játék PC-re akkor is kell a Windows-os gép mert pl. adóbevallást is elektronikus úton lehet beadni, meg nagyrészt ma már mindent PC-n csinálnak, minden munkahelyen van PC.
Szerintem egyre több ilyen eset lesz, hogy PC-re késve vagy egyáltalán nem jelenik meg egy játék, egyetlen dologra vagyok kíváncsi. Mit szólnak ehhez a hardvergyártók akiknek lételemük évente új videokártyát, procit és minden szirszart kiadni(gaming egér, billentyűzet stb.)? -
Csak77 #59 Hehe, úgyis lesz PC verzió, egy-két év múlva(inkább kettő), mikor érkezik az új Xbox... és mivel kell a profit... bár, addigra már teljesen elavul ez a grafika. Amúgy nem vagyok meglepve, hogy egy MS játék eleve box-ra érkezik. Persze, itt is elgondolkozik az ember, hogy PC-re is jöhetne, mondjuk úgy, hogy csak Win7-esen menne... ilyen volt anó a Halo 2 is, ami csak vista-n ment. Nem is érdekelt senkitse. -
Indigo #58 Általában minimum 3 ezer az az 1-2 ezer. De pl Bioshock 2 esetében van az 5 is, csak hogy egy friss példát említsek.
Amúgy nem tragédiaként élem meg a dolgot, kösz a kérdést. Csak mégis örülnék neki, ha játszhatnék a Fable 2-vel vagy a GoW 2-vel. Ennyi. Slussz-passz. Ez nem jajveszékelés. -
#57 "hogy nekem fosboxról egyedül a Fable 2 és a GoW 2 hiányzik, a többi vagy van PC-re is, vagy egyáltalán nem érdekel, mert behányok a konzol exkluzív gagyi címektől"
Akkor meg mindek panaszkodsz? Akkor nem kell panaszkodni hiszen ami neked kell az ott van a PCden. Ennyi! Slussz-passz. -
#56 "jóval drágábbak hozzá a játékok. Néhány játék különbözetéből meg már bőven lehet költeni gépfejlesztésre is,"
Nebassz. Ezt hol nézted? Általában 1-2 ezer forint a különbség. Elég sok játékot meg kell ahhoz venni hogy ebből gépfejlesztés legyen. -
#55 "meg hallgatod azt a fincsi kis hajszárító szerű zajt ami belőle jön :D"
Hát speciel nem jön belőle semmilyen hang nemhogy hajszárító szerű. Egy átlag pcnél mindenképpen halkabb. -
Indigo #54 Áá, téged nem zavarnak ilyen dolgok, te nem a neten élsz, stb. Ennek ellenére mégiscsak elborult az agyad :D Na mindegy.
Nem buzdítok senkit a warezra.
Igaz. Közvetlenül nem is. Csak éppen mindig sikerül oda kilyukadnod, hogy aki komolyan akar játszani, az vegyen xbox-ot, arra úgyis van warez is...
De te viszont idióta vagy.
Te vagy az idióta. Jó, mi? :D
Előbb azt ecsetelgeted, hogy nem mindenkinek van pénze a játékkra, most meg adod itt a fölényest. Gratulálok.
Nem a fölényest adom, nem sikerült megfognod a lényeget. Én rendszeresen vásárolok játékokat, de csak ésszerű keretek közt. Minek vegyem meg ugyanazt a játékot 15 ezerért, vagy többért, ha megvehetem 8-10-ért is? Azért van jópár ezer forint különbség. Ha már vesz az ember jónéhány játékot, az pedig már nem kis összegre rúg, erre mondtam, hogy a különbözetből már simán futhatja gépfejlesztésre is. Node minek magyarázom én ezt pont neked? ...
Ja, és elég gyökér embernek tartom azt, aki látatlanban megmondja, hogy az én életem miről szól... Igazából nem is tudom minek védekezem... Egy hülye kis szarfaszú vagy, aki nem tud semmit, és aki nem is érdemel már egy szóval sem többet. -
tomcsa4 #53 Ja meg a másik. Engem azért nem zavar az ilyen bejegyzés, mivel nem a neten élek. Csak jövök, olvasgatok, néha kommentelek és kész. De látom a te életed erről szól. Sajnállak parasztgyerek. -
tomcsa4 #52 Jajj a pcdome-os haverjaid. Na megvan a véleményem róluk. Jajj betettek rólam egy képet basszus, de vicces. Kijavítalak: csak a hülye haverjaid röhögtek a nagy semmin. Seggnyalás ezerrel, csoda hogy nem kopott el a nyelved.
Nem buzdítok senkit a warezra. De te viszont idióta vagy. Előbb azt ecsetelgeted, hogy nem mindenkinek van pénze a játékkra, most meg adod itt a fölényest. Gratulálok. Szerintem húzzál vissza a Dome-ra seggfej.
Cigány mex maximum a kurva anyád, aki nem kapartatott el. -
tomcsa4 #51 Hát ha nem érdekelnek az only konzolos címek (vagy kevés), akkor nem érdemes megvenni. Ha van haverod, kérd kölcsön a boxot és vedd meg vagy töltsd le a játékot. 1-2 címért én sem vennék, de egyik közelben lakó haveromnak van és azt a pár játékot végigtoltam rajta. -
Indigo #50 Jaj, most jutott eszembe a PC Dome-al kapcsolatban! :) Ki is volt az, akiről született egy fotóval ellátott blogbejegyzés, és az egész fórum rajta röhögött? Csak nem tomcsika volt az? :D Ott sem voltál népszerű a törzsfórumozók közt :P -
Indigo #49 Először is mi a kurvanyádat képzelsz te magadról, hogy itt mindenkinek számon kéne tartania, hogy te miket firkálsz más hírekhez? Szállj már le a magas lóról, tomcsicska.
Amúgy elolvastam mit írtál, baszdmeg. Vered a nyálad a konzolodra, de abból az alapállásból indulsz ki, hogy van rá warez... Tulajdonképpen buzdítasz, hogy aki játszani akar, az vegyen fosboxot, "mer' az milyen óccsó", a játékot meg majd úgyis lewarezolja... Hát te mocsok cigány vagy, bazdmeg. Csak azt felejted el, hogy nem mindenki a warez felől közelíti meg a témát... Kb mintha egy fatuskónak magyaráztam volna korábban. Bár hsz-eid alapján nem vagy sokkal értelmesebb...
Amúgy nem akarok részt venni a "kinek nagyobb a farka" c. játékban, de ne fogadd le, hogy neked több origi címed van.
PC Dome meg hogy jön ide? Nem is szoktunk ott találkozni, talán egyszer vagy kétszer volt. Akkor is biztosan fostad magadból az ostobaságaidat. De ha egy példát említesz, miért is voltam a hülyék között jelen... Addig rosszindulatú fröcsögésnél nem érnek többet a szavaid. -
siedrenn #48 Komolyan, rohadtul tudok itt 1-2 embert sajnálni. Minek a dx11,amikor egy xbox vagy ps3 által nyújtott grafika is tökéletesen megfelelő. ébredjetek már fel, ez a dx11es dolog mind parasztvakítás, és benneteket elég szépen el is vakítanak vele. hiszen ha nem jönnének ezekkel a szarokkal, felesleges lenne a gépet állandóan felújítani. És ha nem újítanál, vajmi kevés lenne az nvidia ati páros bevétele. Ezért vannak a mesterségesen egyre magasabb gépigények. Ugyan remélem ti sem hiszitek el, hogy nem tudnák ennél jobban optimalizálni a cuccaikat...
Az fps témához meg annyit,h azt hittem én is,h nem lehet konzolon fps-t rendesen játszani. Tévedtem. Egy idő után sokkal élvezetesebbé vált számomra konzolon játszani,és nem valami auto aimes beromsággal, hisz a Killzoneban nincsen olyan. Aki nem próbálta még, próbálja ki, teljesen más élmény.
Én már ott tartok, hogy a pc-t szigorúan csak munkára használom, néha 1-1 stratégiát játszom csak rajta. Fő gamer platformom az xbox lett. Bárki bármit mond, nekem jobban fekszik,és nagyobb játékélményt nyújt,mint görnyedni a pc előtt. -
#47 Én szeretek játszani, de nem veszek. Se arma2, se il2, se fsx, se witcher, se stalker, se stronghold, stb. -
tomcsa4 #46 Aha. És ha játszani szeretnél, akkor mire mész mindevvel? Őszintén. Ahogy írtad, a konzolok visszafogják a piacot. Ez így igaz. Nem mi diktáljuk a tempót. Mi (Te és én, meg más itt) fogyasztók vagyunk.
De ha viszont nem játszol, akkor jó dolog a csúcstechnika. (Jó most van ez a Heaven benchmark, ami DX 11-es.)
#45 De ha játszani szeretne az ember*
-
tomcsa4 #45 Látom kapaszkodsz a semmibe. Másik hírnél is megírtam, hogy aki nem akar origi játékokat venni boxra, az nyugodtan warezolhat, viszont a garival játszik. Ennyit írtam, talál el kéne ovlasni baszdmeg, mielőtt hülyeséget írsz. De ha játszani szeretne, akkor vegyen egy boxot, hogy nyugodtan tudjon játszani. Ne legyen az, hogy le kell mondania valamiről ,amikor ezen könnyen segíthet (egy konzol vásárlás és kész, mivel warez van rá).
A mondataimat meg ne fordítsd ki. Le merem fogadni ,hogy több origi címem van ,mint neked. És szintén gyanott leírtam ,hogy szoktam warezolni is. De persze ezt sem olvasod el, csak jössz és böfögsz mindenféle baromságot. Pedig ezekről 2 napja írtam a Starcraft 2 hírnél.
Bár mondjuk Te a pcdome-nál is a hülyék között voltál jelen, megszoktam. -
#44 na nehogy már :D
auzo aimmal játszhatatlan mert csak ugrál össze vissza a célkereszt, nélküle meg agybaj -
A1274815 #43 Mi a fenéért kéne kicserélni a 4 magos procit Core i7-re? Annyíval nem gyorsabb, hogy komolyan számítson egy játékban.
A videókártya már más tészta, lehet hogy anyímintha vennél egy winyónélüli XBox-ot, de cserébe sokkal jobban is nézki, gyak. egy DX11-es GPU majdnem önmagában megeszí reggelire a teljes XBox-ot vagy PS3-at. (Ugyebár GPGPU, Compute Shader, Tessilator (és nem olyan, mint 3, 4 ATI HD + XBox GPU ami csak vertex shaderrel emulál valami olyat sokkal lasabban, sokkal több memória igénnyel). -
Indigo #42 Jaj, értem már. Tehát ha veszek egy fosboxot, akkor felnőtt leszek. Van aki a dohányzástól, van aki a piálástól, és hát van, aki attól érzi magát felnőttnek és éleslátónak, hogy vesz egy fosboxot... Gratulálok ecsém! :D Amúgy sem szoktam rinyálni, ha figyeltél volna... :D
Ami nincs PC-re, azzal nem játszom. Egyébként az a helyzet, hogy nekem fosboxról egyedül a Fable 2 és a GoW 2 hiányzik, a többi vagy van PC-re is, vagy egyáltalán nem érdekel, mert behányok a konzol exkluzív gagyi címektől. De emiatt a két cím miatt nem fogok venni.
Ha figyeltél volna, tudnád, mivel a múltkor már leírtam.
Mea culpa, mea culpa! Bocsáss meg, mester, hogy nem követem nyomon rendkívül értékes tevékenységedet itt, az SG-n...
Simán megy rá a warez, szóval elég csak a gépet venni.
Na erre voltam kíváncsi. Úgy könnyű nyomatni a konzolmarketinget, hogy közben warezhuszárok vagyunk...
Jajj de drága az a gép bassza meg
Pont hogy nem azt írtam, hogy a gép a drága. Talán töröld ki a könnyet a szemedből, és olvass vissza. És értelmezz is :) -
tomcsa4 #41 Jajj de drága az a gép bassza meg, de azért Core Quadot Core i-e cseréljük, meg a HD 4-es radeont ötösre stb. De bassza meg, kurva drága és szarul élünk. -
tomcsa4 #40 Nekem meg a rinyálásod kurva unalmas. Nincs xy játék PC-re jajj most mi lesz, nem tudok játszani brühühü. Fel kéne nőni öcsém.
Nekem nincs boxom, haveromnak van és van játék, amit közösen vettünk meg (de mivel én keveset játszom, értelem szerűen kevés, de ő neki is csak origi van.) Ha figyeltél volna, tudnád, mivel a múltkor már leírtam.
Ja és sok magyar konzolos warezol. Bevállalják, hogy oda a gari, ha valami baj lenen a konzollal. Simán megy rá a warez, szóval elég csak a gépet venni. De ezt is leírtam múltkor. Máskor töröld ki a könnyeket a szemedből, hogy lássál is. :) -
Indigo #39 Már csak azért, mert ennek van egy ilyen vonzata is, tudod... Sokan nem azért nem vesznek konzolt, mert drágállják, hanem mert jóval drágábbak hozzá a játékok. Néhány játék különbözetéből meg már bőven lehet költeni gépfejlesztésre is, ha kell. Ennyit a boxod olcsóságáról...
Hehe, amúgy szerintem a magyar box fanok jóval többen warezolnak, mint ahányan nem. -
Indigo #38 Hát igen, az a baj, hogy mindig ezt mondod, és kurva unalmas vagy már :D
Arról persze nem teszel külön említést, hogy hány eredeti játékod van box-ra, és hány warezolt... -
tomcsa4 #37 Késleltetve vannak az ellenfelek. Ezt egyszer egy fejlesztő ecsetelte. CS-ben pl azonnal osztják a fejest, még PC-n is nehéz, konzolon játszhatatlan. De én még mindig azt mondom, hogy nagyon jó cucc a box360 és aki szeret játszani és sokat játszik, vegyen egyet (mint HD 4000-ről hd 5000-re bővítene). -
#36 ha jól tolod a bénákra igazított játékokban akkor is béna maradsz ;) (autoaim, buta ellenfelek akik nem adják rögtön a fejest), rá vannak igazítva(butítva) a játékok hogy a karos bénázásnál se halj meg. -
Skyline #35 Hát nemtudom...Ahogy az egyik ismerősöm apja mondaná: Keták vagytok hozzá....:D
Ps2 óta tolok fps-t konzolon,és totálisan jól használható a két kar minden fps tps és egyéb akciójátékban. -
#34 meg hallgatod azt a fincsi kis hajszárító szerű zajt ami belőle jön :D -
#33 Szerintem meg pont ez a lényeg, és ez az előnye. Nem kell állandóan új videokarit venni. 2006 év eleji a boxom, azóta semmivel nem kell foglalkoznom csak behajítom a lemezt "befekszem" a tévé elé és játszom. -
#32 "de én 1x játszottam xboxon, irányítás egyszerűen nevetséges, szerencsétlenkedni ott a karokkal pl gta-ba, agyvérzés az egész
de még ilyen tps-ek el is mennének boxon, de az fps játékokat nem értem minek erőltetik oda, ahol pl multiban a pontosság meg a precizitás a lényeg nincs idő idétlenkedni egy kontrollerrel "
Hát szerintem tipikusan pl a GTA az sokkal jobban irányítható konzolon. fps-el talán még egyetértek, de én pl néhány évente egyszer játszok talán fps-el szóval ez nálam nem szempont. Stratégiát nyomom Pc-n az összes többit meg boxon. -
#31 Én többször, több órát :) és nekem is hasonló a véleményem. Autósra egész tűrhető ha megszokja az ember, de másra... főleg fps-re/tps-re katasztrófa. -
A1274815 #30 Amúgy meg a konzolok a technikai fejlődés megkötői. Már van rég DX10.x sőt már DX11 is lassan egy féléve, de az embere élvezzék csak a konzolok miatt a DX9b-és játékokat, PC esetében DX9b-ről átírat DX10.x-re vagy majd DX11-re a DX10/11 feature-ök gyakorlatílag ki nem használásával. -
A1274815 #29 "pontosság meg a precizitás a lényeg nincs idő idétlenkedni egy kontrollerrel"
Ja ezt a k. fejlesztők is tudják, ezért raknak a játékaikba a DOOM2 óta nem tapasztalt auto aimet.
Lehet, hogy demonstaratívan a Remendi előtt kéne egy kidobott konzolkból összeállított kupacot felgyújtani. -
Skyline #28 "1x játszottam xboxon"
Innentől az egész utánna lévő hsz-ed értelmét veszti.
Egy bizonyos idő alatt simán hozzá lehet szokni.és ha olyan gyorsan nem is mint egérrel de olyan pontosan meglehet tanulni vele lőni.
-
#27 csak tudod nem szarja mindenki a pénzt...
de én 1x játszottam xboxon, irányítás egyszerűen nevetséges, szerencsétlenkedni ott a karokkal pl gta-ba, agyvérzés az egész
de még ilyen tps-ek el is mennének boxon, de az fps játékokat nem értem minek erőltetik oda, ahol pl multiban a pontosság meg a precizitás a lényeg nincs idő idétlenkedni egy kontrollerrel -
Skyline #26 Az eddigi videók és infók alapján kb semmiről sem marad le akinek nincs xbox360-asa. -
Kindred Blades #25 Mert tovább korlátozzák a lehetőségeidet. Ha bejelentik, hogy PC-re és box-ra készül, akkor PC-re és box-ra készüljön el.
Egyébként nyakamat rá, hogy 2011 közepe előtt kihozzák szépen pc-re is. -
amitakartok #24 Nem lusták megcsinálni, csak még több emberrel akarják megvetetni a konzoljukat. Ezt csinálták a Halo3-mal is.